Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Edith @ 2007 06 04, 13:16)
kaip as tau pavydziu, kad tu tokia stipri. manoji jau 2 metai ir du menesiai( tuoj bus), niekaip nerandu jėgų pasiryžti atpratinti. Taip gražiai prašo ir bučkį siūlo , kad tik papą gautų. Pačiai jau atsibodo, o apie aplinkinių ( jei netyčia sužino )reakciją išvis nekalbu. Kažkodėl  labiausiai piktinasi vyro mama ir šiaip moterys( pvz: bendradarbės)
reikia , matyt, išvažiuot kur nors ir susiveržt krūtinę. Kitaip neįsivaizduoju. Buvau savaitgalį išvažiavus dienai. Tai krūtinė kaip akmuo pasidarė. Pati džiaugiausi kai grįžus  mažoji papus ištuštino. Gal tablečių kokių yra , kad pienas baigtusi?

O kodėl jūs nepabandot Daumexol N? Aš su juo dukrytę atpratinau be jokių ašarų. O kad nesikauptų pienas, tai vis duodavau išgert dukrai, bet vis didindama tarpus.
Atsakyti
ir dar, manau tikrai reikia stiprybes, kai eini prieš gamta ir savo motiniškus inkstinktus - bet kat tą jega nera nukreipta į ugdymą...
Atsakyti
Dabar geriu mėtų arbatą , kažin kaip bus, o gal lašiukų nusipirkt? kaip manot? bijau kad vistiek ji reikalaus papuko? O per kiek laiko dingsta pienas geriant lašiukus, gal kuri žinot?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2007 06 04, 12:23)
o kaip dažnai ji valgo? Diena? Galima tokios panos demesį kitur nukreipti, užžaisti, kad liktų tik miegai. O po to pati matisi - nebereikės naktį, tik prieš miegus... ir liks visai nedaug biggrin.gif
visai nebūtinai per prievartą... o į pašalinių nebutina klausyt  mirksiukas.gif

Diena nebevalgo, nes as dirbu. Griztu po darbo , tai traukia tol , kol viska istustina. Poto pries miega. dar pora kartu nakti. Tik del to ir keliasi. kartais ryte , jei nubunda pries man iseinant i darba. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vita2 @ 2007 06 04, 12:23)
O kodėl jūs nepabandot Daumexol N? Aš su juo dukrytę atpratinau be jokių ašarų. O kad nesikauptų pienas, tai vis duodavau išgert dukrai, bet vis didindama tarpus.

Kas yra Daumexol N? blink.gif
Atsakyti

Kas yra Daumexol N? blink.gif
[/quote]

Paskaitykit 41 psl. pačiame viršuje, ten aprašiau kaip mes atpratom nuo papuko be jokių ašarų.
Beje šventė praėjo šauniai ir mažiukė prabuvo pas močiutę, užmigo ir miegojo kuo puikiausiai be papuko. Pabandykit gal ir jums pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2007 05 08, 16:24)
as dar padariau viena isvada,kad labai daug priklauso kaip greit atpratinsite  vaika nuo papuko  nuo vaikelio temperamento,budo.Maniskis tai nuo pat gimimo buvo su dideliais poreikiais ir norais leliukas.Tad visokie  kruties tepimai neskaniais ''dalykais'',uzsiklijavimai su pleistru ir t.t. nepadejo.

Irgi teisybė. mano bendradarbė net būrėją atsivedė, ta kažką ilgai virš krūtinės būrė, rankom mosikavo. O poto krūtis zelionka ištepė , sakė jei jau nieks nepadės , tai pris tokių baisių papų vaikas tiksliai nelys blink.gif
Nieko panašaus . Vaikas ramiu veidu reikalavo papo ir poto vaikščiojo labai žaliu veideliu ir palaiminga šypsena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edith @ 2007 06 05, 07:55)
Irgi teisybė. mano bendradarbė net būrėją atsivedė, ta kažką ilgai virš krūtinės būrė, rankom mosikavo. O poto krūtis zelionka ištepė , sakė jei jau nieks nepadės , tai pris tokių baisių papų vaikas tiksliai nelys  blink.gif
Nieko panašaus . Vaikas ramiu veidu reikalavo papo ir poto vaikščiojo labai žaliu veideliu ir palaiminga šypsena  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šiąnakt ir mes pradėjom bandyti atpratinti nuo papulio savo sūnelį, miegojau kitam kambary, o vaikutį prieš miegą pamaitinau, tada jis nubudo apie 2 val. nakties ir iki kokių trijų praverkė, praklykė, bet užmigo, atsibudo vėl apie 5 val. ryto vėl su verksmais, tada aš jau nulėkiau ir priguliau šalia ir daviau papulį, tai traukė virš valandos blink.gif Kažin ar teisingai pasielgiau? g.gif Gal reikėjo neiti, nesirodyti ir išeiti slapčia į darbelį? g.gif Ir tada bandyti vėl kaip nors po darbo neduoti papulio, o pamaitinti vėl tik prieš miegelį?

Nenutraukčiau maitinimo, bet po apsilankymo pas ginę, pasirodo numečiau svorio ir šiaip visi sako, kad tragiškai sulysus jau atrodau unsure.gif o ir pilvuko gyventojui daba reikia jėgas kaupti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 05 birželio 2007 - 09:25
QUOTE(smileja @ 2007 06 05, 09:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiąnakt ir mes pradėjom bandyti atpratinti nuo papulio savo sūnelį, miegojau kitam kambary, o vaikutį prieš miegą pamaitinau, tada jis nubudo apie 2 val. nakties ir iki kokių trijų praverkė, praklykė, bet užmigo, atsibudo vėl apie 5 val. ryto vėl su verksmais, tada aš jau nulėkiau ir priguliau šalia ir daviau papulį, tai traukė virš valandos blink.gif Kažin ar teisingai pasielgiau? g.gif Gal reikėjo neiti, nesirodyti ir išeiti slapčia į darbelį? g.gif Ir tada bandyti vėl kaip nors po darbo neduoti papulio, o pamaitinti vėl tik prieš miegelį?

Nenutraukčiau maitinimo, bet po apsilankymo pas ginę, pasirodo numečiau svorio ir šiaip visi sako, kad tragiškai sulysus jau atrodau unsure.gif  o ir pilvuko gyventojui daba reikia jėgas kaupti rolleyes.gif

Smilęja, o tu dieną nebemaitini? Aš kai nutraukinėjau maitinimą laukdamasi trečio, tai užtrukau mėnesį. Labai pamažu, dieninius maitinimus mažinau, ir tik po to naktinius. Ir tai ne iš karto, tik pamažu...
Atsakyti
QUOTE(Edith @ 2007 06 05, 09:55)
Irgi teisybė. mano bendradarbė net būrėją atsivedė, ta kažką ilgai virš krūtinės būrė, rankom mosikavo. O poto krūtis zelionka ištepė ,

kaip baisu verysad.gif
juk mamos pienukas, maitinimas.. sventas reikalas wub.gif unsure.gif o cia schmoll.gif schmoll.gif o cia gelbejasi kaip nuo velnio.. g.gif
nu baisi mama, nepykit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 06 05, 20:05)
kaip baisu  verysad.gif
juk mamos pienukas, maitinimas.. sventas reikalas  wub.gif  unsure.gif o cia  schmoll.gif  schmoll.gif o cia gelbejasi kaip nuo velnio.. g.gif
nu baisi mama, nepykit  blink.gif

Kai kada net burejos nepadeda blink.gif
Jei nieko nepainioju , tai ta būrėja dar ir čigonė buvo ax.gif
Matyt čigonai savo vaikus panašiai atpratina. g.gif
Nors visada galvojau , kad čigonės maitina tiek kiek gali , vos ne iki pirmos klases tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 06 05, 16:21)
Smilęja, o tu dieną nebemaitini? Aš kai nutraukinėjau maitinimą laukdamasi trečio, tai užtrukau mėnesį. Labai pamažu, dieninius maitinimus mažinau, ir tik po to naktinius. Ir tai ne iš karto, tik pamažu...

Maitinau ir dieną visada, būdavo jei grįžus pietaut iš darbo jis nemiegodavo, prašydavo papulio ir po darbo kada ir kiek norėdavo gaudavo blush2.gif Vakar grįžus po darbo užsiklijavau papulius pleistru, na ir ką manot, padėjo bigsmile.gif mažius atsitraukęs žiūrėjo kas čia dabar, bandė kąsti, su pirštukais krapštė, bet neverkė smile.gif taip vis prašinėjo papulio, bet vis pamatęs, kad jo "nėra", nubėgdavo žaisti smile.gif tik man kažkaip gaila, atrodo vaikutį apgaudinėju doh.gif Vakare irgi lovoje vis lindo lindo, jam matyt dar ir įdomu buvo kur gi tie papuliai prapuolė biggrin.gif Užmigo be ašarų pats pas mus lovoje taip ir negavęs pienuko bigsmile.gif Tada ėjau nusitraukti truputį, nes krūtinė buvo kieta ir skaudėjo jau verysad.gif Naktį prabudus mažiui, daviau papulį, nors gal nereikėjo, bet taip norėjosi, kad ištrauktų pienuką.. Nežinau kaip elgtis, ar duot naktį mažiui kokį kartą ar geriau nusitraukti, kad pienukas mažėtų? g.gif
Atsakyti
"tik man kažkaip gaila, atrodo vaikutį apgaudinėju doh.gif "

Man ir toks jausmas buvo. Atrodė savęs dalelę atplėši, bet kai pagalvoji, kad jau gavo pienelio ilgą laiką (maitinau iki 1,9 m.), tai nieko....

"Naktį prabudus mažiui, daviau papulį, nors gal nereikėjo, bet taip norėjosi, kad ištrauktų pienuką.. Nežinau kaip elgtis, ar duot naktį mažiui kokį kartą ar geriau nusitraukti, kad pienukas mažėtų? g.gif"

Aš kažkiek nusitraukdavau vakare. Po to gal kokias keturias naktis duodavau dukrytei ištraukti pienelį - bet ją pasiimdavau į lovą pas save, kai ji būdavo gerai įmigus. Kai priglausdavau papuką prie lupyčių, instinktyviai jį apžiodavo ir išgerdavo pienelį. Bet duodavau vis kuo vėliau - ta prasme ilgindama laiko tarpą: pirmą naktį - 1 val., kitą naktį - 2 val, 4 val. .... Po to gal dar porą kartų su kokių dviejų dienų pertrauka truputėlį nusitraukiau ir taip baigėm. biggrin.gif
Atsakyti