QUOTE(Crassula @ 2008 04 29, 09:14)
nu, merginos- pravazinejau 5 pamokas. O dabar sedziu ir galvoju- gal as tikrai nenormali. Bet instruktorius 100 proc. dresuotojas. Praejusia pamoka buvo ziauriai ne nuotaikoj. Suprantu, kad jam su manim ne kas. Na gal as vistgalve, tai ir dirba kaip su gyvuliu...Na, aisku, jis nesikeikia ir beveik nedauzo manes. Amzius jo jau nemazas, bet ir as jau esu antros eiles bobute. Turetume rasti bendra kalba... Nezinau, nezinau...
Ir siaip- tas pavaru perjungimas palaikant uz rankos... Na, man tada kazkaip ne pavaru jungimas, o rankos patraukimas galvoje. Gal jie visi taip savo rankomis padeda, nu ir vyrams, ne tik moterom. Neesu as jau ten tokia viliojanti, kad ciupyneti noretusi.
Gal as aisku per jauriai reaguoju... nu bet kazkaip ne taip viskas gaunasi.
Po pamokos visa valanda pagaugais nugara ejo... o 3 dienas ausyse sankaba-pavara rekimas skambejo.
Gal jums irgi taip buna??
mano tai labai fainas instruktorius, bet kai jį paskyrė nežinojau koks bus tai pasiteiravau, sakė yra galimybė pasikeisti instruktorių. Pasiklausk ir pati mokykloje, tikrai turi leisti pakeist instruktorių, tik kad dabar visi turbūt labaiužsimti. Ant manęs nė karto nerėkė (tikiuosi ir nerėks
) ir šiaip labai fainas žmogutis. Negriebia už vairo ar neminko pastoviai pedalų (kai sakė draugė jos instruktorius taip daro, tipo gerai važiuoji, o jis viską už tave daro, kad tik greičiau pravažiuot). Beje čia aš apie Zigmantą iš mobilių žmonių (jis neseniai iš arv auto atėjo)