man pirma pamoka buvo labai.. keista nes buvau susitarus vairavimą į vakarą,o man paskambina instruktorius po pietų,paklausė ar laisva,kur gyvenu ir atvažiavo malonus vyrukas buvo,bet pirma pamoka buvo tokia kupina baimės,nes pirmą kartą buvau už vairo taip normaliai (na seniau buvau važiavus tiesiai žvyrkeliu ) ir iš karto važiavom pro Kauno senamiestį, Donelaičio gatvę ir ten visur ratus sukom
bet visų pirma bijot ten nėra ko,nes šalia šiaip ar taip profesionalas,kuris turi patirties ir aišku savus pedalus,tad nieko blogo nepadarysi. kitas dalykas,koks instruktorius papuls. Man buvo malonus žmogus,todėl jaučiausi laisvai, linkiu,kad ir tau malonus papultų ;]
QUOTE(renaciukea @ 2009 09 03, 14:34)
mergaites, dar toks klausimukas
koks jausmas buvo, kai dar nebuvot mokykloj vairave ne karto, tik teorija moketes, tai ar bijojot pries pirma vairavima?
as pati dar nevairavau, nes reikia pirma sveikata pereiti.......
koks jausmas buvo, kai dar nebuvot mokykloj vairave ne karto, tik teorija moketes, tai ar bijojot pries pirma vairavima?
Pirma karta buna jauduliukas, bet ramu, kad nieko nenutiks, nes instruktorius blogiausiu atveju paspaus stabdzius, gaza ar dar ka nors
Mano drauge dabar jau keliu dienu begyje turi pirma karta sest uz vairo, tai bijo, kad kur ne ten ivaziuotu, dar ko nors nepadarytu. Tai vis raminu, kad taip nebus, nes instruktorius sito neleis, sustabdys, vaira pasuks ir pan
QUOTE(renaciukea @ 2009 09 03, 14:34)
mergaites, dar toks klausimukas
žiaurus pirmas minutes sėdus mašinon tai panika totali, bet paskui praėjo.. gi sėdi šalia žmogus paspaus stabdi ar gazą ten kur reikia ir tikrai neduos nesąmonių daryti. pirmąkart tai aš laikiau vairą ir sankabą spaudžiau, o jau instruktorius visą kitą darė jau 3kart važiavau žinok po biški gerėja tas jausmas
kokios teisiu kainos dabar? gal atpigo? gal zinote kiek kainuoja vairaldoj?
QUOTE(Lara22 @ 2009 09 07, 12:54)
kiek vairaldoj kainuoja tai nzn, bet siaip kainos +/- 800 - 900lt
QUOTE(Lara22 @ 2009 09 07, 13:54)
Ar sudetinga surinkti www.vairalda.lt? Moksleiviams ir studentams 850, o kitiems - 900. Na, bet dar kainuoja sveikatos patikrinimas 40Lt, medicinines pagalbos paskaita 20Lt, keliu eismo knygute lyg 25Lt.. Sakyciau su vazinejimu i mokyklele tikrai ir 1000 perzengiamas
Pradzioj galima susimoket pagal savo galimybes, maziausiai lyg 300Lt, jei neklystu.
galiu parekomenduot ARVauto, instruktorių Kęstutį Kurą, geresnio instruktoriaus ir būt negali (palygint turiu su kuo...), žodžiu instruktorius vairuot norėjau beprotiškai, bet turėjau liguistą baimę, bei nepasitikėjimą savim, bet dabar sėdant už vairo net pamiršau ką reiškia bijot ir kad kažkada bijojau vairavimo , gatvėj jaučiuosi kaip namie , o ir pagirti Kęstutis nepamiršta, ir nei karto nėra pakėlęs balso, atvirkščiai, jei padarai klaidą paaiškina kas ne taip ir nuramina-juk męs mokomės o ir dėstytojas nerealus žodžiu geresnės mokyklos, bei instruktoriaus net neįsivaizduoju
o tai atpige
QUOTE(Lara22 @ 2009 09 08, 10:37)
o tai atpige
atpigo?
kad sakyciau kaip tik nepigu...
dar turiu toki klausima.... gal kvailai skamba, bet kiek per mokykline teorijos egza galima padaryti klaidu? ar cia kiekvienoj mokykloj skitingai, ar yra nustatyta?
QUOTE(renaciukea @ 2009 09 09, 13:56)
dar turiu toki klausima.... gal kvailai skamba, bet kiek per mokykline teorijos egza galima padaryti klaidu? ar cia kiekvienoj mokykloj skitingai, ar yra nustatyta?
na mums buvo galima tik 3 klaidas padaryt,kad butu islaikyta
renaciukea,mano mokykloje, Auto ABC, tik dvi klaidas leido padaryti bet ten mokykloje užtenka išmokti teoriją ir pasėdėti porą valandų prie mokyklos programos,tada rodos visus klausymus atmintinai moki