Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Dalytukas @ 2009 06 24, 17:22)
Noriu išgirsti nuomonių apie  Teises.lt Saugus greitis. Taikos pr.113b. Ką galvojate. Kiek mazdaug laiko vyksta teorija,nuo kada pradedama mokinti vairuoti.Kokios ten kainos. Koki rekomenduotumet instruktoriu.

Čia Kaune? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 25 birželio 2009 - 23:12
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 26, 01:09)
Čia Kaune?  smile.gif

Taip Kaune,jei kas lankote parasykit
Atsakyti
As nuo rytojaus pradedu VAIRALDOJ vaiksciot. Kaune, prie Girstupio smile.gif
Atsakyti
Gal galetumete rekomenduoti koki instruktoriu, kuris vazinetu su astra tokia kaip regitroj? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
neišlaikiau vairavimo regitroje verysad.gif Jau buvau nusprendus , kad teisės ne man, bet va pagalvojau, kad ir 2 kart reikia pabandyt. Tai gal žinot kiek kainuoja antras bandymas?

Atsakyti
jeigu suklydai aišktelėje šiek tiek pigiau,iki 90 litų,jeigu mieste - vėl 107 smile.gif
Atsakyti
na nors tiek gerai smile.gif Ačiū
Atsakyti
aš pasirinkau ARV auto, ir esu begalo patenkinta thumbup.gif pirmadienį pirmas važiavimas, tačiau nei kiek nepergyvenu ir nebijau, nes pasirinkau labai išgirtą, bei ten lankiusių rekomenduotą instruktorių. paskaitos SUPER, dėstytojas netik labai aiškiai viską išdėsto, bet ir bairių priskaldo biggrin.gif atmosfera labai gera, į kiekvieną paskaitėlę kaip į šventę einu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 08 15, 12:56)
aš pasirinkau ARV auto, ir esu begalo patenkinta thumbup.gif  pirmadienį pirmas važiavimas, tačiau nei kiek nepergyvenu ir nebijau, nes pasirinkau labai išgirtą, bei ten lankiusių rekomenduotą instruktorių. paskaitos SUPER, dėstytojas netik labai aiškiai viską išdėsto, bet ir bairių priskaldo biggrin.gif atmosfera labai gera, į kiekvieną paskaitėlę kaip į šventę einu  wub.gif

jei ne paslaptis koks instruktorius?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 08 15, 13:06)
jei ne paslaptis koks instruktorius?

Kęstutis Kuras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 08 15, 14:14)
Kęstutis Kuras smile.gif

Su kokiu automobiliu jis moko vairuoti?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 08 15, 13:22)
Su kokiu automobiliu jis moko vairuoti?

su audi A3 (būtent šituo http://www.automokyk...okykla/63-0.jpg )
Atsakyti