Maitinau savo grazuoles 4 men. Labai pavargau. Viena valgo, kita rekia, kosmaras. Viena dukra nelabai ir norejo, beto ja ziauriai berdavo. Atejo toks laikas kai pajutau kad programa minimum igyvendinta ir save galiu nebekankinti.
Bet jei bus trecias vaikas (vienas!) tai maitinsiu iki kokiu 9 men.
Maitinti nustojau 6 mėn. dukrytę
Prašiau ir gyd. pagalbos ir patarimų, nes pastebėjau, kad pieno ėmė gan greit ir ženkliai mažėt, bet..niekas nieko nepatarė..bandžiau ir daug gert, ir žindžiau kada trik vaikutis kvykteldavo ir arbatėlių prisipirkau, neva gerinančių pieno gamybą, bet..vaikas vis labiau ėmė nerimti, aš dar labiau puoliau į paniką, gyd. griežtai liepė primaitint mišinukais, nes prisibijojo, kad nepakenkčiau kūdikiui, kuris ir taip gimė mažo svorio..Ai, prisimenu tai kaip didžiausią gyvenimo įvykį, bet kuris per greitai ir per daug paniškai pasibaigė..

pirmaji vaikeli maitinau iki 15 ar 16men, tikslai nepamenu. Gal ir galejau maitinti ilgiau, bet nano isitikinimu uztenka iki 1.5m. Gal as klystu

na bet psichologiskai as labai sunkai nuolat galvoju apie esanty kruty guzeli

gal jum visa tai atrodys tik pasiteisinimai. Bet 1.5 vaikas manau yra nebetiek priklausoma nuo mamos..
O pats maitinimas man visada mielas, nes labai artumas su vaikuciu yra nuostabus

O sunus gavo mamos piena lygiai tris metus...As vis ketinau baigti,bet neryztingai--isbandziau visokius neskausmingus budus---nesiseke;taciau kai pagaliau sau pasakiau "KIEK GI GALIMA"---susikaupiau,grieztai tariau "NE"--ne sykio nedaviau,nors vaikui ir man buvo sunkios dienos ir naktys.Kokia savaite

Suprantu,kad vaikui uztenka pieniuko iki metu...

Bet pas mus buvo kitaip.......................

Pradedu nuo vakar po truputi atpartinti. Svarbiausia priezastis ta, kad keliasi naktimis valgyt kas 2-3 val nuo gimimo, tai mane ir fiziskai ir moraliskai labai isciulpe, tai nutariau, kad gal uzteks
Reikia ir apie save pagalvoti

Kol mano pupai nebuvo metukų, maniau, kad reikia maitinti kuo ilgiau - kiek vaikas nori. Tačiau kai jai jau buvo vieneri, mano nuomonė pasikeitė. Vaikas nemažas, viską valgo, gražiai geria iš puodelio, o mamos papas - tik "zabova". Retindama maitinimus baigiau maitint, kai maniškei buvo 14 mėn. Ir jaučiuosi gera mama, ilgai išmaitinusi dukrytę

Savo sūnyti maitinau iki 13mėn.Atpratinau,nes pradėjo organizmas streiką kelti ir prasidėjo skrandžio bėdos,kurias reikėjo rimtai gydyti.Jei viskas būtų buvę gerai,būčiau dar maitinusi,nors manau,kad ir taip neblogai.Paskui būtų didesnės atjunkymo problemos.
nustojau maitinti, nes maniskis griestai atsisake. Jam buvo 9 men. Sunkiausia buvo tai, kad reikejo pradeti gaminti jam atskirai. Buvau pratusi maista nesiotis su savimi. Kol pati maitinau jis kieta maista tik uzkandziams valgydavo. Pagrindas buvau as.
Maniskiui beveik 9 men. ir noreciau jau nutraukti maitinima
Mano pienuka valgo tik ryte atsikeles, diena niekaip negaliu isiulyti
Bandziau duoti misinuko ("Similac"), nei is tolo leprisileidzia, vaiposi
Merginos patarkit kaip reiketu atjunkyti? Ar visai nebeduodant lialiui krutines pienas savaime dingsta? Ar reikia po truputi nutraukineti? O kiek dienu visa tai vyks?

Merginos patarkit kaip reiketu atjunkyti? Ar visai nebeduodant lialiui krutines pienas savaime dingsta? Ar reikia po truputi nutraukineti? O kiek dienu visa tai vyks?
vyresneli baigiau maitinti, nes atejo laikas - valgydavo mano piena tik viena karta ir nelabai jo pasigedo, kai ir to paskutinio maitinimo neliko (buvo 13 men.).
o mazhelio maitinima nutraukiau, nes laaabai laaabai buvau pasiilgus atostogu dviese su tiachiu, tai ishvazhiavom savaitei i shiltus krashtus. gryzhus mazhius kruties nebeeme... trauma buvo vargshiukui....
o mazhelio maitinima nutraukiau, nes laaabai laaabai buvau pasiilgus atostogu dviese su tiachiu, tai ishvazhiavom savaitei i shiltus krashtus. gryzhus mazhius kruties nebeeme... trauma buvo vargshiukui....
prasau nesupykti 
Bet man tai iskrypeliskai atrodo zindyti TOKI DIDELI vaikuti

Bet man tai iskrypeliskai atrodo zindyti TOKI DIDELI vaikuti

Bambolina, galiu paaiskint, kodel taip ilgai maitinu: as buvau nusiteikusi savo sunu maitinti kol bus pienuko
, as galvojau, kad pienuko bus iki puses metu(nes kazkaip visom aplinkui esanciom mamom pienukas baigiasi beveik panasiu laiku
), taciau as klydau, jo buvo sociai.
, jei jo sociai, pamaniau , kad zutbut maitinsiu, kol sueis jam metukai. suejo jam metukai, pagalvojau, kad dar maitinsiu, kad kuo maziau sirgtu( iki metu sunus sirgo tik sloga) . manau jau del to verta maitint vaikeli, nebent tau patinka ziuret kaip vaikas kankinasi sirgdamas.
taciau dabar kai jam jau 1.5metu , pagalvojau , o gal dabar jau atejo laikas atjunkimui? manau, jei dar pati maitini savo vaikeli, patikek manim ir tu noresi, kad jam butu gera. as pagalvojau, kad dar nesu pasiruosusi psichologiskai atjunkimui. jusu visu nuomones, dar labiau mane paskatino duot pasidziaugt mano vienturteliui nuostabiausiu pienuku
aciu uz patarimus!!!!!!