Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Va va, man irgi neisejo is leto mazinti maitinimus. Nuo tu pastangu ji mane istisai buvo pradejusi ciulpt doh.gif Pavargau nerealiai, jau net verkiau blush2.gif Tai mama ir ispaude i kampa, kad pagaliau jau laikas, nes mergytei 1.6 m. Prisitepiau su "vietnamietiska zvaigzdute", aiskinau, kad sergu ir kad papuliai kaka tongue.gif patikejo thumbup.gif bet dabar jau trecia diena kankinuosi su sutinusiais papuliais, nes pasirodo labai dar daug pieno turiu verysad.gif israse ginekologe vaistu, bet sian per pietus isgerus viena tablete prasidejo fejerverkai - visi galimi salutiniai poveikiai verysad.gif ir dabar nebezinau, ar galiu daugiau nebegerti ar taip ir kankintis visas keturias dienas, kurias man prirase gerti g.gif nes skauda galva, akis, akyse raibuliuoja, silpna, pykina, alpstu, isdziuvo burna ir nosis, kad vos prakvepavau blink.gif ir viskas ivyko per valanda isgerus tablete. dabar kai siek tiek pagerejo, net baisu pagalvot, kad vakare vel reiks gerti unsure.gif Gal zinot, ar galiu nebegerti? help.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
ir as jau nemaitinu visi metai o pienuko vis yra kai paspaudi ir nepranyksta g.gif
bet taip pat tesesi ir po pirmo gimdymo tik nebezianu ar jis buvo visam dinges po pirmo vaiko,nes kazkaip nespaudinejau ax.gif
reik su ginekologe pasikalbet manau g.gif
Atsakyti
Ir pas mus panaši situacija. Dukrytei 14 mėn., aš einu į darbą. Kol būna su aukle - nereikia jokio pieno. Bet vos tik aš grįžtu namo, prasideda... Naktį keliasi kokius 2 - 3 kartus. Jau labai gerai žino kur pieniukas pasislėpęs, plėšia man rūbus, o neduok dieve aš jai neduodu... Siaubas... Kaip mažas vaikas gali šitiek laiko rėkti... Numirčiau tikriausiai jei man reikėtų tokiu garsu ir tiek laiko...

Dėja, koks tas tavo stebuklingas būdas, kad tavo mažiukas pasidavė? Labai man jo reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2006 07 24, 09:52)
Ir pas mus panaši situacija. Dukrytei 14 mėn., aš einu į darbą. Kol būna su aukle - nereikia jokio pieno. Bet vos tik aš grįžtu namo, prasideda... Naktį keliasi kokius 2 - 3 kartus. Jau labai gerai žino kur pieniukas pasislėpęs, plėšia man rūbus, o neduok dieve aš jai neduodu... Siaubas... Kaip mažas vaikas gali šitiek laiko rėkti... Numirčiau tikriausiai jei man reikėtų tokiu garsu ir tiek laiko...

Dėja, koks tas tavo stebuklingas būdas, kad tavo mažiukas pasidavė? Labai man jo reikėtų...

na, mums jau 20 menesiu, o pieno paslepT nuo dukros niekaip neistengiu. Jei uzspaudziu savo cisternas, ir Panelei nepavyksta iveikti mano drapanu, tai si puola plesyt teveli ir ieskot maisto pas ji! lotuliukas.gif net neisivaizduoju, kaip ja atpratint, o ir isteriju klausyt nelabai isgaliu - vis nusileidziu...
taigi, man irgi praverstu tas STEBUKLINGAS BUDAS! g.gif
Atsakyti
Na toks jis ir stebuklingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet isterijų nereikėjo klausyti.Ir jei dabar dar susiranda kur jos mamam yra,tai tiek kad susiranda,bet jau ragauti nea lotuliukas.gif

Tai va,mūsų istorija.Nebuvo šalto vandens namie ir visa šeiminėlė nuvažiavom išsimaudyti pas anyta.Labai skubėjom,todėl vyrui sakau atnešk man maže.Na tai aš išsimuilavusi,o ji pradėjo šaukti mamam ir viskas doh.gif .Aš gi jai ir daviau ,sakau paragauk,paragauk.Kaip paragavo pasirodo jos mamam labai neskanus,tada kitą ir vėl gi neskanu,pradėjo šaukti,o iš burnos muilo burbulas tik išsiputė. lotuliukas.gif
Kaip po kiek laiko vėl paprašė,vėl pasitepiau dušo žele ir vėl neskanu.Tai puoduką į ranką ir miegot,daugiau nieko nebeliko jei biggrin.gif .

Na tik jau neapšaukit,kad vaiką kankinu, muilu maitinu biggrin.gif .Bet šis būdas mums padėjo,dabar ir man gerai ir jei gerai,ir daugiau valgyti pradėjo.O taip prigeria to pieno ir valgyti daugiau nieko nereikėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 24, 18:55)

Na tik jau neapšaukit,kad vaiką kankinu, muilu maitinu biggrin.gif .Bet šis būdas mums padėjo,dabar ir man gerai ir jei gerai,ir daugiau valgyti pradėjo.O taip prigeria to pieno ir valgyti daugiau nieko nereikėjo bigsmile.gif

Na, as irgi truputi sadiste. bandziau leliui ta mamam ir cesnaku pagardint, ir garstyciom...nepadeda... schmoll.gif Nulaizo tuos gardumynus ir toliau savo daro... verysad.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau karčiųjų kiečių arbatos ir bandysiu pasitepti - gal suveiks.
Tik kad naktį keltis ir tepti tingisi. Na, reikės prie lovos pasidėti.

Nes vakare kai grįžtu namo, ji valgo tik pieną. Prisigeria ir jokios vakarienės jai neįgrūsi. O paskui naktį aš kaip ir bijau jai MP neduoti - gal ji alkana? Juk jau pakankamai didelė, nemanau kad jai tik MP vakarienei užtektų.

Dėja, nu tavo būdas - thumbup.gif . Maniškė jau yra ragavusi dušo želė - pasigriebė, atsidarė dangtelį, įsikišo į burną ir paspaudė...

Bet aš vis tik gal pradėsiu nuo karčiųjų kiečių. Dušo želė - sekantis etapas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2006 07 25, 09:36)
Aš nusipirkau karčiųjų kiečių arbatos ir bandysiu pasitepti - gal suveiks.
Tik kad naktį keltis ir tepti tingisi. Na, reikės prie lovos pasidėti.

Nes vakare kai grįžtu namo, ji valgo tik pieną. Prisigeria ir jokios vakarienės jai neįgrūsi. O paskui naktį aš kaip ir bijau jai MP neduoti - gal ji alkana? Juk jau pakankamai didelė, nemanau kad jai tik MP vakarienei užtektų.

Dėja, nu tavo būdas -  thumbup.gif . Maniškė jau yra ragavusi dušo želė - pasigriebė, atsidarė dangtelį, įsikišo į burną ir paspaudė...

Bet aš vis tik gal pradėsiu nuo karčiųjų kiečių. Dušo želė - sekantis etapas lotuliukas.gif

Bet jeigu jau nutarei nebemaitinti,pradėsi teptis,tai didelės kantrybės ir nepasiduok,svarbiausia netingėti,nors naktį tai labai tingisi.Ir verksmų kaip reikia naktį klausitį doh.gif .Praeis porą dienų ir naktų bemiegių,bet paskui thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau mažylį 1 metus ir 2 mėnesius.Jau daugiau kaip mėnuo kai nebemaitinu ir pienelio jau nėra.Bet esu skaičius,kad pienuko gali pasirodyt ir po metų ,kaip baigsit maitint
Atsakyti
Na ir nezinau ka cia galvoti ar verta nerimauti, seip jug nei ka skauda nei seip keistai jauciuosi, keista kad dar neisnyko, nors cia pirmas vaikelis, pirmas maitinimas tai ir nezinau kaip turetu buti, pas gydytoja laiko nueiti neturiu, nors jaigu butu rimtai ko nerimauti aisku nueiciau tik norejau pas jus motereles maitinusias pirmiau pasiklausti...
Atsakyti
labutis. 4u.gif

man tai iš karto po nutraukimo pienukas pranyko. t.y. po kelių savaičių.
bet mano vyro sesuo sakė, kad jai iki šiol paspaudus keli lašai išbėga. o nemaitina jau porą metų. bet ji visai dėl to nekelia problemos..

dar girdėjau atvejį, kad viena mergina iš vis negimdžius, o pienuko keli lašai paspaudus bėga. kažkokių hormonų per daug... (nepamenu tiksliai)..
Atsakyti
Man mama visad sakydavo, kad kai nori nebemaitinti, labai gerai padeda mėtų arbatos. Reikia dažnai jas pagerti. Bet jei pieno yra ilgiau nei 6mėn., manau, tik ramiau būtų, jei pasikonsultuotumėte su gydytoja. Juoi labiau, kad kas metus pas ginekologą profilaktiškai nueiti reikia, tai ir krūtinę apžiūrės mirksiukas.gif
Atsakyti