Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

As dukra maitinau tik 3 savaites ir tai pieno lasiukai pasirodydavo iki geru 3,5 metu.
Kaip bus dabar nezinau nes dar maitinu sunu tongue.gif
Atsakyti
Man pienukas dingo po 2,5mėn
Atsakyti
as kai nustojau maitint, is pradziu nusitraukinejau kelias dienas, nes pieno buvo daug.gal apie 2 sav. dar buvo pieno, po to dingo ax.gif maitinau iki 10,5men.
Atsakyti
Kaip sekasi nutraukinėti pieno gamybą? Aš šiuo metu irgi tuo užsiimu. Vartoju bromokriptiną, bet kad nelabai dar pastebiu kad mažiau būtų. Ir blogiausia, kad krūtys labai greit tampa kietos. Nusitraukinėt dažnai bijau, kad nesiskatintų gamintis. O kiek nutraukti irgi nežinau. Kaip tu darai?
Atsakyti
QUOTE(Svetė @ 2006 12 21, 13:37)
Kaip sekasi nutraukinėti pieno gamybą? Aš šiuo metu irgi tuo užsiimu. Vartoju bromokriptiną, bet kad nelabai dar pastebiu kad mažiau būtų. Ir blogiausia, kad krūtys labai greit tampa kietos. Nusitraukinėt dažnai bijau, kad nesiskatintų gamintis. O kiek nutraukti irgi nežinau. Kaip tu darai?

sveika..

na pieno ir pas mane dar yra.. esu nutraukusi kelis kartus, kad tas kietumas dingtu.. ir padidinau tableciu kieki.. pvz ryte viena , nakciai dvi.. man taip gydytoja patare.. o paskui poo 5 dienu mazinti.. gerti po 1, o paskui po 0.5.. ax.gif tai siaip krutys jau nebesunkeja, bet buna dar issiskiria keli lasai..
siaip tai girdejau g.gif kad dar buna suverzia krutis.. bet kaip tai daro nezinau ir net neisivaizduoju.. gal ir mums reikia? doh.gif

Atsakyti
Pabandykit gerti mėtų arbata labai stabdo pieno gamyba thumbup.gif
Atsakyti
Jūs ne vaistais nutraukinėkit, o natūraliai, t.y. mažinkit maitinimų skaičių, nenutraukinėkit mirksiukas.gif labai gražiai ims mažėt ir dings. Pradžioj panaikinkit naktinius valgymus, tada retinkit dieną, palikit tik ryte ir vakare, tada atsisakykit vakare, po to ryte. Sunku bus tik kokias 4-5 dienas, bet nenutraukinėkit, nes tai skatins dar didesnę gamybą. Iškęskit mirksiukas.gif
Atsakyti
ir nutraukineti negalima, nes pienas turi perdegti o ne vel gamintis doh.gif
Atsakyti
Aišku, tai tada dar bandysiu veržtis ir mėtų lašų ieškot. O aš tikrai bandžiau nenusitraukt, bet kad labai skauda, net rankų pakelt negaliu.
O tatanka, tavęs nuo tų tablečių nepykina? Aš tai bijau kelias gert per dieną, nes man jau nuo vienos akyse raibuliuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetė @ 2006 12 22, 11:12)
Aišku, tai tada dar bandysiu veržtis ir mėtų lašų ieškot. O aš tikrai bandžiau nenusitraukt, bet kad labai skauda, net rankų pakelt negaliu.
O tatanka, tavęs nuo tų tablečių nepykina? Aš tai bijau kelias gert per dieną, nes man jau nuo vienos akyse raibuliuoja  verysad.gif

nu ne nepykina.. nezinau, man tai taip gydytoja liepe gerti.. tai gal tu dar kokiu vitaminu pagerk? g.gif nes keista.. tikrai bloga nebuvo nei karto.. schmoll.gif
Atsakyti
O kažin kaip čia bus su tuo pienu, tai jis baigs gamintis tai tos krūtys sunormalės ar reik visgi jį ištraukt. Nu aš visai nežinau ko čia griebtis.
Atsakyti
Aš tai nuo 5,5 mė. palaipsniui nuiminėjau po vieną maitinimą, taip iki 9,5 mėnesio liko tik naktinis maitinimas, o kai baigėm ir jį, pienelio beveik jau nebuvo, nes naktimis ten po kokią minutę-dvi patraukdavo, taigi nieko nedariau, pats savaime susitvarkė smile.gif
Atsakyti