Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(linxmutee @ 2008 04 21, 16:12)
sveiki, man yra toks reikaliukas, kad teises ijau ssilaikius esu (pries 4m), bet visa sita laika galima sakyti nevairavau, nes neturejau ka vairuot tad manau bus ka prisimint, beto jauciu didele atsakomybe, nes kai vazinesiu auto, kartu vesiuosi savo vaika.
Kiek kainuoja papildomos praktinio vairavimo pamokos?beje o kaip su eilemis gal kas zinot? tikiuosi nereiketu ilgai laukti del keliu pamokeliu g.gif

šian paklausiau pas savo instruktorių, tai papildomas važiavimas 70 lt
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 04 09, 16:47)
O pas saviški tai nebenoriu schmoll.gif

O kuris čia tas saviškis?
Atsakyti
As pas viena buvau neoficialiai susitarus net uz 50lt ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 23, 20:26)
As pas viena buvau neoficialiai susitarus net uz 50lt ax.gif  bigsmile.gif

bet nemanau, kad dabar už tokią kainą rastumėt, nes iki liepos užgrūsta visur, prieš porą mėn tai dauk kur po 50 lt buvo galima rasti
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 24, 20:52)
bet nemanau, kad dabar už tokią kainą rastumėt, nes iki liepos užgrūsta visur, prieš porą mėn tai dauk kur po 50 lt buvo galima rasti

tai buvo pries 2 sav. Imanoma .ima i kisene ir jam gerai ir man. Aisku nevazinejau su nauja masina.. ax.gif
Atsakyti
mergaitės, o sakykit ZEBRE nepadaugėjo automobilių ir instruktorių? mastau.gif

nes lyg ir mačiau šiandien sidabrinį golfą, nu bet ne Linas šalia panelės sėdėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 04 24, 22:08)
mergaitės, o sakykit ZEBRE nepadaugėjo automobilių ir instruktorių? mastau.gif

nes lyg ir mačiau šiandien sidabrinį golfą, nu bet ne Linas šalia panelės sėdėjo biggrin.gif

Linas jau senai su polo važinėja. Juk turėjo, ką nors vietoj Stasio priimti. Bet jų Mindaugas irgi su polo mokina, tai tada įdomu, kur aną golfą padėjo. Reiks pas draugę paklaust, ji šiuo metu pas Liną mokinasi, tegu pašnipinėja.
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 25, 10:03)
Linas jau senai su polo važinėja. Juk turėjo, ką nors vietoj Stasio priimti. Bet jų Mindaugas irgi su polo mokina, tai tada įdomu, kur aną golfą padėjo. Reiks pas draugę paklaust, ji šiuo metu pas Liną mokinasi, tegu pašnipinėja.

na, kai aš mokiausia - praeitą vasarą- tai Linas mokė su tuo Golfu smile.gif Juozas, kurį vėliau pakeitė Mindaugas, su šviesiai mėlynu POLO, o Stasys su tamsiu POLO smile.gif
tai ir keista, kad Linas savo Golfą būtų kitam instruktoriui davęs, o pats prie POLO perėjęs ax.gif nes šiaip POLO su VW GOLF V nėra ką lyginti irnesakyk.gif

kol važiavau su poliuku atrodė super , bet užteko vieno karto su golfu, ir pasijautė skirtumas rolleyes.gif

ech, nostalgija man šiai vairavimo mokyklai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 04 25, 10:17)
na, kai aš mokiausia - praeitą vasarą- tai Linas mokė su tuo Golfu smile.gif Juozas, kurį vėliau pakeitė Mindaugas, su šviesiai mėlynu POLO, o Stasys su tamsiu POLO smile.gif
tai ir keista, kad Linas savo Golfą būtų kitam instruktoriui davęs, o pats prie POLO perėjęs  ax.gif nes šiaip POLO su VW GOLF V nėra ką lyginti irnesakyk.gif

kol važiavau su poliuku atrodė super , bet užteko vieno karto su golfu, ir pasijautė skirtumas  rolleyes.gif

ech, nostalgija man šiai vairavimo mokyklai  wub.gif

Aš sausį mokiausi pas Stasį, tai jis važinėjo su tamsiai mėlynu golfu, o Linas jau v
ažinėjo su polo. Tai kaži kur jie tą golfiuką padėjo, gal perdažė lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 25, 11:13)
Aš sausį mokiausi pas Stasį, tai jis važinėjo su tamsiai mėlynu golfu, o Linas jau v
ažinėjo su polo. Tai kaži kur jie tą golfiuką padėjo, gal perdažė lotuliukas.gif .

tamsiai mėlyno golfo anksčiau tikrai nebuvo, buvo tamsiai mėlynas polo smile.gif

o sidabrinis guolis tikrai yra, anksčiau važiuodama į molą mačiau, kaip mokė ten prie saboninės buvusios ant kalniuko važiuoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 04 25, 11:30)
tamsiai mėlyno golfo anksčiau tikrai nebuvo, buvo tamsiai mėlynas polo smile.gif

o sidabrinis guolis tikrai yra, anksčiau važiuodama į molą mačiau, kaip mokė ten prie saboninės buvusios ant kalniuko važiuoti biggrin.gif

Nugi aš tai tikrai su golfu važinėjau, dar nesu visai stupid.gif golfą nuo poliuko skiriu.Ir lyg ne daltonikė lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
merginos gal kuri žinok kokios realiai yra taisyklės važinejant su M raidė? ar tikrai tik su giminėm gali? o jei giminių nera tai su draugais jau negali? juk ankščiau galima buvo jei turi nemažesni nei penkiu metu stažą unsure.gif
Atsakyti