Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Merginos,gal kas zinote gera instruktoriu(nenervuota,nereksni),kuris mokina vaziuoti masina su automatine pavaru deze?Labai reikia.
Atsakyti
Sveiki blush2.gif

turiu Jums toki klausimeli....gak kas turite testu paspresti?
buciau labai dekinga ax.gif ax.gif ax.gif

labai jau man nesiseka help.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

mano el.pastas: princcesa@inbox.lt

padekite, jei nesunku
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2008 06 28, 18:17)
Merginos,gal kas zinote gera instruktoriu(nenervuota,nereksni),kuris mokina vaziuoti masina su automatine pavaru deze?Labai reikia.

Aš iš Vilniaus, bet pasidalinsiu patirtimi bigsmile.gif
Kažkada kai pradėjau vairuoti ( mašiniuką pirkau prieš kokius 3 metus), pasiėmiau keletą vairavimo pamokų, a la kad tvirčiau jausčiausi ax.gif
Draugė rekomendavo savo instruktorių ir ką jūs galvojate?
paklausi ko nors- negausi, vienu momentu kad pradėjo rėkt. sako ar matei koks ženklas ką tik buvo? sakau pastarąsias 10 Min.kai jūs ant manęs šaukiate, nemačiau nei vieno ženklo biggrin.gif
kai atvažiavom prie mano namų sulaukiau tokios replikos. sako kada kitas kartas? sakau o jūs manote jis bus? rolleyes.gif žiūri didelėm akim. sakau klausykit, aš jums pinigus moku ne už tai, kad ant manęs šauktumėt lotuliukas.gif apsisukau ir nuėjau, o žmogelis liko it musę kandęs lotuliukas.gif gal bus pamoka.
Atsakyti
Aš jungiuos prie visų, kas už Zebro mokyklą Kaune. Mašinytės visos liuks, instruktoriai taip pat. Tik nesuklyskit, ten yra 2 Linai. Vienas važinėja su šviesiai mėlynu poliuku, o kitas su sidarbiniu golfuku. Aš važinėjau su Linu Baškiu, su poliuku. Esu be galo patenkinta. Tik vakar regitroj išlaikiau vairavimo egzą iš pirmo karto. Tikrai gerai paruošia, aiškiai aiškina, svarbiausia, ramiai, nė minutės "nenumuilina". Vienu žodžiu, liuks thumbup.gif
Laaaaaaaaabai dėkinga Zebrui 4u.gif
Atsakyti
gal galite kas rekomenduoti gera instruktoriu ARV-AUTO mokykloje silainiuose, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 09 27, 10:07)
gal galite kas rekomenduoti  gera instruktoriu ARV-AUTO mokykloje silainiuose, buciau labai dekinga  4u.gif

Gal eini į paskaitas tenais?Man sekretorė patarė kurį rinktis, pažiūrėsiu kaip jis blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos. sakykit gal kuri mokinates vairuoti Skirdailos imonej Baltu pr Silainiuose? kazin kaip ta mokyklele? Ar verta tenai bandyti mokintis?
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 09 27, 20:50)
Gal eini į paskaitas tenais?Man sekretorė patarė kurį rinktis, pažiūrėsiu kaip jis  blush2.gif

aha einu i paskaitas ir kita savaite prasides tikriausiai vaziavimas, tai galvoju koki cia instruktoriu nugriebus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 10 01, 08:35)
aha einu i paskaitas ir kita savaite prasides tikriausiai vaziavimas, tai galvoju koki cia instruktoriu nugriebus  bigsmile.gif

Tai spėju mes vienoj grupėj mirksiukas.gif koks tavo vardas?
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 10 01, 08:41)
Tai spėju mes vienoj grupėj  mirksiukas.gif koks  tavo vardas?

Itariu, kad taip thumbup.gif Neringa o tavo?? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 10 01, 09:14)
Itariu,  kad taip  thumbup.gif  Neringa o tavo??  thumbup.gif

Inga, bet mus pavardėm kviečia, tai maniškė iš K ir aš -ienė mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinote kaip vairavimo instruktorius Vaitkevicius is ARV AUTO mokyklos . Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti