Laba
Gal kas mokinosi ARV AUTO mokykloje?kokie atsiliepimai apie instruktorius?
Gal kas mokinosi ARV AUTO mokykloje?kokie atsiliepimai apie instruktorius?
o kokiom dabar kainom vairavimas mokyklose?
QUOTE(wiktei @ 2009 06 14, 23:30)
Labai noriu išgirsti nuomonių apie SG (saugus greitis) čia iš teisės.lt Donelaičio g. Ką galvojate? Kaip instruktoriai. kuris geras?
Ir dar, kaip manote, ar geriau mokytis pačiai teoriją, ar mokykloje? Esu visai žalia, bet manau teoriją turėčiau lengvai išlaikyt
Ir dar, kaip manote, ar geriau mokytis pačiai teoriją, ar mokykloje? Esu visai žalia, bet manau teoriją turėčiau lengvai išlaikyt
Aš tai pasigailėjau, kad ėmiau teorijos kursą. Buvo 8 paskaitos, buvau turbūt 5 ir nieko nesužinojau. O ėjau į Regitrą su atestatu ir išlaikiau iš pirmo karto. Tikrai pačiai galima išmokti
QUOTE(triušė @ 2009 06 12, 00:16)
o kokiom dabar kainom vairavimas mokyklose?
Kainos 800-900lt
QUOTE(maja2 @ 2009 06 22, 13:36)
Kainos 800-900lt
Nezinau kokiame cia mieste tik tiek, Vilniuje kai ieskojau buvo dauguma apie 1200-1300.
O i tema, baigiau DORKANA (Antakalnio), o mano instruktorius buvo placiai kazkada isgirtas Aloyzas. Islaikiau is pirmo karto, teko nesti jam saldainiu, nes jis sake, kad jam ramu, islaikysiu, o as lazinausi kad vargiai
Kaune 800-900Lt
Sveikos. Gal galit patart neblogą instruktorių? Ilgai nevažinėjau, dabar reikia atgaivint įgūdžius, noriu pasitobulint