Laba,o gal kas lankete ARVauto mokykla,kokie atsiliepimai?
Kursu kaina 850lt,siek tiek pigiau nei vairaldoj.
QUOTE(triušė @ 2009 05 18, 14:11)
Nu jegele vaizdelis
QUOTE(zuza* @ 2009 05 19, 11:53)
Laba,o gal kas lankete ARVauto mokykla,kokie atsiliepimai?
lankiau silainiuose ARV auto. Man tai labai patiko, destytojas Valdas super, o ir instruktoriai geri, regitroj teorija 100% , praktika is antro karto , zodziu man ten labai patiko, ir tikrai nesigailiu , kad pasirinkau sita mokykla
QUOTE(*aistonija* @ 2009 05 12, 08:28)
o apie "Tėviškės keliai"?
patys geriausi teorijos destytojas puikus, issilikiau is pirmo karto, o vairavimo instruktorius dar geresnis Man labai labai patiko, toks prie bajerio, zodzio kisenej neieskantis ir savo darba ismanantis issilaikiau vairavima irgi is pirmo karto o nuejau net masinos nemokedama uzkurt
QUOTE(zuza* @ 2009 05 18, 20:04)
O cia tik kursai tiek kainavo?ar su vazinejimais?
As buvau siandien pasiteiraut kaip ten kas,tai kaina 900lt.
Na cia kiek zmoniu tiek nuomoniu.siaip skaiciau ir neblogu atsiliepimu
As buvau siandien pasiteiraut kaip ten kas,tai kaina 900lt.
Na cia kiek zmoniu tiek nuomoniu.siaip skaiciau ir neblogu atsiliepimu
pernai geguzes men. ten tiek sumokejau uz teorija +10 pravaziavimu. Papildomai nieko neemiau. Yra visokiu nuomoniu, o savo tiklapi jie skelbiasi tik geriausius atsiliepimus tuo paciu metu laikem 4 pazystami ir visu nuomone tokia kaip ir mano pernai jie pinigavosi, nes buvo tas bumas,kad pries liepa islaikyt.
QUOTE(dauskė @ 2009 05 28, 11:11)
Parekomenduokite gerą vairavimo instruktorių Šiauliuose.Mokiausi jau su 3-mis instruktoriais ir niekaip negaliu išmokti, bijau gatvės ir gana.
Kad taip Jonavoje,tai rekomenduociau.
Sveiki, ar daug kas zadant pradet lankyt kursus vasara? As noreciau jau po poros savaiciu, zadu KAUNE prie Girstupio Vairaldoj, bet mane stabdo tas, kad viena Na vairavimai suprantu, kad individualus dalykas, bet va i teorijos pamokas smagiau kartu gal eiti, po to padiskutuot, galbut pasiaiskint kas nesuprantama. O dabar as tookia zalia, niekad nesidomejau sia sritim, noretusi draugijos Drauges jau beveik visos teises issilaikiusios...
Ar daug kas viska iveikete vienas, be draugijos?
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 29, 21:31)
Sveiki, ar daug kas zadant pradet lankyt kursus vasara? As noreciau jau po poros savaiciu, zadu KAUNE prie Girstupio Vairaldoj, bet mane stabdo tas, kad viena Na vairavimai suprantu, kad individualus dalykas, bet va i teorijos pamokas smagiau kartu gal eiti, po to padiskutuot, galbut pasiaiskint kas nesuprantama. O dabar as tookia zalia, niekad nesidomejau sia sritim, noretusi draugijos Drauges jau beveik visos teises issilaikiusios...
Taigi kursuose ne viena busi,nueisi karta,kita-susipazinsi su kitais tokiais paciais visai zaliais,vat ir draugija tau bus O del neaiskumu-as tai destytojui prota knisau,ir knisdavau tol,kol nepasidarydavo aisku Nes jei diskutuosi su tokiais paciais zaliais-gali pasidaryti dar daugiau neaisku
labas,
gal kas zinot kiek kainuoja kursai zebroj kaune?
ir kokie atsiliepimai apie transvena mokykla? ten dabar kursai tik 550lt todel labai domina.
gal kas zinot kiek kainuoja kursai zebroj kaune?
ir kokie atsiliepimai apie transvena mokykla? ten dabar kursai tik 550lt todel labai domina.
Sveikos, vairuotojos. Ar yra čia alytiškių? labai reikia vairavimo instruktoriaus. Dėl tam tikrų aplinkybių jau pusė metų nėjau laikyti praktinio egzo, o dabar jaučiuosi viską pamiršusi. Į savo buvusį instruktorių nenoriu kreiptis, nes jis atsisakė daugiau pamokų,daug darbo tada labai turėjo. Gal dabar situacija pasikeitė, nes pastebėjau ir egzaminų vietų reigitroje padaugėjo. Jei galit, padėkit, būsiu dėkinga.
Bandžiau internete ieškoti, bet kažkaip nesškmingai.
Papildyta:
Oi rodos ne čia pataikiau,tik dabar pamačiau žodį Kaunas.
Bandžiau internete ieškoti, bet kažkaip nesškmingai.
Papildyta:
Oi rodos ne čia pataikiau,tik dabar pamačiau žodį Kaunas.