QUOTE(magija @ 2007 09 19, 23:29)
As irgi vaziavau su Raimondu, man jis nerealus instruktorius, taip gerai viska isaiskino nuo pat pirmojo susitikimo, nenusuko nuo manes nei vienos minuteles tikras saunuolis, taciau labiausiai gaila, kad jis isena kitur kaip tu ir minejai, as su juo vaziuosiu rytoj paskutini syki ir po manes jis jau nebegrys, tai vat net man verkti norisi, nes turiu viso 15 vaziavimu, liko dar 8 ir tai pat paskyre ta bukagalvi Aleksandra, nes apie ji jau tiek prisiklausiau ir sitam forume ir realiai is mokiniu, tai kad jau kinkos dreba, lai jis man pabando nusukti nors 10 minuciu tai pamatys kuom baigsis, pinigus moku ne tam , kad jam laiko pamiegot palikciau ar ne? Mano instruktorius sake taip, kad ji reikia padeti i vieta, nes kitaip jis nebaigs savo fintu daryti. Jei vienas ji i vezias pastatys kitas, trecias zmogus... tai manau, kad biski susiims nors dar nebuvau pas ji, taciau esu jau pikta, kad elgiasi nezmoniskai
Na va dar viena mano likimo drauge atsirado... aham, gaila, kad musiskis iseina, da galetu pabut, kol mes pabaigtume ,nes jis tai maladec.. . Kartu statysim Aleksandra i vieta, as irgi kai prisiklausiau kalbu is Raimondo ir sicia dar pasiskaitau tj bloga daros, bijau pas ji ir eit... jau ryt su juo vaziusiu brrr...Tegu tik pabando man kiek nors laiko nusukt...!!! Beja, kai tareisi del vaziavimu tai tave irgi tik vienai dienai i prieki uzrase???