Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

O as tai kai baigsiu vaziavimus, stosiu i vienuolyna- kaltes pries VISA GYVENIMA ispirksiu.... blink.gif
Kai pagalvoju, tai gi bet kada ir kaliuzen ir anapilyn pasiusti ta instruktoriu galiu... po tokiu griechu- ne i savo masina, o tik vienuolynan...
Pasisnekam.... atrodo ne su vairavimo mokytoju, o su psichiatru. JOOOOOO...akivaizdu, kad ne viskas mano makauleje teisinga- klysti tikriausiai ir reikia. Bet gatveje negalima... tai vat ir idomu- kokia baigtis mano mokslu. Baisiausia, kad pelnytai "velniu" gaunu. blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 05 17, 20:04)
O as tai kai baigsiu vaziavimus, stosiu i vienuolyna- kaltes pries VISA GYVENIMA ispirksiu.... blink.gif
Kai pagalvoju, tai gi bet kada ir kaliuzen ir anapilyn pasiusti ta instruktoriu galiu... po tokiu griechu- ne i savo masina, o tik vienuolynan...
Pasisnekam.... atrodo ne su vairavimo mokytoju, o su psichiatru. JOOOOOO...akivaizdu, kad ne viskas mano makauleje teisinga- klysti tikriausiai ir reikia. Bet gatveje negalima... tai vat ir idomu-  kokia baigtis mano mokslu. Baisiausia, kad pelnytai "velniu" gaunu.  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

unsure.gif nesuparatu sito posto g.gif

kokie griechai, kodel vienuolynan?
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 05 14, 22:24)
na o as jau issilaikiau is pirmo karto thumbup.gif
sekmes visoms, ir nestresuokit taip smarkiai 4u.gif

saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziaugiuos del taves laaaaaaaaabaia!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vis smalsu buvo kaip gi tau sekasi, o va saunuole paemei regitra is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
aš tai išpradžių llaikiau kaune tokio A.Kalvinsko mokykloj tai nusprendžiau kad man teisių nereikia, nes atsisėdu prie vairo ir nž ką daryt, nes tas pastoviai nežmoniškai elgdavosi, bet atsirado vyro dėdė iš noriu vairuoti ten dirba instruktorium tai auksinis žmogus, jis manęs net paklausė, ko aš nemoku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2008 05 16, 19:36)
Kuris cia Vairaldoj? Mano is Vairaldos Algis-tai Dieve padek  doh.gif Keikiasi kaip muzika,vaziuoja ir "pyzdavojasi" is visu praeiviu,kitu vairuotoju,grabineja kojas ir pan-bbrrr baisu ir prisiminti,dabar isejau pas Kesta is "Noriu vairuoti" va cia tai zmogus  thumbup.gif Sypsosi,balso ne karto nepakele,viska isaiskina ir pan,auksas o ne zmogus  drinks_cheers.gif

as prie topolio vairaldoj Arunas vardas, tai tas o keikias kad baisu klausyt toks vulgarus slykstus senis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MysticWoman: 24 gegužės 2008 - 21:01
Nežinau, gal jau kurnors anksčiau minėjau. Yra tokia maža mokyklėlė "Tėviškės keliai" Kaune. Nuostabus jaunas instruktorius (sory nežinau vardo - yra tik 2, ir kitas vyriškis daug vyresnis).

Išlaikiau iš pirmo karto ir ne aš viena. Labai nuotaikingas, profesionalus. NIEKADA nepakelia balso, kad ir kaip užknistum - susistabdo ir paaiškina. Net avarinę situaciją sukėlus sugeba taip išvartyt be jokio pykčio. Be to važinėtis tenka visą laiką regitros trasomis, taigi per egzaminą visi užkampiai jau pažįstami. Ir - kaina nesikandžioja (nes mokyklėlė yra KTU, ypač studentams geros nuolaidos)
Atsakyti
As tai mokiausi vairavimo mokykloj ARV auto vairavimo mokykloj (Silainiu filiale) pirma paskaita deste pats savininkas Valdas,o kitas paskaitas deste Mindaugas is viso buvo 15 paskaitu ir per pacia paskutine paskaita kas norejo galejo laikyt mokyklini teorijos egzamina,kad islaikytum mokyklini teorijos egzamina reikejo viena karta surinkt ne maziau kaip 90 procentu,bet jei surenki 86 procentus tai tada liepia antra karta laikyt teorija.
Instruktorius buvo Kestutis Kuras.Sio instruktoriaus mokomoji masina yra audi a3.Labai geras instruktorius,niekada nereke,visada viska graziai paaiskindavo,dziaugiuosi,kad jis mane ismokino vazinet smile.gif
Ir regitroj viska islaikiau is pirmo karto smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,skubiai reikia gero instruktoriaus,gal ka rekomenduotumet 4u.gif
As mokinuosi auto abc,bet man taip ten nepatinka,papildomu vaziavimu nenoriu imti pas ta instriktoriu pas kuri mokinuosi,jau buvo 6 vaziavimai,o as dar nemoku normaliai vaziuoti verysad.gif ,jau paradau vilti,kad is vis ismoksiu verysad.gif ,Linui neprisikambinu,tai tenka kito ieskotis,help blush2.gif
Atsakyti
Pas ką mokais, jei ne paslaptis?
Šiaip aš po 5 važiavimų irgi galvojau, kad visai nemoku, bet išsilaikiau teises tik 10 važiavimų turėjus. Vistiek pabaik už ką sumokėjai arba prašyk, kad pakeistų instruktorių.
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2008 05 27, 21:01)
Pas ką mokais, jei ne paslaptis?
Šiaip aš po 5 važiavimų irgi galvojau, kad visai nemoku, bet išsilaikiau teises tik 10 važiavimų turėjus. Vistiek pabaik už ką sumokėjai arba prašyk, kad pakeistų instruktorių.

Pas Klimaviciu,bet man jis nepatinka,nes daug ka darydavo uz mane,dar ir dabar kartai taip daro,negali normaliai jausti masinos doh.gif ,ir siaip nieko neaiskina doh.gif ,jeigu dar ne vyro pamokymai tai is vis taip ir buciau nezinojus kada reikia begius perjungineti blink.gif
Vaziavimus su juo pabaigsiu,bet zinau,kad papildomai mokintis reikes unsure.gif ,skambinausi Linui,tai pasiule i zebra vaziuoti,gal kas zinot kiek tenais kainuoja vairavimai g.gif ?
Papildyta:
Saunuole,kad islaikei thumbup.gif
O man instruktoriaus keistis jau neapsimoka,nedaug vaziavimu liko,o ir rektu laukti ilgai,nes visi uzsiverte doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif , gal kam teko girdėti nuomonių apie instruktorių iš "ARV-AUTO" Vytą Stainį? Nes man paskyrė jį, tai būtų labai faina sužinoti, ar jis gerai išmokina, ar nenervuotas g.gif .
Atsakyti
Dėkui už pasiūlymą, bet aš jau sužinojau, kad jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , instruktorius, labai džiaugiuosi, kad man paskyrė jį smile.gif .
Atsakyti