Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

As pirmaji maitinau virs metuku, mazinau maitinimus, o paskutini likusi maitinima mazinau pacio maitinimo minutes. kaip mokejau pati susiverziau krutine, aisku po kokiu 5 d. jau skausmingi guzai buvo, vaziavau pas momologe , ismasazavo, nutrauke likusi piena, nes pati nemokedavau nusitraukti, ir gerai uzbintavo, taip supakavo kaip "malka" doh.gif Po keliu dienu nusirisau ir viskas buvo gerai. Paspaudus pienas dar isbegdavo gerus metus.
Dabar antra lialiu maitinu, jam jau 1.5 metu, pati apsirgau, reikia leisti man vaistus, todel turiu baigt maitinti, nors dar maitinciau ir maitinciau. Niekada viesumoj jis papo nepraso, aisku atakuoja visi seneliai ko taip ilgai maitinu.dabar mazinu maitinimus, ir bandysiu duoti kas antra diena, pakolkas rekia naktim, nesiojam po kelias val. vistiek neuzmiega, o duodu papa po 5 min. miega, vyrui sakau -"Jis laimejo" tongue.gif Dabar nuemiau dienini, maitinima ir noriu naktinius nuimti, liks tik vakarinis. Bet krutines neversiu,nebent turi suversti kitas zmogus, nes paciam nepatogu, gal geriau kas dvi tris dienas maitinti, o po to matysiu. Del vaistu kad pienas nesigamintu, tai nepamirsiu vienos seseles pasakytu zodziu: -"Ka tu daugiau vaiku neturesi ir nemaitinsi?",vistiek ten kazkokio "velnio" prideta kad sitaip veikia"pieno sistema", o dar pasiskaicius apie savijauta tai tikrai ju negersiu.

Atsakyti
maitinau iki metu. tiesa mano berniukui labai patikdavo naujoves ir jau senokai mokejo net is paprasto butelio gerti thumbup.gif sudomink mergaite buteliuku ar idomesniu puodeliu ir retink maitinimus. pvz. kas savaite maitink po kas antra maitinima. Man sunkiausiai buvo atpratinti nuo naktinio miegojimo prie krutines - pora naktu kankinosi ir vaikelis, ir mes su vyru. Bet po to pradejo ismiegoti visa nakti thumbup.gif atsikelusiam arbateles arba virinto vandens duodavau. na pora menesiu turesit pazaisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruslana @ 2007 01 19, 17:13)
Man sunkiausiai buvo atpratinti nuo naktinio miegojimo prie krutines - pora naktu kankinosi ir vaikelis, ir mes su vyru. Bet po to pradejo ismiegoti visa nakti  thumbup.gif  atsikelusiam arbateles arba virinto vandens duodavau. na pora menesiu turesit pazaisti  doh.gif

ar taip atpratindami miegojote viename kambaryje su vaikeliu, ar vyras pasiimdavo atskirai?
Atsakyti
Jei norit greit nutraukt pieno gamybą, tai užsiriškit krutinę ir gerkit biokriptiną. Prieš užsirišant krūtinę gerai nutraukit pieną.
Atsakyti
Maitinau iki 20 mėnesių,ir toliau maitinčiau biggrin.gif ,bet išėjau į darbą...Naktį keldavosi daaaaug kartų (5-10).Pavargdavau labai.Geruoju susitarti mums nepavyko.Jis išsireikalaudavo savo papo.Taig: išvažiavom dviem dienom ,palikau su mama,na prisikentėjo ji-nemiegojo,isterikavo,mėtė buteliuką per visą kambarį,žodžiu terorizavo žiauriai.Kai grįžau parnešiau dovanų ,kad atitraukti dėmesį.Pavyko trumpam.Po to puolė prie pienuko,pakėlė marškinukus o ten-ant krūtų užklijuoti kyžiuku pleistrai.Žiūri nustebęs mega_shok.gif Aiškinau,kad mamai popa,buvo nustębęs gailėjo.Pūtė ,per dieną tikrino kas 15 min.Buvo labai sunki savaitė-sėdi ant kelių,staiga kad tėkš man per veidą,ir pats verkia.O krūtis apsiklijavusi vaikščiojau daugiau kaip mėnesį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uhu @ 2007 01 20, 00:00)
ar taip atpratindami miegojote viename kambaryje su vaikeliu, ar vyras pasiimdavo atskirai?

lovele buvo miegamajame, su vyru migame kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 12 21, 17:35)
Jūs ne vaistais nutraukinėkit, o natūraliai, t.y. mažinkit maitinimų skaičių, nenutraukinėkit  mirksiukas.gif labai gražiai ims mažėt ir dings. Pradžioj panaikinkit naktinius valgymus, tada retinkit dieną, palikit tik ryte ir vakare, tada atsisakykit vakare, po to ryte. Sunku bus tik kokias 4-5 dienas, bet nenutraukinėkit, nes tai skatins dar didesnę gamybą. Iškęskit  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Aš planuodama maitinti iki metų jau nuo 7mėn pradėjau mažinti,aišku kankinausi porą mėn.,bet pas mane daug pienuko buvo.Dabar 10,5 mėn ir pasilikus tik vakarinį maitinimą.Kai taip palaipsniui,tai dabar normaliai jau ir parą ištempiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 10, 13:19)
as irgi nutraukineju. nutraukiu nepilnai ir vis maziau kartu per diena...
o siaip siandien vakare prigert degtines reik - puse stiklines ir miegot, o ryte turetu pieno nebebut wink.gif bent m,ano mama taip dare

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte24 @ 2007 01 01, 22:24)
nezinau as cia gal ne i tema?   bet ka daryti jei vaikas nori tik mano pienelio, misinelio negeria .....  schmoll.gif  noriu jau nutraukti maiyinima bet nezinau nuo ko pradeti..........

QUOTE(saulyte24 @ 2007 01 06, 20:12)
tai kad misinuko negeria, tik buteliuka parodau -- iskarto rekia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misinelio visai negeria, raukosi  g.gif
tai kaip pripratinti?

Na pas mane irgi tokia pati situacija...misinuko ne per kur..irgi galvoju nutraukt maitinima kai maniskei bus 9 men...jauciu vargsim unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 22 vasario 2007 - 23:08
ir as noreciau nutraukti maitinima, mums jau devyni men., bet beda ta, kad jis neima buteliko, gal patarsite ka man daryti.
Atsakyti
QUOTE(ddile @ 2007 02 08, 12:59)
ir as noreciau nutraukti maitinima, mums jau devyni men., bet beda ta, kad jis neima buteliko, gal patarsite ka man daryti.

Mano abu vaikai nuo 7 men. geria is puoduko su snapeliu, is pradziu kelias dienas zaidzi, o tada supranta kad galima ir atsigerti tongue.gif Neturejom buteliuku.

Atsakyti
QUOTE(ddile @ 2007 02 08, 12:59)

Nupirk magic cup,pažais kelias dienas ir pradės gerti mirksiukas.gif ,o be to,ten snapelis guminis yra,maniškei patinka pakandžioti tongue.gif ,pamatysi kandžios,žais su puodeliu,o paskui ir siurbt pradės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

del problematisku krutu gydytojas rekomendavo nutraukti maitinima. Israse vaistu 2,5 g 14 dienu po du kartus per diena, kad dingtu pienas. Taciau vaisto aprase nurodoma, kad reiketu vartoti po 5 mg du kartus per diena. Ar mazesne vaisto doze tikrai nutrauks pieno gamyba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rensyte: 09 vasario 2007 - 12:42