QUOTE(Edith @ 2007 06 04, 13:16)
kaip as tau pavydziu, kad tu tokia stipri. manoji jau 2 metai ir du menesiai( tuoj bus), niekaip nerandu jėgų pasiryžti atpratinti. Taip gražiai prašo ir bučkį siūlo , kad tik papą gautų. Pačiai jau atsibodo, o apie aplinkinių ( jei netyčia sužino )reakciją išvis nekalbu. Kažkodėl labiausiai piktinasi vyro mama ir šiaip moterys( pvz: bendradarbės)
reikia , matyt, išvažiuot kur nors ir susiveržt krūtinę. Kitaip neįsivaizduoju. Buvau savaitgalį išvažiavus dienai. Tai krūtinė kaip akmuo pasidarė. Pati džiaugiausi kai grįžus mažoji papus ištuštino. Gal tablečių kokių yra , kad pienas baigtusi?
reikia , matyt, išvažiuot kur nors ir susiveržt krūtinę. Kitaip neįsivaizduoju. Buvau savaitgalį išvažiavus dienai. Tai krūtinė kaip akmuo pasidarė. Pati džiaugiausi kai grįžus mažoji papus ištuštino. Gal tablečių kokių yra , kad pienas baigtusi?
O kodėl jūs nepabandot Daumexol N? Aš su juo dukrytę atpratinau be jokių ašarų. O kad nesikauptų pienas, tai vis duodavau išgert dukrai, bet vis didindama tarpus.