Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Freedom @ 2009 09 09, 14:46)
renaciukea,mano mokykloje, Auto ABC, tik dvi klaidas leido padaryti  unsure.gif bet ten mokykloje užtenka išmokti teoriją ir pasėdėti porą valandų prie mokyklos programos,tada rodos visus klausymus atmintinai moki  biggrin.gif

jetau, siandien reikes paklausti pas save mokykloj blink.gif gal cia leis kokias 5 padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
O "Noriu vairuoti", ir "auto abc" idomu reikia moketi uz mokyklini teorijos egzamina, jei neislaikai is pirmo karto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus_mergaite @ 2009 09 09, 15:27)
O "Noriu vairuoti", ir "auto abc" idomu reikia moketi uz mokyklini teorijos egzamina, jei neislaikai is pirmo karto?  g.gif

as pati lankau Noriu vairuoti, bet sito nezinau blush2.gif
reikes pasiklausti
Atsakyti
Aš prieš metus mokiausi ARV auto Kaune, tikrai gerai išmokė ir instruktoriai geri, ir mašinos geros thumbup.gif Vienu žodžiu super vairavimo mokykla, viena iš geriausiu rolleyes.gif
Atsakyti
auto abc sakė,jog gali laikyti tris kartus,neišlaikius reikia važiuoti į islandijos pl (aš donelaičio gatvėje mokiausi ) ir už ketvirtą kartą jau reikės mokėt,bet kiek žinau viena mergina iš mano grupės ir ketvirtą kartą laiką nemokamai rolleyes.gif
Atsakyti
taigi suzinojau, kad galima padaryti 3 klaidas g.gif
imanoma, ir kas svarbiausia reikia tris kartus spresti, padaryti ne daugiau 3 klaidas ir teorija islaikyta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas ruosetes mokytis Teises.lt Saugus greitis. Taikos pr.113b,galiu padovanoti sios mokyklos nuolaidu 100 lt,dovanu kupona ,
Atsakyti
o gal kuri mokinates vairuoti su automatine pavaru deze? galetumete parekomenduoti instruktoriu? ax.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 19, 16:29)
Dar teko važinėti su instruktorium Alfredu. Tai buvo mano pirmas instruktorius, kaip sako instruktorius Laurynas, padėjo mano vairavimo pamatus, buvau mokinė labai sunkiai įsisavinanti žinias. Alfredas kantrus, nerėkia, gal kiek yra linkęs daryti nuolaidas, prisitaikyt prie mano norų (man toks įspūdis), bet važinėjau ir buvau patenkinta.

Ir man teko su Alfredu is ARV vazinet thumbup.gif drinks_cheers.gif labai fainas zmogus, tikrai nerekia, greiciau dar koki bajeri uzmes . Po to dar draugei ji rekomendavau, tai ir toji liko patenkinta thumbup.gif ir abi is 1 -o karto issilaikem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 rugsėjo 2009 - 13:16
Ruosiuosi i vairalda uzsirasyti,gal kas irgi galvoja is merginu,butu smagiau 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit pasakyt, kas per instruktorius Arūnas iš mokyklos "Noriu vairuoti". mano mergaitei jį paskyrė, bet ji dar nevairavo. Gal kurįkitą geriau pasirinkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vpusku @ 2009 09 22, 18:13)
Mergaitės, gal galit pasakyt, kas per instruktorius Arūnas iš mokyklos "Noriu vairuoti". mano mergaitei jį paskyrė, bet ji dar nevairavo. Gal kurįkitą geriau pasirinkt unsure.gif

Na Arūno tai nezinau, bet va Valdas ir Kęstutis iš Noriu vairuoti tai liuks instruktoriai mirksiukas.gif
Atsakyti