Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(renaciukea @ 2009 09 23, 13:11)
Na Arūno tai nezinau, bet va Valdas ir Kęstutis iš Noriu vairuoti tai liuks instruktoriai  mirksiukas.gif

Ačiū, Renaciukea 4u.gif , ten atrodo yra apie aštuonis instruktorius ir visi sakė, kad geri, bet visada norisi pačio geriausio, kad nešauktų, kad kantrus būtų blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkit 4u.gif
Ar normalu, kad su instruktorium visai nevažinėjam Regitros maršrutais? Liko tik keli važiavimai, o mes vis malamės po Kauno centrą doh.gif Man, kaip pradėjusiai nuo nulio, ta begalybė mašinų centre apskritai košmaras kažkoks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2009 09 24, 10:37)
Mergaitės, patarkit  4u.gif
Ar normalu, kad su instruktorium visai nevažinėjam Regitros maršrutais? Liko tik keli važiavimai, o mes vis malamės po Kauno centrą  doh.gif Man, kaip pradėjusiai nuo nulio, ta begalybė mašinų centre apskritai košmaras kažkoks  verysad.gif

Tikrai nenormalu smile.gif
Atsakyti
Ar normalu, kad su instruktorium visai nevažinėjam Regitros maršrutais? Liko tik keli važiavimai, o mes vis malamės po Kauno centrą  doh.gif Man, kaip pradėjusiai nuo nulio, ta begalybė mašinų centre apskritai košmaras kažkoks  verysad.gif

nenormalu nes instruktorius turi vazineti su tavima regitros marsrutais smile.gif
Atsakyti

gal pratina prie masinu,bet pagal vairavimo valandas jau senai turejai pradet maltis vilijampolej biggrin.gif
Atsakyti

Visiškai NORMALU nes jei moki vairuot ir pažįsti taisykles nuvažiuosi bet kuriuo maršrutu kur tik tau pasakys. mirksiukas.gif
Aš pati kai mokiausi, mes tik kartą buvom privažiavę prie regitros tiesiog apžiūrėt kas kur ir kaip, o ten maršrutai tikrai kur kas lengvesni nei KAUNO centras mirksiukas.gif
Tau pasisekė, kad instruktorius išdrysta su tavim važiuot centre, nes kiti tik pakrasčiais ratus suka.
Mažiau galvok apie kažkokį tai maršrutą, aš nuoširdžiai sakau, ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu baigus prieš metus mokyklą "Mobilūs žmonės", bet regitros taip ir neįveikiau. Norėčiau atnaujinti važinėjimus, ką rekomenduotumėt iš šios mokyklos instruktorių (turbūt pigiau rinktis iš savos mokyklos, nei iš kitų, ar aš čia klystu?). Važinėjau anksčiau su Laisvidu, bet jis jau nebedirba, patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 09 29, 15:20)
Esu baigus prieš metus mokyklą "Mobilūs žmonės", bet regitros taip ir neįveikiau. Norėčiau atnaujinti važinėjimus, ką rekomenduotumėt iš šios mokyklos instruktorių (turbūt pigiau rinktis iš savos mokyklos, nei iš kitų, ar aš čia klystu?). Važinėjau anksčiau su Laisvidu, bet jis jau nebedirba, patarkit  4u.gif

gal visgi geriau nepagailėk kelių litų ir rinkis iš kitos mokyklos, nes trys artimos draugės ten mokinosi ir jokių gerų atsiliepimų sad.gif o ir mano instruktorius pasakojo, kad procentaliai daugiausiai pas juos būtent iš mobilių žmonių perbėga papildomoms pamokoms, žodžiu tikrai turiu susidarius bent aš nekokią nuomonę apie juos, nes prieš einant laikytis, tikrai labai daug domėjaus, rinkausi iš "mobilių žmonių" ir arv, nes man buvo arti namų, arčiau buvo mž, bet labai džiaugiuosi, kad prieš tai labai pasidomėjau smile.gif o šiaip kiek žinau arv tai kad ir iš kitų mokyklų 60lt važiavimas, labai didelis pliusas, kad turi savo atskirą aikštelę su estakada, bei gali pasiimt pamoką su astra 1,3 tada jau regitra visiškai bus nebaisi thumbup.gif
Atsakyti
rembiene, kaip suprantu arv mokėtės? o instruktorius koks? aš beveik baigiu savo 10 važiavimų ir galvoju, kad reiktų kitą instruktorių iš kokios mokyklos pabandyti visgi bus ir mašiniukas kitas ir gal nedamokė kažko tai kaip tik pataisytų smile.gif ir dar klausimas, o kai baigiat 10 važiavimų tai tiesiog atkeliaujat pas administratorę ir pasakot, kad vat atvažinėjau savo važiavimus ir viskas, jokių ten popierukų ir t.t.? nu aišku dar M pasiprašot smile.gif
Atsakyti
MAN IRGI REIKTU GERO INSTRUKTORIAUS,GAL CIA YRA ZINANCIU IR PASIRUOSUSIU PASIDALINTI TURIMA INFO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2009 09 29, 17:10)
rembiene, kaip suprantu arv mokėtės? o instruktorius koks? aš beveik baigiu savo 10 važiavimų ir galvoju, kad reiktų kitą instruktorių iš kokios mokyklos pabandyti visgi bus ir mašiniukas kitas ir gal nedamokė kažko tai kaip tik pataisytų smile.gif ir dar klausimas, o kai baigiat 10 važiavimų tai tiesiog atkeliaujat pas administratorę ir pasakot, kad vat atvažinėjau savo važiavimus ir viskas, jokių ten popierukų ir t.t.? nu aišku dar M pasiprašot smile.gif

taip arv, mokinausi pas Kęstutį Kurą, tikrai labai labai labai geras instruktorius , ir kitom tikrai rekomenduočiau, bet kiek žinau dabar jis atostogų išėjas, o be to mokinausi pas jį, aš, mano pusbrolis ir dar vienas vaikinukas, tai visi trys iš pirmo karto išsilaikėm, užteko tų dešimties važiavimų smile.gif
o kai pavažiuosit savo važiavimus, jums duos tą lapą kur žymi važiavimus arba susitarsit, kad instruktorius pristatytų į centrinį filialą ir pasiimsite pažymėjimą smile.gif o jei norėsit dar papildomų važiavimų, tai gal yra kokia būtent mašina jūs važiuot norit, ar gal instruktorių konkretų, pas administratorę pasiimsit numeriuką ir tada jau susitarsite su pačiu instruktorium smile.gif
Atsakyti
ačiukas už info 4u.gif
Atsakyti