QUOTE(Ugile @ 2007 04 16, 13:52)
As ir jau noriu baigti maitinti. Mano dukrai greit metai ir 4 menesiai. MP gauna pries pietu miega, pries naktini miega ir nakties metu. Be papo nesugeba uzmigdyti

Jeigu neduodu taip isirekia, kad paskui sunku nuraminti. O maitinti noriu jau baigti, nes uz poros menesiu i lopseli pradesime leisti. Tai reikia kazkaip pripratinti uzmigti be papo
Viskas kaip ir pas mus (dukrai ryt 1 m. ir 9 mėn.). Tai vis ir atideliodavau atpratinimą, nes niekaip be papo neužmigdavom, kol nepakvietė į vestuves. Tai ir pradėjau sukt galvą, kaip čia padaryti viską ramiau. Pirmiausia, tai kelias dienas su druska tepiau papo rudą laukelį, tai raukėsi raukėsi, kol sumojo kad reikia nuvalyti ir vėl skanu. Nepavyko. Po to prisiminiau, kad kažkur skaičiau, kad galima patepti krūtų laukelį skysčiu, kuris skirtas vaikams griaužiantiems nagus ar čiulpentiems pirštukus. Tai ir nusipirkau - "Daumexol N" Dentinox firmos - BINGO. Jau ketvirta para be papo gyvenam. Na beveik, nes krūty dar prisikaupia pieno, tai naktim, kai pana giliai įmigus, persikeliu į savo lovą ir įkišu, kad išgertų, kad koks mastitas neužpultų. Kiekvieną naktį vis vėliau, kad didesnis laiko tarpas būtų ir trumpiau duodu žįst, kad nesigamintų. Tai va, kai reikalas priverčia , reik susikaupt ir pasiryžt, nes po to pas senelius koncertas be pabaigos bus. Bet kažkaip gaila nutraukt (nors jau manau tikrai užtektinai gavo pienelio), atrodo, kad nuo savęs nuplėši, dalelę savęs atplėši - toks keistas jausmas.
Daumexol N rašo, kad "tinka atpratinant paauglius ir suaugusius žmones nuo nagų kramtymo", bet aš pasitarus dar su vaistininke naudoju ir atpratinant nuo krūties

. Jo sudėtis paprikų ekstraktas ir kt. - manau nepakenks (bent jau iki šiol viskas čiki), be to tik palaižo ir atšoka, nes skonis toks kaip pipirų man - aštrus.
Na aišku ir šneku vis kad tu jau didelė, turi daug dantukų, papas leliukams kurie nevaikšto, negali kramtyti. Pabando apžioti, pasirauko, pakomentuoja, kad "lele am-am" ir kaip keista, bet neverkia, o paprašo vandenuko ar kefyriuko - na teisingiau aš jai pasiūlai gerti kitką kaip alternatyvą ir abi iš lovos žigiuojam patenkintos kefyro maukt.
Bent jau mums yra dar vienas pliusas - pradėjo ramiau miegot ir nebesikelia naktim, ir nesibrauna į mūsų lovą. O tai būdavo pabudinėdavo kokius 3-6 kartus per naktį. Net pati buvau apakus, kai aš tik vieną kart buvau pabudus per naktį, kai mažė kažką per miegus sušnekėjo. Po tiek laiko pirmą kart išsimiegojau. Aišku muistosi, nusispardo antklodę, tai keliesi pažiūrėt kas jai ten daros, bet papo jau neprašo.
Pabandykit, gal ir jums pavyks. Parašysiu kaip ir mums sekėsi, mums šventė kitą savaitgalį.