Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(magija @ 2007 09 19, 23:29)
As irgi vaziavau su Raimondu, man jis nerealus instruktorius, taip gerai viska isaiskino nuo pat pirmojo susitikimo, nenusuko nuo manes nei vienos minuteles tikras saunuolis, taciau labiausiai gaila, kad jis isena kitur kaip tu ir minejai, as su juo vaziuosiu rytoj paskutini syki ir po manes jis jau nebegrys, tai vat net man verkti norisi, nes turiu viso 15 vaziavimu, liko dar 8 ir tai pat paskyre ta bukagalvi Aleksandra, nes apie ji jau tiek prisiklausiau ir sitam forume ir realiai is mokiniu, tai kad jau kinkos dreba, lai jis man pabando nusukti nors 10 minuciu tai pamatys kuom baigsis, pinigus moku ne tam , kad jam laiko pamiegot palikciau ar ne? Mano instruktorius sake taip, kad ji reikia padeti i vieta, nes kitaip jis nebaigs savo fintu daryti. Jei vienas ji i vezias pastatys kitas, trecias zmogus... tai manau, kad biski susiims  g.gif  nors dar nebuvau pas ji, taciau esu jau pikta, kad elgiasi nezmoniskai  gun_bandana.gif

Na va dar viena mano likimo drauge atsirado... rolleyes.gif aham, gaila, kad musiskis iseina, da galetu pabut, kol mes pabaigtume biggrin.gif ,nes jis tai maladec.. thumbup.gif . Kartu statysim Aleksandra i vieta, as irgi kai prisiklausiau kalbu is Raimondo ir sicia dar pasiskaitau tj bloga daros, bijau pas ji ir eit... verysad.gif jau ryt su juo vaziusiu brrr...Tegu tik pabando man kiek nors laiko nusukt...!!! lotuliukas.gif cool.gif Beja, kai tareisi del vaziavimu tai tave irgi tik vienai dienai i prieki uzrase??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2007 09 20, 19:58)
Na va dar viena mano likimo drauge atsirado... rolleyes.gif aham, gaila, kad musiskis iseina, da galetu pabut, kol mes pabaigtume biggrin.gif ,nes jis tai maladec.. thumbup.gif . Kartu statysim Aleksandra i vieta, as irgi kai prisiklausiau kalbu is Raimondo ir sicia dar pasiskaitau tj bloga daros, bijau pas ji ir eit... verysad.gif jau ryt su juo vaziusiu brrr...Tegu tik pabando man kiek nors laiko nusukt...!!! lotuliukas.gif  cool.gif Beja, kai tareisi del vaziavimu tai tave irgi tik vienai dienai i prieki uzrase??? g.gif

VALIO VALIO VALIO!!!!!!!!!! Turiu gerb. Raimondo naujiena tau ir kitoms kas pas ji vazinejo jis visdelto taip ir neisejo is darbo thumbup.gif taigi mergyt paskambink ryt tam asilui Aleksandrui ir pasakyk, kad su juo nevaziuosi as taip siandien ir padariau, ir iskart poto zvanik musiskiui, nes jis mane uzsirase jau pirmadieniui, zinokit ***** vos neapsizliumbiau is laimes, nes tikrai geras jis mokytojas ir nesinori tiesiog nuo vieno ant kito begioti :)tai vat tokios tokeles

Papildyta:
Ai is tos laimes pamirsau parasyti, kad jis man tik viena vaziavima uzrases buvo smile.gif beje juk tau dar liko viso 5 vaziavimai jei daugiau neturi, tai kad ir nespesi siandien perskaityti mano sito sms tai peskaitysi ryt, todel nueik i ofisa ir paprasyk, kad tave visvien grazintu pas Raimonda mirksiukas.gif pamatysi viskas bus gerai tada.
O as visai atsitiktinai suzinojau, matai as nuejau siandien i ofisa ir paprasiau kad perrasytu mane is Aleksandro pas kita, nes apie ji daug negeru nuomoniu girdejau ir bijau eiti, tai man dave tokio Rimanto numeriuka jis yra musiskio draugelis irgi gerietis, tai kaip jam pazvaninau pasakiau, kad as mokine Raimondo ir dar turiu vaziavimu tai man paskyre jus, o jis iskart atkirto, kad perskambinciau musiskiui ir pasakyciau, kad ka pradejo ta tegul ir uzbaigia, na tipo mokinti mane, nes jis neisejo is darbo, tai visai nebesupratau kas cia darosi, man jis dar kelis kartus pasake kad tikrai jis neisejo, sako nu skambink ir jei as busiu neteisus man perskambinsi, nu bet nereikejo nes istikruju jis liko Rigvedoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 09 20, 22:58)
VALIO VALIO VALIO!!!!!!!!!! Turiu gerb. Raimondo naujiena tau ir kitoms kas pas ji vazinejo jis visdelto taip ir neisejo is darbo  thumbup.gif  taigi mergyt paskambink ryt tam asilui Aleksandrui ir pasakyk, kad su juo nevaziuosi as taip siandien ir padariau, ir iskart poto zvanik musiskiui, nes jis mane uzsirase jau pirmadieniui, zinokit ***** vos neapsizliumbiau is laimes, nes tikrai geras jis mokytojas ir nesinori tiesiog nuo vieno ant kito begioti :)tai vat tokios tokeles

EIK TU SAU, NETIKIU, g.gif RIMTAI????? 4u.gif bigsmile.gif rolleyes.gif cool.gif OBA, GERAS, JAU SIA NAKTI GALESIU RAMIAI MIEGOT....!!!!!! drinks_cheers.gif NESUSISIKSIU VAIRAVIMU, O TAU JIS PRANESE ASMENISKAI PATS???? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nejis nepranese, as net kaip paskambinau jis buvo pats apakes ir klause is kur zinau, kad jis neisejo, o man tas kitas sake nesakyt, kad jis man pasake sita naujiena. Bet Raimondas paklause mane kelis kartus ir sake teisybes nepasakys jei as jam nepasakysiu kas mna pasake, tai teko isduoti, kad Rimantas tas kur persirasius buvau pranese, nu tai mes viska ir susiderinom mirksiukas.gif Sakau ir tu ryt ryte jau paskambink tam ir atsisakyk, viskas bus gerai, o poto musiskiui pasuk ir bus viskas ciki!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 09 19, 13:26)
sveikos, gal turite kokiu atsiliepimu apie vairavimo mokyklos "Auto ABC" instruktorius?  bigsmile.gif

Geriausias AUTO-ABC instruktorius yra Eugenijus, nu Augiu ji vadina, jis su mazda vazineja. Beda ta kad pas ji visada eiles, dar neblogas yra Zavistunavicius beroc ar kaskaip panasiai ten jo pavarde, vardo neatsimenu, jis su balta opel astra vazineja. Tai tiek ziniu, SEKMES!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTAA @ 2007 09 21, 16:03)
Geriausias AUTO-ABC instruktorius yra Eugenijus, nu Augiu ji vadina, jis su mazda vazineja. Beda ta kad pas ji visada eiles, dar neblogas yra Zavistunavicius beroc ar kaskaip panasiai ten jo pavarde, vardo neatsimenu, jis su balta opel astra vazineja. Tai tiek ziniu, SEKMES!!! 4u.gif

o kurioj "Auto ABC" jie? ar vairavimas tik vienoj vietoj buna? ax.gif paziuresim koki as gausiu bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir kaip tau siandien sekesi bezdzionele? Susiderinai viska? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 09 21, 21:11)
Na ir kaip tau siandien sekesi bezdzionele? Susiderinai viska?  smile.gif

Sveikute, na siandien pabandziau visdelto vaziuot su Aleksandru, nes kazkaip anxti man vairavimas buvo, tj sakiau pabandysiu, isitikinsiu kaip ten jis.o Raimonda patrukdysiu rytoj, nes nekele kazkodel siandien g.gif ... unsure.gif Na kaip pirmas kartas tai baisoka buvo eit, tiek prisiklausiau gasdinimu ir visokiu galimu situaciju su juo, tai buvau pasikauscius kaip reikalas... biggrin.gif , iskart demonstratyviai nuemiau laika.. blush2.gif , baigem gal 5-6 min anxciau.., bt as atejau anxciau tj beveik tas pats ir isejo..o siaip tai lygtais viskas gerai buvo, tik truputi keistokas galbut, ne taip siltai bendrauja, kaip musiskis. ir siaip.., pastabu gavau... unsure.gif , na kai kurios buvo pelnytos... blink.gif Tai va, o del kito tj bandysiu Raimonda sauktis, jei vel atgal priims bigsmile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 09 21, 19:57)
o kurioj "Auto ABC" jie? ar vairavimas tik vienoj vietoj buna?  ax.gif  paziuresim koki as gausiu  bigsmile.gif

As tai cia kalbu apie ta kur prie Muravos degalines, o Mickeviciaus g. tai turbut tik teorija. Ai bendrai nezinau, as visada tik viena AUTO-ABC zinojau Savanoriu pr.445
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGUTAA: 21 rugsėjo 2007 - 20:41
QUOTE(INGUTAA @ 2007 09 21, 21:41)
As tai cia kalbu apie ta kur prie Muravos degalines, o Mickeviciaus g. tai turbut tik teorija. Ai bendrai nezinau, as visada tik viena AUTO-ABC zinojau Savanoriu pr.445

kalbu, apie ta kur prie muravos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTAA @ 2007 09 21, 21:41)

preis keturis metus as kursus lankiau irgi Auto-ABC thumbup.gif patiko, tik kad sena masina buvo, o siaip labai gerai ismoke vairuoti ir teorijos. Nepamenu savo instruktoriaus vardo, bet toks apkunus vyriskis su usukiais, gal jau nebedirba, bet koks ramybe thumbup.gif kaip viska ramiai paaiskina, laiko nenusukinejo schmoll.gif neblogas toksai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal kas galite patarti,Siauliuose kuri mokykla geresne : I.JAGMINO VAIRAVIMO MOKYKLA TILZES G.118 ar AUTOINSTRUKTAZAS ARCHITEKTU G.1c
tik manes nesudomino tai kad autointruktaze senais automobiliais mokina vairuoti.Gal kas girdejote kokius atsiliepimus apie sias mokyklas.
Atsakyti