Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(violetaagne @ 2008 05 30, 16:11)
Dėkui už pasiūlymą, bet aš jau sužinojau, kad jis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , instruktorius, labai džiaugiuosi, kad man paskyrė jį  smile.gif .

mano instruktorius buves smile.gif
issilaikiau is pirmo karto...
bet biskuti nervindavo kai jis per pravaziavimus savo reikalus tvarkydavo, reikedavo laukti kur nors sustojus. bet manau dauguma taip daro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmoneta: 31 gegužės 2008 - 03:06
QUOTE(violetaagne @ 2008 05 30, 16:11)
Dėkui už pasiūlymą, bet aš jau sužinojau, kad jis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , instruktorius, labai džiaugiuosi, kad man paskyrė jį  smile.gif .

taip taip instruktorius tai jis SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ech...prisimenu tuos laikus kai jis mane mokino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif esu be galo jam dekinga 4u.gif
pasiilgau as jo biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas galetu rekomenduoti koki instruktoriu? g.gif man papildomams pries egamina reiktu truputi prasivezinti blush2.gif
Atsakyti
Vytautas is rigvedos, su golfu ketvirtu mokina
kaina tenkino-70lt nes kitur arba neradau pas ka mokintis arba prase 100lt
pasiskambink i rigveda ir paklausk apie situacija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 10, 15:56)
Vytautas is rigvedos, su golfu ketvirtu mokina
kaina tenkino-70lt nes kitur arba neradau pas ka mokintis arba prase 100lt
pasiskambink i rigveda ir paklausk apie situacija wink.gif

aciu, 4u.gif reiks pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2008 06 10, 14:53)
sveikutes, gal kas galetu rekomenduoti koki instruktoriu?  g.gif man papildomams pries egamina reiktu truputi prasivezinti blush2.gif

koks miestas? Kaune su Zigmantu mokiausi iš mobilių žmonių, man nerealus instruktorius. Galiu tel nr į až jei nori. Pamoka irgi 70 lt, tik su užimtumu kažin, jaučiu nelabai dabar turi vietų laisvų, nes šian per paskutinį važiavimą mačiau rašo jau liepos viduriui, bet gal dar turi "langų"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 10 birželio 2008 - 15:32
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 10, 16:32)
koks miestas? Kaune su Zigmantu mokiausi iš mobilių žmonių, man nerealus instruktorius. Galiu tel nr į až jei nori. Pamoka irgi 70 lt, tik su užimtumu kažin, jaučiu nelabai dabar turi vietų laisvų, nes šian per paskutinį važiavimą mačiau rašo jau liepos viduriui, bet gal dar turi "langų"

blush2.gif man jau liepos viduriui bus veloka, nes siaip jau 10 diena perlaikymas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2008 06 10, 18:43)
blush2.gif man jau liepos viduriui bus veloka, nes siaip jau 10 diena perlaikymas verysad.gif

tai aš nežinau, gal turi laisvų vietų dar ir birželį, reik skambinti ir klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 10, 20:16)
tai aš nežinau, gal turi laisvų vietų dar ir birželį, reik skambinti ir klausti  smile.gif

g.gif gal reiktu jam paskambinti, gi gal per galva negauciau? biggrin.gif jei ka tai gal parasyk man y az jo numeriuka? mirksiukas.gif aciukas.
Atsakyti
Pas mane ir liko tik pora vaziavimu,o vaziuoju gan silpnai,aikstelej ivaziuoti ne kaip sekasi atbulinkai,jau geguzi buvau uzsiregistravus praktikos egzaminui birzelio 18d.bet teko persikelt i liepos viduri.Norejau paprasyti pas ka nors gal galite parasyti gero instruktoriaus tel.kuris pamokintu gerai vaziuoti,kuris viska isaiskintu nuo A iki Z.As esu Kauniete,isanksto aciu
Atsakyti
QUOTE(sandritas @ 2008 06 14, 15:53)
Pas mane ir liko tik pora vaziavimu,o vaziuoju gan silpnai,aikstelej ivaziuoti ne kaip sekasi atbulinkai,jau geguzi buvau uzsiregistravus praktikos egzaminui birzelio 18d.bet teko persikelt i liepos viduri.Norejau paprasyti pas ka nors gal galite parasyti gero instruktoriaus tel.kuris pamokintu gerai vaziuoti,kuris viska isaiskintu nuo A iki Z.As esu Kauniete,isanksto aciu

Zigmantas iš mobilių žmonių 868844664 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 14, 21:35)
Zigmantas iš mobilių žmonių 868844664  thumbup.gif

Labai aciu uz telefoniuka,butinai pasiskambinsiu
Atsakyti