Sveiki
turiu Jums toki klausimeli....gak kas turite testu paspresti?
buciau labai dekinga
labai jau man nesiseka
mano el.pastas: princcesa@inbox.lt
padekite, jei nesunku
turiu Jums toki klausimeli....gak kas turite testu paspresti?
buciau labai dekinga
labai jau man nesiseka
mano el.pastas: princcesa@inbox.lt
padekite, jei nesunku
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2008 06 28, 18:17)
Merginos,gal kas zinote gera instruktoriu(nenervuota,nereksni),kuris mokina vaziuoti masina su automatine pavaru deze?Labai reikia.
Aš iš Vilniaus, bet pasidalinsiu patirtimi
Kažkada kai pradėjau vairuoti ( mašiniuką pirkau prieš kokius 3 metus), pasiėmiau keletą vairavimo pamokų, a la kad tvirčiau jausčiausi
Draugė rekomendavo savo instruktorių ir ką jūs galvojate?
paklausi ko nors- negausi, vienu momentu kad pradėjo rėkt. sako ar matei koks ženklas ką tik buvo? sakau pastarąsias 10 Min.kai jūs ant manęs šaukiate, nemačiau nei vieno ženklo
kai atvažiavom prie mano namų sulaukiau tokios replikos. sako kada kitas kartas? sakau o jūs manote jis bus? žiūri didelėm akim. sakau klausykit, aš jums pinigus moku ne už tai, kad ant manęs šauktumėt apsisukau ir nuėjau, o žmogelis liko it musę kandęs gal bus pamoka.
Aš jungiuos prie visų, kas už Zebro mokyklą Kaune. Mašinytės visos liuks, instruktoriai taip pat. Tik nesuklyskit, ten yra 2 Linai. Vienas važinėja su šviesiai mėlynu poliuku, o kitas su sidarbiniu golfuku. Aš važinėjau su Linu Baškiu, su poliuku. Esu be galo patenkinta. Tik vakar regitroj išlaikiau vairavimo egzą iš pirmo karto. Tikrai gerai paruošia, aiškiai aiškina, svarbiausia, ramiai, nė minutės "nenumuilina". Vienu žodžiu, liuks
Laaaaaaaaabai dėkinga Zebrui
Laaaaaaaaabai dėkinga Zebrui
gal galite kas rekomenduoti gera instruktoriu ARV-AUTO mokykloje silainiuose, buciau labai dekinga
QUOTE(neraj @ 2008 09 27, 10:07)
gal galite kas rekomenduoti gera instruktoriu ARV-AUTO mokykloje silainiuose, buciau labai dekinga
Gal eini į paskaitas tenais?Man sekretorė patarė kurį rinktis, pažiūrėsiu kaip jis
Sveikutes visos. sakykit gal kuri mokinates vairuoti Skirdailos imonej Baltu pr Silainiuose? kazin kaip ta mokyklele? Ar verta tenai bandyti mokintis?
QUOTE(liutuke.m @ 2008 09 27, 20:50)
Gal eini į paskaitas tenais?Man sekretorė patarė kurį rinktis, pažiūrėsiu kaip jis
aha einu i paskaitas ir kita savaite prasides tikriausiai vaziavimas, tai galvoju koki cia instruktoriu nugriebus
QUOTE(neraj @ 2008 10 01, 08:35)
aha einu i paskaitas ir kita savaite prasides tikriausiai vaziavimas, tai galvoju koki cia instruktoriu nugriebus
Tai spėju mes vienoj grupėj koks tavo vardas?
QUOTE(liutuke.m @ 2008 10 01, 08:41)
Tai spėju mes vienoj grupėj koks tavo vardas?
Itariu, kad taip Neringa o tavo??
QUOTE(neraj @ 2008 10 01, 09:14)
Itariu, kad taip Neringa o tavo??
Inga, bet mus pavardėm kviečia, tai maniškė iš K ir aš -ienė
gal kas zinote kaip vairavimo instruktorius Vaitkevicius is ARV AUTO mokyklos . Buciau labai dekinga uz informacija