Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(ieva2 @ 2009 04 08, 15:38)
Gal tavo kaimyne kokia... nelabai kokia.. doh.gif  Gal jai instruktorius  pasirode per didelio issilavinimo, tai nerado bendros kalbos, nes jis nemoka turgines kalbos?  rolleyes.gif

Tai buvo atsakymas
QUOTE(dEdRA @ 2009 04 07, 02:25)
O iš zebro..., mano kaimynė pabėgo, ...
Pati nežinau ar tai tiesa, bet kaimynė taip sakė unsure.gif

į šį postą

QUOTE(Vitulė @ 2009 04 06, 13:28)
Mano kaimynė pabėgo iš ten, detalių dabar nesakysiu, bet jinai šiaip nelaksto be reikalo. Jei dar nesiregistravai, tai geriau ir neik. O jei nuėjai, tai tada linkiu sėkmės  drinks_cheers.gif

kalba ėjo apie VAIRALDA

Nepažysti žmonių o įžeidinėji, kiekvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsnį, kaip matau pati turbūt tik turginę kalbą ir temoki irnesakyk.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dEdRA: 08 balandžio 2009 - 15:37
Kiek Kaune kainuoja kursai 950lt brangu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 04 14, 20:07)
Kiek Kaune kainuoja kursai 950lt brangu ar ne?

As mokejau 800lt uz kursus
60lt uz medicinke
25lt uz pirma pagalba
Atsakyti
gal yra atsiliepimų apie ARV auto šilainiuose?
Atsakyti
o apie "Tėviškės keliai"? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O kokios Vilniuje pirmos pagalbos ir sveikatos pažymos kainos?

Mano mokykloj sakė, kad medicininė pas juos 80 Lt, o pirma pagalba 40 Lt, tai pasirodė kažkaip per daug. Gal poliklinikoj pigiau pažyma atsieitų g.gif

Oi, susimaišiau, čia juk Kauno tema.. doh.gif O ištrint neleidžia, sorry smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skrendu: 12 gegužės 2009 - 11:59
Sveiki. Norejau paklausti, kiek laiko mazdaug uztrunka viskas nuo pat pradziu laikantis teises..Ir teorines paskaitos, ir praktines. Turbut du menesius jei sklandziai vyksta? g.gif
Zadu pradeti neuzilgo, tik kazi ar gerai sumasciau vasara g.gif

Bei dar, gal kas lanketes Petrasiunu vairavimo mokykloj? Kokie ispudziai?

Pati planuoju tai prie Girstupio, i VAIRALDA.
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 17:02)
Sveiki.

Pati planuoju tai prie Girstupio, i VAIRALDA.

Na as ir galvoju i sita mokykla eit.
Bet dar mastau ar paciai savarankiskai mokintis ar eit i mokykla g.gif
Atsakyti
smile.gif Laba diena

Aš dabar mokausi Auto ABC,važiavimo mokinuosi pas instruktorių p. Zavistanavičių,nieko blogo negaliu pasakyt thumbup.gif O kursai trunka apie 1.5mėn.
Gal yra dabar lankančių ABC g.gif
Atsakyti
Aš mokiausi prieš metus Vairaldoj prie Girstupio. Liko labai prasti prisiminimai. Visu pirma administratoriu ko paklausi to negausi, amzinai nepatenkintos. Teorijos destytojas puikus, tik bilietu pasprest mokykloj taip ir neturejau progos. Kadangi esu dirbanti, tai nuo 17 h, prie kompu vietos nebudavo, nors galima uzsirasyt is anksto, bet viskas buvo uzrasyta is anksto. Taigi labai gailiuosi,kad sumokejau pinigus, o teorija praktiskai namie savarankiskai ir ismokau. Kas liecia vairavimo instruktoriu, p.Kazimieras gerai ismano savo darba, moka gerai viska isaiskinti. Tik labai nepatiko,kad susitari is anksto vaziavimus, o jis is vakaro ima ir paskambina,kad oi masina sugedo ir taip gedo ne karta ir ne du, tas labai pykde, nes tempesi laikas, i savaite vos vienas pravaziavimas buvo verysad.gif kai pradejau reikalauti,kad taip ir per visa vasara pravaziavimu nepadarysiu, padetis pagerejo, gavau 2 pravaziamus per savaite:) Žodžiu labai nusivyliau šia mokykla, sumokejau 1300 Lt ir tikrai tikejausi kažko geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibube: 18 gegužės 2009 - 12:51

http://www.youtube.c...feature=related lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(zibube @ 2009 05 18, 13:50)
Aš mokiausi prieš metus Vairaldoj prie Girstupio. Liko labai prasti prisiminimai. Visu pirma administratoriu ko paklausi to negausi, amzinai nepatenkintos. Teorijos destytojas puikus, tik bilietu pasprest mokykloj taip ir neturejau progos. Kadangi esu dirbanti, tai nuo 17 h, prie kompu vietos nebudavo, nors galima uzsirasyt is anksto, bet  viskas buvo uzrasyta is anksto. Taigi labai gailiuosi,kad sumokejau pinigus, o teorija praktiskai namie savarankiskai ir ismokau. Kas liecia vairavimo instruktoriu, p.Kazimieras gerai ismano savo darba, moka gerai viska isaiskinti. Tik labai nepatiko,kad susitari is anksto vaziavimus, o jis is vakaro ima ir paskambina,kad oi masina sugedo ir taip gedo ne karta ir ne du, tas labai pykde, nes tempesi laikas, i savaite vos vienas pravaziavimas buvo verysad.gif kai pradejau reikalauti,kad taip ir per visa vasara pravaziavimu nepadarysiu, padetis pagerejo, gavau 2 pravaziamus per savaite:)  Žodžiu labai nusivyliau šia mokykla, sumokejau  1300 Lt ir tikrai tikejausi kažko geriau.

O cia tik kursai tiek kainavo?ar su vazinejimais? g.gif
As buvau siandien pasiteiraut kaip ten kas,tai kaina 900lt.
Na cia kiek zmoniu tiek nuomoniu.siaip skaiciau ir neblogu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti