QUOTE(bolsiaka @ 2009 09 29, 17:10)
rembiene, kaip suprantu arv mokėtės? o instruktorius koks? aš beveik baigiu savo 10 važiavimų ir galvoju, kad reiktų kitą instruktorių iš kokios mokyklos pabandyti visgi bus ir mašiniukas kitas ir gal nedamokė kažko tai kaip tik pataisytų
ir dar klausimas, o kai baigiat 10 važiavimų tai tiesiog atkeliaujat pas administratorę ir pasakot, kad vat atvažinėjau savo važiavimus ir viskas, jokių ten popierukų ir t.t.? nu aišku dar M pasiprašot
taip arv, mokinausi pas Kęstutį Kurą, tikrai labai labai labai geras instruktorius , ir kitom tikrai rekomenduočiau, bet kiek žinau dabar jis atostogų išėjas, o be to mokinausi pas jį, aš, mano pusbrolis ir dar vienas vaikinukas, tai visi trys iš pirmo karto išsilaikėm, užteko tų dešimties važiavimų
o kai pavažiuosit savo važiavimus, jums duos tą lapą kur žymi važiavimus arba susitarsit, kad instruktorius pristatytų į centrinį filialą ir pasiimsite pažymėjimą
o jei norėsit dar papildomų važiavimų, tai gal yra kokia būtent mašina jūs važiuot norit, ar gal instruktorių konkretų, pas administratorę pasiimsit numeriuką ir tada jau susitarsite su pačiu instruktorium
Iš tikrųjų tai egzistuoja du ekonominių reformų įvykdymo variantai: Pirmas - realistinis - atskrenda ufonautai ir padaro viską, ką reikia. Antras - fantastinis - mes viską patys padarom.