Nežinau. Kai klausiau jo , kodėl išeinat, sakė, kad algų nemoka, tipo vis rytoj, rytoj, o jam paskolos ir panašiai. Tai aš biškį pakrauųpau, tokia apyvartapasjuos dabar ir neatranda pinigų susimokėt.
Oho Ech...aš ir pabaigusi Zebrą, dabar dar norečiau kelias papildomas pamokeles pasiimti.Galvojau, kad pas Stasį .Ech...niu dabar net nzn....O pas saviški tai nebenoriu
hmmm... gaila. Man tai "Zebra" atrodo tokia patikima firma, net keista...kad taip elgias su instruktoriais Kazi gal jis jau ir kitoj kokioj mokykloj isidarbint spejo?.
Nežinau. Kai klausiau jo , kodėl išeinat, sakė, kad algų nemoka, tipo vis rytoj, rytoj, o jam paskolos ir panašiai. Tai aš biškį pakrauųpau, tokia apyvartapasjuos dabar ir neatranda pinigų susimokėt.
aš lankiau vairavimo mokyklą "Mobilūs žmonės" (centre), man labai patiko ir paskaitos, ir dėstytojo dėmesys sėdint prie PC. taip pat labai patiko instruktorė Rimvyda
labas, merginos, paraųykit i AZ kokių instruktorių mob.nr., labai reikia dėl papildomų važiavimų tartis. Teises jau turiu kokie 9m, o vairuot vis bijau pradėt. bet jau nėr kur trauktis, reiks vaiką i darzelį pradėt vežiot...
LABAS VAIRUOTOJOS , jus man pasakykite, kaip reikalai su medicininiu. Ar reikia ji praeiti pries uzsiregistravima norint vairuoti? Ar toj pacioj firmoj gal medicinine apziura yra/? Ar kaip? Nu kokia tvarka vyksta sitas popierizmas, ar ten siuncia po uzsiregistravimo i kokia poliklinika? Nu zodziu paaskinkite man, prasau.
Šiaip tai mokyklos organizuoja šitą popierizmą kaip tu sakai Žinau, kad prie vairo sėst neleidžia be medicininės, bet teorijos pradžioja suorganizuoja tą apžiūrą.
LABAS VAIRUOTOJOS , jus man pasakykite, kaip reikalai su medicininiu. Ar reikia ji praeiti pries uzsiregistravima norint vairuoti? Ar toj pacioj firmoj gal medicinine apziura yra/? Ar kaip? Nu kokia tvarka vyksta sitas popierizmas, ar ten siuncia po uzsiregistravimo i kokia poliklinika? Nu zodziu paaskinkite man, prasau.
Sveikatos pažyma reikalinga tik pradedant mokintis važiuoti(prieš praktiką). O kaip ją gauti, čia jau Jūsų reikalas. GAlima eiti į polikliniką, tik ten ilgiau užtrunka. Aš mokiausi ZEBRE, tai jie sudarę sutartį su vienu šeimos sveikatos centru. Nuvažiavau, sumokėjau 30 lt. , ir už penkių minučių išėjau su sveikatos pažyma.
sveiki, man yra toks reikaliukas, kad teises ijau ssilaikius esu (pries 4m), bet visa sita laika galima sakyti nevairavau, nes neturejau ka vairuot tad manau bus ka prisimint, beto jauciu didele atsakomybe, nes kai vazinesiu auto, kartu vesiuosi savo vaika. Kiek kainuoja papildomos praktinio vairavimo pamokos?beje o kaip su eilemis gal kas zinot? tikiuosi nereiketu ilgai laukti del keliu pamokeliu
sveiki, man yra toks reikaliukas, kad teises ijau ssilaikius esu (pries 4m), bet visa sita laika galima sakyti nevairavau, nes neturejau ka vairuot tad manau bus ka prisimint, beto jauciu didele atsakomybe, nes kai vazinesiu auto, kartu vesiuosi savo vaika. Kiek kainuoja papildomos praktinio vairavimo pamokos?beje o kaip su eilemis gal kas zinot? tikiuosi nereiketu ilgai laukti del keliu pamokeliu