Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Crassula @ 2008 04 29, 10:14)
nu, merginos- pravazinejau 5 pamokas. O dabar sedziu ir galvoju- gal as tikrai nenormali.

Tu tikrai normali mirksiukas.gif ir nereikia savęs taip nuvertinti ax.gif , aš jau šiandien aštuntą kartą važiavau ir jaučiuosi gan silpnai wub.gif , bet pasiėmiau jau kursų baigimo pažymėjimą tai su vyru bandysiu dabar važinėtis tongue.gif , o dėl instruktoriaus tai tikrai patarčiau pasikeisti, bent jau pas mus tai žinau kad tikrai galima kažką paderinti, gal jūsų bio laukai nesutiko g.gif , pabandyk su mokyklos direktorium pasikalbėt, saviem ir eilių neturėtų būti ax.gif . O jei ne paslaptis kokioj čia mokykloj blush2.gif ?
Atsakyti
blush2.gif nesakysiu dar, nes vistiek neaisku dar, ar tikrai as normali lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
nu, merginos- pravazinejau 5 pamokas. O dabar sedziu ir galvoju- gal as tikrai nenormali. Bet instruktorius 100 proc. dresuotojas. Praejusia pamoka buvo ziauriai ne nuotaikoj. Suprantu, kad jam su manim ne kas. Na gal as vistgalve, tai ir dirba kaip su gyvuliu...Na, aisku, jis nesikeikia ir beveik nedauzo manes. Amzius jo jau nemazas, bet ir as jau esu antros eiles bobute. Turetume rasti bendra kalba... Nezinau, nezinau...
Ir siaip- tas pavaru perjungimas palaikant uz rankos... Na, man tada kazkaip ne pavaru jungimas, o rankos patraukimas galvoje. Gal jie visi taip savo rankomis padeda, nu ir vyrams, ne tik moterom. Neesu as jau ten tokia viliojanti, kad ciupyneti noretusi. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal as aisku per jauriai reaguoju... nu bet kazkaip ne taip viskas gaunasi. unsure.gif  unsure.gif  Po pamokos visa valanda pagaugais nugara ejo... o 3 dienas ausyse sankaba-pavara rekimas skambejo.  schmoll.gif
Gal jums irgi taip buna??

Nu kas dėl pavarų perjungimo, tai jeigu tu laikai ranką ant svirtelės ir nepataikai įjungt pavarą, tai už kur instruktoriui imt už to koto? Nebent jis tau už rankos paėmęs laiko penkias minutes g.gif tada jau duok per nagus lotuliukas.gif Gal ir per jautriai reaguoji, o jei tau blogai pas jį tai pasikeisk mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, merginos- pravazinejau 5 pamokas. O dabar sedziu ir galvoju- gal as tikrai nenormali. Bet instruktorius 100 proc. dresuotojas. Praejusia pamoka buvo ziauriai ne nuotaikoj. Suprantu, kad jam su manim ne kas. Na gal as vistgalve, tai ir dirba kaip su gyvuliu...Na, aisku, jis nesikeikia ir beveik nedauzo manes. Amzius jo jau nemazas, bet ir as jau esu antros eiles bobute. Turetume rasti bendra kalba... Nezinau, nezinau...
Ir siaip- tas pavaru perjungimas palaikant uz rankos... Na, man tada kazkaip ne pavaru jungimas, o rankos patraukimas galvoje. Gal jie visi taip savo rankomis padeda, nu ir vyrams, ne tik moterom. Neesu as jau ten tokia viliojanti, kad ciupyneti noretusi. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal as aisku per jauriai reaguoju... nu bet kazkaip ne taip viskas gaunasi. unsure.gif  unsure.gif  Po pamokos visa valanda pagaugais nugara ejo... o 3 dienas ausyse sankaba-pavara rekimas skambejo.  schmoll.gif
Gal jums irgi taip buna??

primena mano busi instruktoriu doh.gif 10 pamoku pravazinejau ir visa laika reke ant manes doh.gif o kaip keikdavosi slykstu budavo klausyti. aciu dievui pakeiciau kitas reikalas ir vaziavimas kitos ir vairavimas mielas. nes jau galvojau kad nereikia man tu teisiu smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Linksma cia jums pasiguosti biggrin.gif
Tai vat kad nesikeikia ir neruko. Kai pagalvoji tai vos ne angelas sargas.
Na, nieko. Viskas bus gerai. Turbut reikia su jumoru i visa tai ziureti rolleyes.gif
Taigi ir arkliai nemegsta kai juos mokina buti eismo dalyviais. O ka jau kalbeti apie oria moteriske lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 04 30, 11:15)
Turbut reikia su jumoru i visa tai ziureti rolleyes.gif
Taigi ir arkliai nemegsta kai juos mokina buti eismo dalyviais. O ka jau kalbeti apie oria moteriske lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu klausyk, kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Sėkmės kuo didžiausios tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 04 29, 07:05)
Man buvo mokyklinis teorijos ax.gif , šiandien važiuosiu atsimt pažymėjimą , kad kursai baigti ir šeštadienį į Regitrą šausiu scare.gif , o per savaitgalį gal su vyru po miestą pasivažinėsiu blush2.gif

Tai cia gal mobiliuose?As panasu turejau.Ruko salia sededamas,valgo,geria kava.Kartais vos nenusikeikia bigsmile.gif .Pastoviai liepia ziureti i duobes.Labai pergyvena kai jungi begius,kad per stipriai.O per paskutini vaziavima psiule su liniuote nagus dauzyti biggrin.gif .Tai as sakau aciu,bet pas jus daugiau neisiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(MysticWoman @ 2008 04 29, 23:09)
primena mano busi instruktoriu doh.gif 10 pamoku pravazinejau ir visa laika reke ant manes doh.gif o kaip keikdavosi slykstu budavo klausyti. aciu dievui pakeiciau kitas reikalas ir vaziavimas kitos ir vairavimas mielas. nes jau galvojau kad nereikia man tu teisiu smile.gif

Oi atsiprasau ne ta pacitavau smile.gif .Siandien po vaziavimo galva sukasi
Atsakyti
na o as jau issilaikiau is pirmo karto thumbup.gif
sekmes visoms, ir nestresuokit taip smarkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2008 05 09, 18:20)
Tai cia gal mobiliuose?As panasu turejau.Ruko salia sededamas,valgo,geria kava.Kartais vos nenusikeikia bigsmile.gif .Pastoviai liepia ziureti i duobes.Labai pergyvena kai jungi begius,kad per stipriai.O per paskutini vaziavima psiule su liniuote nagus dauzyti biggrin.gif .Tai as sakau aciu,bet pas jus daugiau neisiu schmoll.gif
Papildyta:

Oi atsiprasau ne ta pacitavau smile.gif .Siandien po vaziavimo galva sukasi

is vairaldos jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 05 14, 22:24)
na o as jau issilaikiau is pirmo karto thumbup.gif
sekmes visoms, ir nestresuokit taip smarkiai 4u.gif

Teoriją ir aš Regitroj išsilaikiau iš pirmo karto thumbup.gif , dabar laukia praktika, žiūrėsim kaip čia gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 15, 11:51)
is vairaldos jis smile.gif

Kuris cia Vairaldoj? Mano is Vairaldos Algis-tai Dieve padek doh.gif Keikiasi kaip muzika,vaziuoja ir "pyzdavojasi" is visu praeiviu,kitu vairuotoju,grabineja kojas ir pan-bbrrr baisu ir prisiminti,dabar isejau pas Kesta is "Noriu vairuoti" va cia tai zmogus thumbup.gif Sypsosi,balso ne karto nepakele,viska isaiskina ir pan,auksas o ne zmogus drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau ar kirvis kota atitiko ar jis moka prisitaikyti prie zmogau, bet as saviskiu patenkinta...jis mokina vairuoti dar neseniai..

kitoms tikriausiai nepatiktu, kad jis mokosi, kalba telefonu kai vairuoju, bet as kaip azartiska ir visada viska noriu pati, tai man gerai...kai nezinau kaip daryti paklausiu - visada atsakys...

pvz..teoriskai zinojau kaip vaziuoti ant estakados, bet kai su juo pirma kart vaziavau, tai penkis karus is eiles gesau...ir zinojau savo klaida ..tai jis paske "ai, darai nesamones..kai noresi uzvaziuosi" ir pasieme skaityti savo mokslus.. aisku uzvaziavau iskart..kazkaip zino kada i mane geriau nekreipti demesio..ir snd aikstelei vaziavau veina - supratau ka dar reikes ismokti, kur kliunu..

o del bendravimo, tai puikiai - vaziuojant miestu apie gyvenima, masinas ir pan pasnekam..

maciau snd kaip kiti mokina..islipa, paaiskina, kur vaziuoti kur sukti....nezinau, man taip butu nuobodu..man geriau ne iskalti kur kiek sukti, o suprasti:)
Atsakyti