QUOTE(g.Agnyte @ 2009 11 23, 17:21)
pastebėjau paskutinėse keliose žinutėse labai giriat Zebrą. dabar kaip tik ieškausi mokyklos tai norėjau paklausti gal kas žino kiek ten kainuoja?
Tiksliu kainu nzn, bet kad visa laika tos kainos panasiai vienodos visose mokyklose, Tai ir ZEBRE bus panasiai. Gal dabar kokie 800-850? Negarantuoju, aisku. Zinau tik viena, jeigu kursai pigus, pigesni, gerokai uz vidurki - gero nelauk , arba vaziavimu gausi tik kokius 5-6, arba mokesi papildomai uz kura, dar apmokestins mokyklinius egzaminus (draugei taip buvo - jei is pirmo kart neislaikai mokyklinio, uz kiekviena sekanti egza po 50 litu moki ir moki uz laika prie kompo). Nebe reikalo posakis: pigia mesa sunes eda
QUOTE(g.Agnyte @ 2009 11 23, 17:21)
pastebėjau paskutinėse keliose žinutėse labai giriat Zebrą. dabar kaip tik ieškausi mokyklos tai norėjau paklausti gal kas žino kiek ten kainuoja?
tai ten ir eik nepasigailėsi!
knygutes duoda,pirkt nereikia,po mokslų grąžini.Kompiuteriu gali naudotis kasdien po 2 val,pamokos vyksta 2 kart per savaitę,aiškios,jei kyla kalusimų,visada atsako,jei dar norisi kokią pamoką pakartot,tai gali po mėn vėl nueiti į ją nemokamai.Mokinausi su Linu,tai tik geriausi atsiliepimai apie jį!Svarbiauia ramus,labai aiškiai viską paaiškina,superinis mokytojas,o savrbiausia niekada nepakelia balso!
Mergaitės, kurios ruošiatės laikytis, užmačiau, kad arv-auto šventinė akcija, B kategorijos kursai, tik 666Lt gaila, kad jau išsilaikiau prieš kelis mėnesius būčiau 200litų sutaupius atsiliepimai apie šią mokyklą tik patys geriausi, taigi vienu šūviu du zuikiai ir pinigėlių sutaupysit, ir tikrai gerai paruoš egzminams.
ar yra kazin teises tik automatinei masinai? ar reikia butinai egzamina laikyt su mechanine? gal kas zino gera mokykla dainavos raj?
QUOTE(maman8 @ 2010 01 16, 18:18)
ar yra kazin teises tik automatinei masinai? ar reikia butinai egzamina laikyt su mechanine? gal kas zino gera mokykla dainavos raj?
Yra. Bet ir vairuosi tik automatą, o jei kada sugalvosi vairuot mechaninę reiks teises perlaikyt. Dėl mokyklos dainavoj tai nežinau, tik žinau kad ne visos mokyklos turi automatines mašinas. Tokia pačia kaip regitroj egzaminuoja ruošia ARV-AUTO automatine
gal kas moketes ARV-AUTO su automatine masina, kokie atsiliepimai, kaip instruktoriai?
QUOTE(maman8 @ 2010 01 20, 15:37)
gal kas moketes ARV-AUTO su automatine masina, kokie atsiliepimai, kaip instruktoriai?
na pati nesilaikiau, bet mūsų grupėje moteriškė viena laikėsi, tai labai patenkinta buvo
QUOTE(libraja @ 2009 11 17, 14:38)
Jau radau instruktorių - Zenonas iš Noriu vairuoti . Kol kas viskas
Na man pas Zenona teko lankytis pries 2 metus...kazkaip gal nesutapo musu auros... pliurpia visokias nesamones, tipo bajerius meto...vazinejimas isvis budavo 1 kart i dvi savaites, nes kaip jis sakydavo :"tu matai kiek pas mane norinciu" .... ir demonstruodavo savo uzrasus tikiuosi, jau "sistema" pas ji pasikeite... Masiniuka savo saugodavo ziauriai, pats ir pedalus spaudydavo is pradziu galvodavau, kad cia man gerai sekasi, bet paskui pamaciau, kad ne be jo pagalbos aisku, parkuotis, vairuoti ir vyras nemazai mokino...islaikiau is pirmo karto, bet Zeniukas buvo ryskiai nustebes
sveikos. pradejau mokintis auto abc, teorija deste labai geras destytojas viska isaiskina+humoras. vairavimas-ispradziu visai nieko pas A.Z., bet pastoviai tvrakem jam reikalus, vaziavom kur jam reikia, o marsrutais pravazevom tik dviem ar trim. na kai reikejo laikyt neislaikiau is 3 kartu (zinoma mano kalte, plius nervai), tada teko issipirkti papildomu pamoku ir ja spirkau "noriu vairuoti". sekretore labai maloni, klause kokio noriu instruktoriaus as ai bet kokio, uzrase pas toki senuciuka, su senu golfu (teko ji pamatyti pirma laiko, is toli) tai pasikeiciau net nepabendravus, tada ji pasiule griezta ir labai reiklu, buvusi lenktynininka Aruna, na labai reiklus, teisingas zmogus, suzinojau tokiu dalyku apie vairavima kokiu negirdejus buvau, o sako tai privaloma . beto pravaziavom mersrutais registros, kur dar niekur nebuvus. tai va AS UZ ARUNA IS NORIU VAIRUOTI
QUOTE(kartitiesa @ 2010 01 21, 17:39)
sveikos. pradejau mokintis auto abc, teorija deste labai geras destytojas viska isaiskina+humoras. vairavimas-ispradziu visai nieko pas A.Z., bet pastoviai tvrakem jam reikalus, vaziavom kur jam reikia, o marsrutais pravazevom tik dviem ar trim. na kai reikejo laikyt neislaikiau is 3 kartu (zinoma mano kalte, plius nervai), tada teko issipirkti papildomu pamoku ir ja spirkau "noriu vairuoti". sekretore labai maloni, klause kokio noriu instruktoriaus as ai bet kokio, uzrase pas toki senuciuka, su senu golfu (teko ji pamatyti pirma laiko, is toli) tai pasikeiciau net nepabendravus, tada ji pasiule griezta ir labai reiklu, buvusi lenktynininka Aruna, na labai reiklus, teisingas zmogus, suzinojau tokiu dalyku apie vairavima kokiu negirdejus buvau, o sako tai privaloma . beto pravaziavom mersrutais registros, kur dar niekur nebuvus. tai va AS UZ ARUNA IS NORIU VAIRUOTI
Pritariu, kad Auto ABC neišmokina. Vieną instruktorių iškart pasikeičiau, nes dar į mašiną neįsėdus pradėjo aiškint, kad niekada neišmoksiu , o kitas, su kuriuo atvargau tą 10 pamokų, beveik nieko nesivargindavo aiškint, mėgdavo staigius neprognozuotus judesius, kas biškį nervino ir žinoma visą laiką tvarkydavom JO reikalus Ir žinoma pastoviai nusukdavo pamokų laiko Nu bet kadangi nieko daug su juo neišmokdavau, tai ir nereikalaudavau tų nusuktų 20 minučių... Susiradau dabar per rekomendacijas kitą instruktorių (net nežinau iš kokios mokyklos) ir mokaus papildomai. Ir mokymo kokybė milijoną kartų geresnė
Sveikos.;p na, norėčiau pradėti mokytis vairuoti. Žiūriu, įvairių čia atsiliepimų pilna. Apie vieną, apie kitą mokyklą, bet aš kažkaip linkstu prie "Zebro". Ir gerų atsiliepimų, va, štai, matau.. Verta? Galvojau, šiandien gal nueisiu užsiregistruosiu, bet taip ir nenuėjau. Gal ir gerai, 1dienį nueičiau, bet prieš tai norėčiau kokių nuomonių dar išgirsti.;] apie instruktorius ir šiaip.;p