Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

dudu kart per sav,dazniausiai su uogene,kai jau nzn ka cia pagamint
Atsakyti
Nedaviau savo vaikam niekad,nemanau jog tai labai vertingas maistas.Ja valgo nebent darzelyje.Pati pametu is vaikystes ta skoni biggrin.gif
Atsakyti
pirmą kartą manų košės paragavo būdamas 14mėn, bet nepatiko, prieš savaitę vėl bandžiau duoti - vistiek nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
as pati nemegstu manu koses, bet ir vaikas nevalgo jos, jam labiau patinka aviziniu dribsniu kose smile.gif
Atsakyti
verdame, valgome, labai megstame su sviestu ior uogiene. karta i savaite tikrai skanaujame. Niekam mes nealergiski, viska virskiname. Nematau kodel reiketu nevalgyti.. Juk tai tik labai susmulkintos "kruopytes".
Atsakyti
Skanaujame saikingai, max i savaite karta. Nematau nieko blogo tame jei viskas su saiku ax.gif Sutinku kad yra sveikesniu kosiu, bet musiskis kosiu nemegsta, tad i raciona itraukti ir manai doh.gif
Atsakyti
Mes irgi valgome manų košę, gal karta į savaitę. Nematau nieko blogo, jei vaikas mėgsta, raciono paįvairinimui. Ypač vasarą su uogomis, kai yra daug šviežių uogų. Juk manai, tai smulkinti kviečiai. O kviečių juk pilna visuose produktuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiliokas @ 2012 11 18, 16:21)
pirmą kartą manų košės paragavo būdamas 14mėn, bet nepatiko, prieš savaitę vėl bandžiau duoti - vistiek nevalgo  biggrin.gif

ir mes nevalgom 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip pasisekė toms, kurių vaikai nevalgo manų košės! biggrin.gif kaip nusibosta ją maišyti... Maniškiai 3 iš 5 ją dievina. Aš išvis nemėgstu! Bet dėl daugumos tenka virti... doh.gif
Atsakyti
Duodu kartais, gal kartą per mėnesį.. ir pati kartais užsimanau smile.gif Aš jos gaudavau tikriausiai daug dažniau ir nuo anksčiau, nei mano mažius ir užaugau sveika biggrin.gif
Atsakyti
Duodu,ji viena megstamiausiu musu kosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2013 02 20, 19:11)
Duodu,ji viena megstamiausiu musu kosiu smile.gif

drinks_cheers.gif
Tos ,kurios raso ,kad manai neturi nieko naudingo ir del tos priezasties nedoda, paklauskit saves ar kiekvienas kasnis kuri jus duodat baikui yra naudingas wink.gif
Atsakyti