O gal ją šiuo metu dantukai kamuoja? Nors maniškis dantų dygimo piko metu elgiasi atvirkščiai - žliumbikauna per nakti miegodamas ir nurimsta tik papą į burną gavęs.
Šiaip, būna, kad leliai savarankiškai atsisako, bet kaip patirtis rodo, tai retesnis variantas...
QUOTE(obuoliux @ 2006 11 09, 01:34)
O gal ją šiuo metu dantukai kamuoja? Nors maniškis dantų dygimo piko metu elgiasi atvirkščiai - žliumbikauna per nakti miegodamas ir nurimsta tik papą į burną gavęs.
Šiaip, būna, kad leliai savarankiškai atsisako, bet kaip patirtis rodo, tai retesnis variantas...
tai kad tas nenoras žįsti jau vos ne pora mėnesių tesiasi, tai vis apsnūdusiai arba per miegus būdavo įsiūlau, o dabar visai sustreikavo

Gal padės tau šie patarimai čia: http://www.supermama...?showtopic=7192
QUOTE(zuikute @ 2006 11 09, 13:38)
na šitą temą aš bandžiau skaityti, tai pagrinde rašo kaip atjunkyti vaikiuką netraumuojant jo, o apie mamą tai visi užmiršta

Papasakokit savo istorijas, namau ne man vienai būtų naudinga

QUOTE(katiliukas @ 2006 11 09, 13:59)
na šitą temą aš bandžiau skaityti, tai pagrinde rašo kaip atjunkyti vaikiuką netraumuojant jo, o apie mamą tai visi užmiršta
, nežinau negi visom taip sklandžiai sekasi pabaigti maitinti, kad aplamai mažai informacijos šita tema, būtent kaip netraumuoti krūtų, kaip išvengti guzų, ką daryti kai jie atsiranda, ko nedaryti, vienur rašo masažuoti, kitur kas negalima minkyt krūtų, geriausia būtų išgirsti kažką iš patirties....... jau pasikartojau....

man tai buvo ziauri trauma moraliskai kai vaiks ateina liudnas ir praso papulio ,o del pieno gamybos ,tai jis dingo be nutraukinejimu ir be guzu ,maziau skysciu geriau ir gamintis nustojo
QUOTE(grazina37 @ 2006 11 10, 19:39)
man tai buvo ziauri trauma moraliskai kai vaiks ateina liudnas ir praso papulio ,o del pieno gamybos ,tai jis dingo be nutraukinejimu ir be guzu ,maziau skysciu geriau ir gamintis nustojo
iš vienos krūties jau nedaviau 3 paras, bet dabar tiek prisipildė tai nežinau ar bandyt duot kad nučiuptų kiek, ar kentėt? Įdomu ar tas tempimas atsūgsta vėliau ar vistiek reik nutraukt. Bijau kad sulietėjimai neatsirastų jei užsistovės pienas

QUOTE(katiliukas @ 2006 11 11, 12:03)
iš vienos krūties jau nedaviau 3 paras, bet dabar tiek prisipildė tai nežinau ar bandyt duot kad nučiuptų kiek, ar kentėt? Įdomu ar tas tempimas atsūgsta vėliau ar vistiek reik nutraukt. Bijau kad sulietėjimai neatsirastų jei užsistovės pienas 

jei duodi nors viena kruti gamyba vyksta ir kitoje ,jei labai krutis pilna bandyk nusitraukti siektiek ,kad guziuku nesusidarytu

oi kokio problemele
o gal tu pasitark su gydytoja, gal ji ka pasakys
as tai zinau kaip mano mama nutrauke visa maitinima, ji vis pasakojo kad nusitrauke piena ir jos mama gerai apvyniojo, suverze stipriai krutine elastiniu bintu, ir taip sako kad nudege ir viskas pienukas nesigamino. as einu siandien pas daktare tai paklausiu ka tokiu atveju daryti. parasysiu kai grisiu, bet cia i vakara bus. o jei krutys kietos tai po biski nutraukinek kad guzu nesusidarytu

QUOTE(koyoties @ 2006 11 13, 11:52)
oi kokio problemele
o gal tu pasitark su gydytoja, gal ji ka pasakys
as tai zinau kaip mano mama nutrauke visa maitinima, ji vis pasakojo kad nusitrauke piena ir jos mama gerai apvyniojo, suverze stipriai krutine elastiniu bintu, ir taip sako kad nudege ir viskas pienukas nesigamino. as einu siandien pas daktare tai paklausiu ka tokiu atveju daryti. parasysiu kai grisiu, bet cia i vakara bus. o jei krutys kietos tai po biski nutraukinek kad guzu nesusidarytu 

po 4 parų daviau nučiulpti, nes atsirado skausmingas ir kietas guzas vienoj krūty, dabar jau vėl para neduodu tai viskas gerai. O iš kitos dar duodu kas parą nes labai daug pieno, tikiuosi anoj greit nebeliks pienelio, o su kita tai dar maitinsiu kuris laikas po kartą į parą. Skaičiau kad galima ir su viena maitinti, tik va nežinau ar kitoj nustos gamintis pienelis, nors jei jau prieš tai 4 paras ištempiau tai ne tiek jo ir daug. tai va kaip man sekasi

nu va gal velokai rasau bet va ka sake, jog reiketu nueiti pas ginekologa, nes yra kazkokie vaistukai dabar mazinti laktacijai, ju pagalba kitoj dienoj jau nebera pieno. Sita zinojau nes puske Ispanijoje ji taip nutrauke maitinima, sake isgere is vakaro ir kitam ryte jau nebebuvo pienuko. o taip naturaliu budu, tai daktare sake kad po biski nutraukti, kad neverztu labai krutines, bet ne viska istraukti, ir viskas kad tipo perdegtu. nu tiek paaiskino
nu tikiuosi viskas susitvarkys ir be jokiu didesniu problemu
sekmes

Na vaistukai vadinasi Bromocriptin, bet tikrai ne pirmą dieną dingsta pienas
O gal čia kitokie?Bet man ginekologė sakė, kad daugiau jokių nėra tik šie hormoniniai.

QUOTE(koyoties @ 2006 11 13, 21:19)
nu va gal velokai rasau bet va ka sake, jog reiketu nueiti pas ginekologa, nes yra kazkokie vaistukai dabar mazinti laktacijai, ju pagalba kitoj dienoj jau nebera pieno. Sita zinojau nes puske Ispanijoje ji taip nutrauke maitinima, sake isgere is vakaro ir kitam ryte jau nebebuvo pienuko. o taip naturaliu budu, tai daktare sake kad po biski nutraukti, kad neverztu labai krutines, bet ne viska istraukti, ir viskas kad tipo perdegtu. nu tiek paaiskino
nu tikiuosi viskas susitvarkys ir be jokiu didesniu problemu
sekmes 

niu ačiū kad paklausei ir už visą kitą