Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(kriste88 @ 2007 09 17, 17:53)
o kodel manai kad neatitinka? juk visgi yra kazkoks procentas neislaikanciu is pirmo karto

Tie duomenys tik didziuju mokyklu su didziausiu skaicium besimokanciu, tai jei imt ir kitas (mazesnes) tikrai butu dar kruvos tais procentais gerokai lenkianciu. Plius tie procentai dar nieko nesako ir apie tai kiek ir kur papildomu pamoku eme besimokantis...
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 19, 11:23)
jei kam reikėtų Lino iš Zebro tel.nr. - rašykit AŽ  4u.gif

man labiau reiktų adreso ir nuotraukos su autografu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 25 rugsėjo 2007 - 22:05
QUOTE(off topic @ 2007 09 25, 23:01)
man labiau reiktų adreso ir nuotraukos su autografu lotuliukas.gif

deja nei to, nei to neturiu tongue.gif lotuliukas.gif
o tas tel vistik yra duotas Zebro mokyklos psl., tai ne jokia čia ne paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 25, 23:41)
tai ne jokia čia ne paslaptis  biggrin.gif

Tipo ten yra adresas ir nuotrauką su autografu parsisiųst iš ten galima? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 26 rugsėjo 2007 - 06:42
gal kas galit parasyt kaip Vytautas is RIGVEDOS Laisves al. ismokina?
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 09 26, 07:41)
Tipo  ten yra adresas ir nuotrauką su autografu parsisiųst iš ten galima?  bigsmile.gif

svajok toliau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turit kokios patirties ar nuogirdu apie R. Bernatonio auto mokykla, Kovo-11g.?
Atsakyti
Baigiau vairavimo mokykla "Mobilus zmones''. Viskas man ten patiko! Malonus personalas,geras teorijos destytojas,jauki aplinka.Bet.....mano instruktorius per daznai negaledavo ar pamirsdavo apie musu sutarta vaziavimo laika.Todel man kursai uzsitese gerokai ilgiau nei tikejausi.Tai tiek dabar prisiminimu g.gif g.gif
Atsakyti
o per kiek laiko jus pabaiget kursus vairavimo mokykloj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 09 30, 20:36)
o per kiek laiko jus pabaiget kursus vairavimo mokykloj?  g.gif

pasirašiau sutartį birželio 5d, baigimo liudijimą gavau rugpjūčio 22d smile.gif
čia Zebre, Kaune ax.gif
Atsakyti
aisku, na ziuresim kada as gausiu biggrin.gif
Atsakyti
Nejaugi as taip ir nesulauksiu atsiliepimu apie I.Jagmino vairavimo mokykla Siauliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 09 19, 13:26)
sveikos, gal turite kokiu atsiliepimu apie vairavimo mokyklos "Auto ABC" instruktorius?  bigsmile.gif

as vairavau su Stasiu (melynas golf3) nu superinis man jis. toks gryna ramybes oaze. viska aiskina, niekada nepakelia balso. duoda praktisku patarimu..
tik man sunkiai sekes su mechanine tai perejau ant automato, o ten felixas doh.gif nepaleidzia vairo is ranku. tixliau jo ranka visada ant mano rankos blink.gif ir bijau ka nors varyt nes vienintelis su automatu mokina doh.gif
QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 23, 16:58)
Merginos gal kas galite patarti,Siauliuose kuri mokykla geresne : I.JAGMINO VAIRAVIMO MOKYKLA TILZES G.118 ar AUTOINSTRUKTAZAS ARCHITEKTU G.1c

pupa, cia apie kauno mokyklas kalbam 4u.gif paieskok gal yra tema apie siauliu vairavimo m-klas mirksiukas.gif
QUOTE(lincikas5 @ 2007 09 30, 20:31)
man kursai uzsitese gerokai ilgiau nei tikejausi.Tai tiek dabar prisiminimu g.gif  g.gif

as auto abc pradejau liepos 23, o dar dbr tik 4vairavimai praeiti doh.gif
Atsakyti