QUOTE(bezdzionele_www @ 2007 09 16, 13:39)
help atsiliepimai apie Aleksandra..... kaip jis????
NU VA ATSILIEPIMAI MANO TAI TIKRAI LABAI BLOGI, NA JIS GAL IR NERĖKIA, BET JAU BJAURUS, TAI NE TAS ŽODIS, NORIS MAN JI PAKRATYTI UŽ PAKARPOS KAI PRISIMENU, SU ASTRA VAŽINĖJAU, TAIGI IŠ KARTO PATARIMAS VAŽIUOJANT SU TA MAŠINA, SU KURIA BENT JAU ALEKSANDRAS VAŽINĖJA, TAI PAPRAŠYKIT, KAD IŠMOKINTŲ SU RANKINIU STABDŽIU ELGTIS, NES RIGVEDOS AIKŠTELĖJ YRA TOKS LIEVAS KALNIUKAS, ANT KURIO NEĮMANOMA SU RANKINIU DARYTT, TIK SU DARBINIU, TAI IR TURĖJAU PROBLEMU, NES JIS NELIEPIA SPAUSTI GAZO, O PER EGZA 4 KART UŽGESAU ANT ESTAKADOS, DAR VIENAS KARTAS IR BŪČOIU NEIŠLAIKIUS, TAIGI , ŽINOKIT, KAD REIKIA SPAUSTI GAZA!!!! ... O SUSTOJUS SU DARBINIU KOJINIU STABDŽIU TO PADARYT NEĮMANOMA, TAI VAT, SAKĖ MAN EGZAMINATORIUS, KAD ČIA daug tokiu instruktorių, kurie moko nespaudžiant gaza ir tai didelė problema, tipo gal kura taupo ar kas , tai gi mačiau ir dauygiau tokiu vaizdeliu, kai net per egza neišvažiavo iš vietos, nes nemokėjo su gazu aikštelėj važiuot.ir dėl to neišlaikė .. tai va, čia rimtas patarimas.. kas dar ... na regitroj per egza žiūrint kokia mašina, aš su polo važiavau, tai nieko, bet ten astra žinau viena, kur labai labai mažos apsukos, tai tikrai būtina spausti gaza ir labai nesijaučia sankaba kai atleidi ,kada pradėt važiuot . tai štai .. kas dar ... o Aleksandras tai labai jau bjauriai šneka, atrodo, kad iš pirmo karto gali mokėt važiuot, ir taip negražiai įžeidinėja, jau vien prie manes, ;labai daug kas ji keitė i kita instruktoriu, nu tikrai, karta net apsiverkus iš mašinos išlipau... jeigu net ir pagyvenusiai motėriai jis gali pasakyt (kalbėjom su keliom apie ji per teorijos paskaitas) kad ji sėdi kaip daržovė, nieko nmesugeba ir pan, tai šlykštu, vos moteris iš vis vairuoti nemetė, o varo ir varo, tai tu čia tipo žaisti atėjai, žiūrėkit kad pirmnaisiais kartais nenusuktu po pusvalandį važiavimo, nes ne tik man nusuko, o po to aiškina kad aš pati pavargus buvau ir kai pakalbėjau su kitom tas pats, o kai pasiskundžiau salone, tai ten aiškina kad tipo mokiniai patys nežiūri kada įlipa i mašina, o tik žiūri kada išlipa , o jau aš prieš kiekviena važiavima pažiūrėdavau.. nu žodžiu, aš jau jo niekada niekam gyvenime nerekomenduosiu ... tiesa, turiu nuoladų kupona i rigveda, kursam nuolaida 7 procentai, jei norit galiu kam padovanot, man nebereikės turbūt niekda ... nors teorijos dėstytojas, kuris nuo 6 val būdavo, tai tikrai labai fainas ... jo tai aš net pasiilgsiu .... jei dar klausimų ? rašykit