Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Laba,o gal kas lankete ARVauto mokykla,kokie atsiliepimai?
Kursu kaina 850lt,siek tiek pigiau nei vairaldoj.
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 18, 14:11)

Nu jegele vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 19, 11:53)
Laba,o gal kas lankete ARVauto mokykla,kokie atsiliepimai?
Kursu kaina 850lt,siek tiek pigiau nei vairaldoj.

lankiau silainiuose ARV auto. Man tai labai patiko, destytojas Valdas super, o ir instruktoriai geri, regitroj teorija 100% , praktika is antro karto , zodziu man ten labai patiko, ir tikrai nesigailiu , kad pasirinkau sita mokykla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*aistonija* @ 2009 05 12, 08:28)
o apie "Tėviškės keliai"? ax.gif

patys geriausi thumbup.gif teorijos destytojas puikus, issilikiau is pirmo karto, o vairavimo instruktorius dar geresnis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai labai patiko, toks prie bajerio, zodzio kisenej neieskantis ir savo darba ismanantis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif issilaikiau vairavima irgi is pirmo karto thumbup.gif o nuejau net masinos nemokedama uzkurt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 19 gegužės 2009 - 20:53
QUOTE(zuza* @ 2009 05 18, 20:04)
O cia tik kursai tiek kainavo?ar su vazinejimais? g.gif
As buvau siandien pasiteiraut kaip ten kas,tai kaina 900lt.
Na cia kiek zmoniu tiek nuomoniu.siaip skaiciau ir neblogu atsiliepimu smile.gif

pernai geguzes men. ten tiek sumokejau uz teorija +10 pravaziavimu. Papildomai nieko neemiau. Yra visokiu nuomoniu, o savo tiklapi jie skelbiasi tik geriausius atsiliepimus smile.gif tuo paciu metu laikem 4 pazystami ir visu nuomone tokia kaip ir mano blush2.gif pernai jie pinigavosi, nes buvo tas bumas,kad pries liepa islaikyt.
Atsakyti
Parekomenduokite gerą vairavimo instruktorių Šiauliuose.Mokiausi jau su 3-mis instruktoriais ir niekaip negaliu išmokti, bijau gatvės ir gana.
Atsakyti
QUOTE(dauskė @ 2009 05 28, 11:11)
Parekomenduokite gerą vairavimo instruktorių Šiauliuose.Mokiausi jau su 3-mis instruktoriais ir niekaip negaliu išmokti, bijau gatvės ir gana.

Kad taip Jonavoje,tai rekomenduociau. thumbup.gif

Atsakyti
Sveiki, ar daug kas zadant pradet lankyt kursus vasara? smile.gif As noreciau jau po poros savaiciu, zadu KAUNE prie Girstupio Vairaldoj, bet mane stabdo tas, kad viena doh.gif Na vairavimai suprantu, kad individualus dalykas, bet va i teorijos pamokas smagiau kartu gal eiti, po to padiskutuot, galbut pasiaiskint kas nesuprantama. O dabar as tookia zalia, niekad nesidomejau sia sritim, noretusi draugijos doh.gif Drauges jau beveik visos teises issilaikiusios...

Ar daug kas viska iveikete vienas, be draugijos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 29 gegužės 2009 - 20:32
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 29, 21:31)
Sveiki, ar daug kas zadant pradet lankyt kursus vasara? smile.gif As noreciau jau po poros savaiciu, zadu KAUNE prie Girstupio Vairaldoj, bet mane stabdo tas, kad viena doh.gif Na vairavimai suprantu, kad individualus dalykas, bet va i teorijos pamokas smagiau kartu gal eiti, po to padiskutuot, galbut pasiaiskint kas nesuprantama. O dabar as tookia zalia, niekad nesidomejau sia sritim, noretusi draugijos doh.gif Drauges jau beveik visos teises issilaikiusios...

Ar daug kas viska iveikete vienas, be draugijos? smile.gif

Taigi kursuose ne viena busi,nueisi karta,kita-susipazinsi su kitais tokiais paciais visai zaliais,vat ir draugija tau bus mirksiukas.gif O del neaiskumu-as tai destytojui prota knisau,ir knisdavau tol,kol nepasidarydavo aisku lotuliukas.gif Nes jei diskutuosi su tokiais paciais zaliais-gali pasidaryti dar daugiau neaisku ax.gif
Atsakyti
labas,
gal kas zinot kiek kainuoja kursai zebroj kaune?
ir kokie atsiliepimai apie transvena mokykla? ten dabar kursai tik 550lt todel labai domina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edditka: 30 gegužės 2009 - 11:42
Sveikos, vairuotojos. Ar yra čia alytiškių? labai reikia vairavimo instruktoriaus. Dėl tam tikrų aplinkybių jau pusė metų nėjau laikyti praktinio egzo, o dabar jaučiuosi viską pamiršusi. Į savo buvusį instruktorių nenoriu kreiptis, nes jis atsisakė daugiau pamokų,daug darbo tada labai turėjo. Gal dabar situacija pasikeitė, nes pastebėjau ir egzaminų vietų reigitroje padaugėjo. Jei galit, padėkit, būsiu dėkinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bandžiau internete ieškoti, bet kažkaip nesškmingai. blush2.gif
Papildyta:
Oi rodos ne čia pataikiau,tik dabar pamačiau žodį Kaunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyton: 30 gegužės 2009 - 20:21
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 02 birželio 2009 - 19:51