Jau važiavo mano mergaitė, grįžo kaip ant sparnų po pirmo važiavimo. Instruktorius patiko. O jau sakė, kad bus piktas, labai griežtas... nieko panašaus, juokavo visą laiką. Tiesa reiklus, bet ir aiškino nemažai.. tad dar šalia Valdo, Kęstučio, aš drąsiai pridėsiu ir Arūną. Rytoj jau ketvirta pamoka bus. mokykla "NOriu vairuoti"
QUOTE(vpusku @ 2009 09 30, 10:49)
Jau važiavo mano mergaitė, grįžo kaip ant sparnų po pirmo važiavimo. Instruktorius patiko. O jau sakė, kad bus piktas, labai griežtas... nieko panašaus, juokavo visą laiką. Tiesa reiklus, bet ir aiškino nemažai.. tad dar šalia Valdo, Kęstučio, aš drąsiai pridėsiu ir Arūną. Rytoj jau ketvirta pamoka bus. mokykla "NOriu vairuoti"
Mano sūnus mokėsi pas Arūną. Buvo labai patenkintas. Tikrai geras ir rimtas instruktorius. dabar važinėja be jokių problemų ir man šalia labai saugu sėdėti.
Labutis, gal kas zinote kokiu atsiliepimu apie instruktoriu Viliu Umbraziuna? Cia ARV auto, Kaune. Buciau labai dekinga.
Sveikutes , na vis atideliojau si reikala su vairavimu bet jau prispaude situacija ir dingti nera kur Na boijau vairuoti nors tu ka Masinu aplinkiniu bijau Bet reikia, tad tikiuos palaikymo ir padrasinimo
Tu mokyklu tiek daug bet yra trys akiratyje ir i kuria eit neaisku
Zebras,Noriu vairuoti ir Auto Abc
Tai pora klausymu turiu.Kaip ten su mokymu laiku ar galima tartis kada as galiu? Ir kiek laiko aplamai apmokymai trunka? ar yra kazkokie terminai konkretus?
Dekoju labai uz atsakymus
Tai pora klausymu turiu.Kaip ten su mokymu laiku ar galima tartis kada as galiu? Ir kiek laiko aplamai apmokymai trunka? ar yra kazkokie terminai konkretus?
QUOTE(=Svaja= @ 2009 10 24, 23:59)
Sveikutes , na vis atideliojau si reikala su vairavimu bet jau prispaude situacija ir dingti nera kur Na boijau vairuoti nors tu ka Masinu aplinkiniu bijau Bet reikia, tad tikiuos palaikymo ir padrasinimo
šiaip paskaitos vyksta vienu metu, 2arba3 kartus į savaitę dažniausiai (pas mus vykdavo 18val) po dvi valandas, dėl vairavimų tai jau individualiai tarsiesi su instruktorium, bent jau mes mokykloje (arv) pasirašėme sutartį, kad mus paruoš per pusantro mėnesio. draugė prieš kokius 4metus laikėsi abc, tai sakė viskas jai apie 3mėn užtruko... na net nžn kaip dabar ten tiesiog pasiskambink į mokyklas ir pasiklausinėk, kaip kas
QUOTE(Lusiukas @ 2009 10 22, 22:48)
Labutis, gal kas zinote kokiu atsiliepimu apie instruktoriu Viliu Umbraziuna? Cia ARV auto, Kaune. Buciau labai dekinga.
Na negi niekas nesimoke su siuo instruktoriumi?
Labutis
As ir noreciau paklaust apie ARV auto instruktoriu.Raimondas Vindziulis.
Gal kam teko pasivezint?
As ir noreciau paklaust apie ARV auto instruktoriu.Raimondas Vindziulis.
Gal kam teko pasivezint?
Sveikos ,parduodu vasara pirktas
17lt ir
15lt
daugiau info
http://public.fotki.com/geruta/niekas/
kaunas ,galiu siusti
bukle gera
rasyti az
17lt ir
15lt
daugiau info
http://public.fotki.com/geruta/niekas/
kaunas ,galiu siusti
bukle gera
rasyti az
sveiki gal kas man galėtumėt parekomenduot kokį instruktorių,pas kurį dar galėčiau papildomai pasimokyti,bet ne oficialiai na kad pigiau būtų pati mokinausi pas instruktorių,kurio ir yra vairavimo m-kla,tai nuolaidų negausiu papildomos noriu surast instruktorių,kuris galėtų pamokint pigiau,ir pinigėliu užsidirbti sau tiesiai į kišenę mokėt po 60 litukų oficialnio,tai kiek per brangu
i AZ būtų greičiau
i AZ būtų greičiau
QUOTE(Cobretti @ 2009 10 26, 20:21)
sveiki gal kas man galėtumėt parekomenduot kokį instruktorių,pas kurį dar galėčiau papildomai pasimokyti,bet ne oficialiai na kad pigiau būtų pati mokinausi pas instruktorių,kurio ir yra vairavimo m-kla,tai nuolaidų negausiu papildomos noriu surast instruktorių,kuris galėtų pamokint pigiau,ir pinigėliu užsidirbti sau tiesiai į kišenę mokėt po 60 litukų oficialnio,tai kiek per brangu
i AZ būtų greičiau
i AZ būtų greičiau
Tai cia gal dar nebrangu, siaip oficialiai kainuoja 70 - 80 lt
QUOTE(LeKrista @ 2009 10 27, 17:39)
Tai cia gal dar nebrangu, siaip oficialiai kainuoja 70 - 80 lt
ane? pigiau negaučiau ?
Merginos, zinau labai gerus instruktorius kaune, nes ten kiek zinau ir kiek pati mokinausi pas juos tai visos is pirmo karto islaiko, cia yra S.Sridailos im kauno auto vairavimo mokykloje. instruktoriai Saulius ir Simas, nu " ziaurus instruktoriai" jau jie isiaaiskina taip kad ten visiskas bukagalvis suprastu ir ten visa itampa nuima, netgi jie geri psichologai. as jiems be galo dekinga