aciu kaskuriai mamytei,kuri rekomendavo Siauliu miesto instruktoriu is Andriulio firmos ,Dariu:) Jaunas ,saunus instruktorius.Teko vaziuoti ir su Kriksciuno firmos instruktoriais,jie lupikai,norintis,kad tik papildomai imtumemes pamokas.Vazinejau ir su nugirtuoju Algiu,nieko jis,bet Darius saunesnis:) Pati sendiena issitikinau.
sveikos mergaites, vakar uzsirasiau mokykloje NORIU VAIRUOTI
labai patiko administratore, maloniai prieme. taip pat buvau ir pirmojoje paskaitoje - labai liux destytojas, toks malonus, ir pajuokauja, ir gerai paaiskina
labai patiko administratore, maloniai prieme. taip pat buvau ir pirmojoje paskaitoje - labai liux destytojas, toks malonus, ir pajuokauja, ir gerai paaiskina
O kaip jūs renkatės, ar geriau prie namų, ar prie darbo kad būtų vairavimo mokykla, kaip jums atrodo?
QUOTE(Mexxica @ 2009 08 27, 14:58)
O kaip jūs renkatės, ar geriau prie namų, ar prie darbo kad būtų vairavimo mokykla, kaip jums atrodo?
aš rinkaus netoli namų kad būtų ir aišku pasiklausinėjau kaip ten instruktoriai manau esminis dalykas yra kokybė, bet ne visad noris dėl tos kokybės trenktis į kitą miesto galą
o as butent rinkausi kokybe, nes girdejau kad Noriu vairuoti mokykla yra tikrai gera. ir nesiskundziu kad reikia trenktis i kita miesto gala
sveikos senokai jau cia buvau bet ir as pasiguosti noriu uzsirasiau panasiai pries 3 men i kursus galvojau kad viskas bus gerai mokykla nebloga bet stai problema vairuoju klaikiai galvojau kad ismokins.bet ne.........sory bet mokyklos pavadinimo neskelbsiu tiesiog nenoriu.rezultatas po m,okinimosi valstybinis teorijos egzaminas islaikytas is antro karto o vaziavimas jau ant nosies taigi nusprendziau pasiimti papildomu pamoku ir paskambinau i vairalda cia prie girstupio turgaus,ir gavau instruktoriu vardu Kestas gal kas turit atsiliepimu apie ji prasau parasykit o gal begt kitur ieskoti
QUOTE(joli84 @ 2009 09 01, 22:25)
o kiek dabar kainuoja vienas papildomas pravaziavimas kaune?
noriu vairuoti kiek žinau ima 60lt. manau tariantis asmeniškai su instruktorium galima ir pigiau
mergaites, dar toks klausimukas
koks jausmas buvo, kai dar nebuvot mokykloj vairave ne karto, tik teorija moketes, tai ar bijojot pries pirma vairavima?
as pati dar nevairavau, nes reikia pirma sveikata pereiti.......
koks jausmas buvo, kai dar nebuvot mokykloj vairave ne karto, tik teorija moketes, tai ar bijojot pries pirma vairavima?
as pati dar nevairavau, nes reikia pirma sveikata pereiti.......