Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(ausrakns @ 2008 04 25, 11:41)
Nugi aš tai tikrai su golfu važinėjau, dar nesu visai stupid.gif golfą nuo poliuko skiriu.Ir lyg ne daltonikė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

aš ir neprasivardžiuoju biggrin.gif wink.gif
tiesiog sakau, kaip BUVO anksčiau, kai aš mokiausi ir tiek 4u.gif

tiesiog dažnai mieste pamatau Zebriuko mašiniukus ir tiesiog įdomu pasidarė, kodėl ne Linas golfe buvo smile.gif

svarbu kad ZEBRAS - gera mokykla thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 04 25, 11:46)
aš ir neprasivardžiuoju biggrin.gif wink.gif
tiesiog sakau, kaip BUVO anksčiau, kai aš mokiausi ir tiek  4u.gif

tiesiog dažnai mieste pamatau Zebriuko mašiniukus ir tiesiog įdomu pasidarė, kodėl ne Linas golfe buvo smile.gif

svarbu kad ZEBRAS - gera mokykla  thumbup.gif  wub.gif

Gi ir nesakiau, kad prasivardžiuoji. Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif Zebras- LABAI gera mokykla. thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 25, 10:43)
merginos gal kuri žinok kokios realiai yra taisyklės važinejant su M raidė? ar tikrai tik su giminėm gali? o jei giminių nera tai su draugais jau negali? juk ankščiau galima buvo jei turi nemažesni nei penkiu metu stažą unsure.gif

gali mokinti tik šeimos narys, kuris turi 5 metų vairavimo stažą ir be jokių auto įvykių. Be to, kad važiuoti su m raide, reik turėti mokyklos baigimo pažymėjimą (po teorijos išsilaikymo išduoda).
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 25, 13:34)
gali mokinti tik šeimos narys, kuris turi 5 metų vairavimo stažą ir be jokių auto įvykių. Be to, kad važiuoti su m raide, reik turėti mokyklos baigimo pažymėjimą (po teorijos išsilaikymo išduoda).

drinks_cheers.gif
Ir dar reikia su savim turėt giminystės ryšį patvirtinantį dokumentą (santuokos liudijima, jei mokina vyras, gimimo liudijimą - jei kažkas iš tėvų...), žinau nes pati kaip tik dabar domėjaus, nes šiandien laikau mokyklinį egzą, tai jau greit ir aš su vyru galėsiu mokintis blush2.gif
Atsakyti
kas čia per mokykliniai egzaminai ? g.gif
man nebuvo smile.gif
teorinio nebuvo, nes ėjau laikytis anksčiau su univero diplomu, o mokyklinio vairavimo egzo nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Aš ir jokio mokyklinio nelaikiau. O pažymėjimą išduoda tik tada, kai būni pravažiavus visus 10 važiavimų(20 akademinių val.).
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 25, 11:43)
merginos gal kuri žinok kokios realiai yra taisyklės važinejant su M raidė? ar tikrai tik su giminėm gali? o jei giminių nera tai su draugais jau negali? juk ankščiau galima buvo jei turi nemažesni nei penkiu metu stažą unsure.gif

tiksliai nzn, bet lyg ir su broliu arba tevu turinciu 5 metu staza:)
Atsakyti
na liuijima išduoda kai teoriją išlaikai o mokyklinį teorijos irgi reiki laikyt bent jau man reikėjo, o beto "noriu vairuoti" labai gera mokykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 04 25, 14:41)
kas čia per mokykliniai egzaminai ? g.gif
man nebuvo smile.gif
teorinio nebuvo, nes ėjau laikytis anksčiau su univero diplomu, o mokyklinio vairavimo egzo nebuvo  unsure.gif

Man buvo mokyklinis teorijos ax.gif , šiandien važiuosiu atsimt pažymėjimą , kad kursai baigti ir šeštadienį į Regitrą šausiu scare.gif , o per savaitgalį gal su vyru po miestą pasivažinėsiu blush2.gif
Atsakyti
nu, merginos- pravazinejau 5 pamokas. O dabar sedziu ir galvoju- gal as tikrai nenormali. Bet instruktorius 100 proc. dresuotojas. Praejusia pamoka buvo ziauriai ne nuotaikoj. Suprantu, kad jam su manim ne kas. Na gal as vistgalve, tai ir dirba kaip su gyvuliu...Na, aisku, jis nesikeikia ir beveik nedauzo manes. Amzius jo jau nemazas, bet ir as jau esu antros eiles bobute. Turetume rasti bendra kalba... Nezinau, nezinau...
Ir siaip- tas pavaru perjungimas palaikant uz rankos... Na, man tada kazkaip ne pavaru jungimas, o rankos patraukimas galvoje. Gal jie visi taip savo rankomis padeda, nu ir vyrams, ne tik moterom. Neesu as jau ten tokia viliojanti, kad ciupyneti noretusi. doh.gif doh.gif doh.gif

Gal as aisku per jauriai reaguoju... nu bet kazkaip ne taip viskas gaunasi. unsure.gif unsure.gif Po pamokos visa valanda pagaugais nugara ejo... o 3 dienas ausyse sankaba-pavara rekimas skambejo. schmoll.gif
Gal jums irgi taip buna??
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 04 29, 09:14)
nu, merginos- pravazinejau 5 pamokas. O dabar sedziu ir galvoju- gal as tikrai nenormali. Bet instruktorius 100 proc. dresuotojas. Praejusia pamoka buvo ziauriai ne nuotaikoj. Suprantu, kad jam su manim ne kas. Na gal as vistgalve, tai ir dirba kaip su gyvuliu...Na, aisku, jis nesikeikia ir beveik nedauzo manes. Amzius jo jau nemazas, bet ir as jau esu antros eiles bobute. Turetume rasti bendra kalba... Nezinau, nezinau...
Ir siaip- tas pavaru perjungimas palaikant uz rankos... Na, man tada kazkaip ne pavaru jungimas, o rankos patraukimas galvoje. Gal jie visi taip savo rankomis padeda, nu ir vyrams, ne tik moterom. Neesu as jau ten tokia viliojanti, kad ciupyneti noretusi. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal as aisku per jauriai reaguoju... nu bet kazkaip ne taip viskas gaunasi. unsure.gif  unsure.gif  Po pamokos visa valanda pagaugais nugara ejo... o 3 dienas ausyse sankaba-pavara rekimas skambejo.  schmoll.gif
Gal jums irgi taip buna??

mano tai labai fainas instruktorius, bet kai jį paskyrė nežinojau koks bus tai pasiteiravau, sakė yra galimybė pasikeisti instruktorių. Pasiklausk ir pati mokykloje, tikrai turi leisti pakeist instruktorių, tik kad dabar visi turbūt labaiužsimti. Ant manęs nė karto nerėkė (tikiuosi ir nerėks smile.gif ) ir šiaip labai fainas žmogutis. Negriebia už vairo ar neminko pastoviai pedalų (kai sakė draugė jos instruktorius taip daro, tipo gerai važiuoji, o jis viską už tave daro, kad tik greičiau pravažiuot). Beje čia aš apie Zigmantą iš mobilių žmonių (jis neseniai iš arv auto atėjo)
Atsakyti
as kai laikiau teises mano instruktorius buvo toks...senas,piktas, susiraukes diedukas.Turbut negalit isivaizduot kaip as jauna jautri mergele jo bijojau, unsure.gif visa vairavimo laika as tyledavau ir bijodavau isizioti,bet yra ir pliusas.Jis ant tiek gerai viska isaiskino kad is pirmo karto islaikiau biggrin.gif Dabar kai mieste jis mokina kitus mokinius ir mes prasilenkiam visada vienas kitam pamojuojam bigsmile.gif
Atsakyti