Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Jau važiavo mano mergaitė, grįžo kaip ant sparnų po pirmo važiavimo. Instruktorius patiko. O jau sakė, kad bus piktas, labai griežtas... nieko panašaus, juokavo visą laiką. Tiesa reiklus, bet ir aiškino nemažai.. tad dar šalia Valdo, Kęstučio, aš drąsiai pridėsiu ir Arūną. Rytoj jau ketvirta pamoka bus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mokykla "NOriu vairuoti" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vpusku: 30 rugsėjo 2009 - 08:50
QUOTE(vpusku @ 2009 09 30, 10:49)
Jau važiavo mano mergaitė, grįžo kaip ant sparnų po pirmo važiavimo. Instruktorius patiko. O jau sakė, kad bus piktas, labai griežtas... nieko panašaus, juokavo visą laiką. Tiesa reiklus, bet ir aiškino nemažai.. tad dar šalia Valdo, Kęstučio, aš drąsiai pridėsiu ir Arūną. Rytoj jau ketvirta pamoka bus.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif mokykla "NOriu vairuoti" thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano sūnus mokėsi pas Arūną. Buvo labai patenkintas. Tikrai geras ir rimtas instruktorius. drinks_cheers.gif dabar važinėja be jokių problemų ir man šalia labai saugu sėdėti. 4u.gif
Atsakyti
Labutis, gal kas zinote kokiu atsiliepimu apie instruktoriu Viliu Umbraziuna? Cia ARV auto, Kaune. Buciau labai dekinga. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , na vis atideliojau si reikala su vairavimu unsure.gif bet jau prispaude situacija ir dingti nera kur doh.gif doh.gif Na boijau vairuoti nors tu ka unsure.gif Masinu aplinkiniu bijau unsure.gif unsure.gif Bet reikia, tad tikiuos palaikymo ir padrasinimo 4u.gif

Tu mokyklu tiek daug blink.gif blink.gif bet yra trys akiratyje ir i kuria eit neaisku lotuliukas.gif

Zebras,Noriu vairuoti ir Auto Abc ax.gif

Tai pora klausymu turiu.Kaip ten su mokymu laiku ar galima tartis kada as galiu? g.gif Ir kiek laiko aplamai apmokymai trunka? ar yra kazkokie terminai konkretus?

Dekoju labai uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2009 10 24, 23:59)
Sveikutes 4u.gif , na  vis atideliojau si reikala su vairavimu unsure.gif  bet jau prispaude situacija ir dingti nera kur doh.gif  doh.gif Na boijau vairuoti nors tu ka  unsure.gif  Masinu aplinkiniu bijau unsure.gif  unsure.gif  Bet reikia, tad  tikiuos palaikymo ir padrasinimo 4u.gif

Tu mokyklu tiek daug blink.gif  blink.gif  bet yra trys akiratyje ir i kuria eit neaisku lotuliukas.gif

Zebras,Noriu vairuoti ir Auto Abc ax.gif

Tai pora klausymu turiu.Kaip ten su mokymu laiku ar galima tartis kada as galiu? g.gif Ir kiek laiko aplamai apmokymai trunka? ar yra  kazkokie terminai konkretus?

Dekoju labai uz atsakymus 4u.gif

šiaip paskaitos vyksta vienu metu, 2arba3 kartus į savaitę dažniausiai (pas mus vykdavo 18val) po dvi valandas, dėl vairavimų tai jau individualiai tarsiesi su instruktorium, bent jau mes mokykloje (arv) pasirašėme sutartį, kad mus paruoš per pusantro mėnesio. draugė prieš kokius 4metus laikėsi abc, tai sakė viskas jai apie 3mėn užtruko... na net nžn kaip dabar ten smile.gif tiesiog pasiskambink į mokyklas ir pasiklausinėk, kaip kas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2009 10 22, 22:48)
Labutis, gal kas zinote kokiu atsiliepimu apie instruktoriu Viliu Umbraziuna? Cia ARV auto, Kaune. Buciau labai dekinga. ax.gif

Na negi niekas nesimoke su siuo instruktoriumi? g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
As ir noreciau paklaust apie ARV auto instruktoriu.Raimondas Vindziulis.
Gal kam teko pasivezint?
Atsakyti
Sveikos ,parduodu vasara pirktas
user posted image

17lt ir

user posted image

15lt

daugiau info
http://public.fotki.com/geruta/niekas/
kaunas ,galiu siusti

bukle gera
rasyti az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 26 spalio 2009 - 16:36
sveiki 4u.gif gal kas man galėtumėt parekomenduot kokį instruktorių,pas kurį dar galėčiau papildomai pasimokyti,bet ne oficialiai ax.gif na kad pigiau būtų bigsmile.gif pati mokinausi pas instruktorių,kurio ir yra vairavimo m-kla,tai nuolaidų negausiu papildomos schmoll.gif noriu surast instruktorių,kuris galėtų pamokint pigiau,ir pinigėliu užsidirbti sau tiesiai į kišenę blush2.gif mokėt po 60 litukų oficialnio,tai kiek per brangu doh.gif

i AZ būtų greičiau
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2009 10 26, 20:21)
sveiki 4u.gif gal kas man galėtumėt parekomenduot kokį instruktorių,pas kurį dar galėčiau papildomai pasimokyti,bet ne oficialiai ax.gif na kad pigiau būtų bigsmile.gif pati mokinausi pas instruktorių,kurio ir yra vairavimo m-kla,tai nuolaidų negausiu papildomos schmoll.gif noriu surast instruktorių,kuris galėtų pamokint pigiau,ir pinigėliu užsidirbti sau tiesiai į kišenę blush2.gif mokėt po 60 litukų oficialnio,tai kiek per brangu doh.gif

i AZ būtų greičiau

Tai cia gal dar nebrangu, siaip oficialiai kainuoja 70 - 80 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LeKrista @ 2009 10 27, 17:39)
Tai cia gal dar nebrangu, siaip oficialiai kainuoja 70 - 80 lt  g.gif

ane? g.gif pigiau negaučiau rolleyes.gif ?
Atsakyti
Merginos, zinau labai gerus instruktorius kaune, nes ten kiek zinau ir kiek pati mokinausi pas juos tai visos is pirmo karto islaiko, cia yra S.Sridailos im kauno auto vairavimo mokykloje. instruktoriai Saulius ir Simas, nu " ziaurus instruktoriai" biggrin.gif jau jie isiaaiskina taip kad ten visiskas bukagalvis suprastu ir ten visa itampa nuima, netgi jie geri psichologai. thumbup.gif as jiems be galo dekinga clap.gif aciuks.gif
Atsakyti