[quote=Žūžū,2007 10 06, 21:32]
pupa, cia apie kauno mokyklas kalbam paieskok gal yra tema apie siauliu vairavimo m-klas
Aciu tau zuzu!As pastebejau kad cia tik kaunietes raso ,bet nesusirupinau
Atsiprasau,kad ne cia papuoliau
QUOTE(INGUTAA @ 2007 09 21, 16:03)
Geriausias AUTO-ABC instruktorius yra Eugenijus, nu Augiu ji vadina, jis su mazda vazineja. Beda ta kad pas ji visada eiles, dar neblogas yra Zavistunavicius beroc ar kaskaip panasiai ten jo pavarde, vardo neatsimenu, jis su balta opel astra vazineja. Tai tiek ziniu, SEKMES!!!
o koks to Zavistunavicius vardas gal zinai?
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 06, 21:32)
as auto abc pradejau liepos 23, o dar dbr tik 4vairavimai praeiti
oho, o ko taip ilgai trunka tau?
QUOTE(LiaLiaka @ 2007 09 21, 16:03)
Geriausias AUTO-ABC instruktorius yra Eugenijus, nu Augiu ji vadina, jis su mazda vazineja. Beda ta kad pas ji visada eiles, dar neblogas yra Zavistunavicius beroc ar kaskaip panasiai ten jo pavarde, vardo neatsimenu, jis su balta opel astra vazineja. Tai tiek ziniu, SEKMES!!!
Papildyta:
[quote=bagiriukas,2007 10 10, 13:36]
o koks to Zavistunavicius vardas gal zinai?
SOS. kuo skubiau reikia gerų instruktorių kordinačių.pati gyvenu sargėnuose. ėjau į domeikavą mokytis pas Patačių. tai man vairuot grynas spresas, nes pastoviai rėkia ir jau žodynas pas instruktorių ... labai nusivyliau. teoriją regitroj jau išsilaikiau.instruktorius gerai būtų iš šilainių.būčiau labai dėkinga.
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 14, 20:28)
ups... ne visi diena mato kaip sakoma
nieko nieko!!!pasitaiko. Gaila, bet vardo tikrai neatsimenu
Papildyta:
QUOTE(cesioniene @ 2007 10 18, 22:27)
SOS. kuo skubiau reikia gerų instruktorių kordinačių.pati gyvenu sargėnuose. ėjau į domeikavą mokytis pas Patačių. tai man vairuot grynas spresas, nes pastoviai rėkia ir jau žodynas pas instruktorių ... labai nusivyliau. teoriją regitroj jau išsilaikiau.instruktorius gerai būtų iš šilainių.būčiau labai dėkinga.
Pabandyk i šia mokykla pasiskambintadresai, telefonai www.vairalda.lt ten tikrai rasi nerėkiančių instruktorių, nes jų ten tokių nėra. MOKYKLA ir ten dirbantys žmonės
QUOTE(LiaLiaka @ 2007 10 25, 00:16)
nieko nieko!!!pasitaiko. Gaila, bet vardo tikrai neatsimenu
Papildyta:
Pabandyk i šia mokykla pasiskambintadresai, telefonai www.vairalda.lt ten tikrai rasi nerėkiančių instruktorių, nes jų ten tokių nėra. MOKYKLA ir ten dirbantys žmonės
Papildyta:
Mokykla VAIRALDA tai tikrai super as pati baigiau ja, bet tu buk atidi kad tau paskirtu butent vairaldos mokyklos instruktoriu, nes man tai dave Zenona is Mobiliu zmoniu tai padek dieve
QUOTE(isabella_26 @ 2007 10 25, 13:55)
Mokykla VAIRALDA tai tikrai super as pati baigiau ja, bet tu buk atidi kad tau paskirtu butent vairaldos mokyklos instruktoriu, nes man tai dave Zenona is Mobiliu zmoniu tai padek dieve
Tu matai aš net nepagalvojau, kad taip būna. O tai tu nieko nesakiai direktoriui, kad pakeistų. Jis labai jau stengesi, kad visiem tan būtų gerai. Aš tai vairavau su pačiu Raimondu laaabai jis šaunus instruktorius, vadovas ir žmogus Tikrai nuoširdžiai esu jam begalo dėkinga
QUOTE(LiaLiaka @ 2007 10 25, 17:09)
Tu matai aš net nepagalvojau, kad taip būna. O tai tu nieko nesakiai direktoriui, kad pakeistų. Jis labai jau stengesi, kad visiem tan būtų gerai. Aš tai vairavau su pačiu Raimondu laaabai jis šaunus instruktorius, vadovas ir žmogus Tikrai nuoširdžiai esu jam begalo dėkinga
Teko ir man bendrauti su VAIRALDOS savininkais labai silti ir malonus zmones, tai ka as ten prasysiu , NES MANES Raimondas tik ant galo paklause kaip sekasi su instruktoriumi, bet aciu dievui viskas jau baigesi ir islaikiau teises is trecio karto
ZEBRAS yra jėga
šiandien mačiau net dvi Zebro mašinas - Liną su Golfu ir naująjį instruktorių Mindaugą su "mano" mėlynuoju POLO
apėmė nostalgija
vien geri prisiminimai apie šią mokyklą
šiandien mačiau net dvi Zebro mašinas - Liną su Golfu ir naująjį instruktorių Mindaugą su "mano" mėlynuoju POLO
apėmė nostalgija
vien geri prisiminimai apie šią mokyklą