kai paskambinau arv paklausti del papild pamoku is kitos mokyklos atejusiems man atsake kad tokios paslaugos siuo metu nesiulo
o tai merginos o kodėl nesusitariat su savo instruktoriais dėl papildomu pamoku, na su tais kurie mokino vairuot?
QUOTE(Lera @ 2008 04 07, 17:06)
o tai merginos o kodėl nesusitariat su savo instruktoriais dėl papildomu pamoku, na su tais kurie mokino vairuot?
man pvz auto nepatiko su kuria vazinejau
ten tik su sankaba gali miesta pravaziuoti,isibegeja kaip reikiant,gaziuko nereikia
kai isedau i regitros auto tai hm hm,ten jau reikia gaziuko,gestu ir pan
todel iekojau instruktoriaus su naujesne auto,gavau su nauju golfuku
beto,as noriu kad man instruktorius leistu nugrybauti ir poto pasitaisyti,ty kad pajusciau ir ivertinciau situacija ir pan (aisku kalbu apie saugia situacija,o ne kokia avarine)
o maniskis megdavo pats mane 'pataisyti' varai varai ir jau jauti jog taves kazkuris pedalas neklauso,aisku viskas-mina instruktorius,pvz gaziuka,kai as tup tarpu nedristu
QUOTE(comep @ 2008 04 07, 16:49)
kai paskambinau arv paklausti del papild pamoku is kitos mokyklos atejusiems man atsake kad tokios paslaugos siuo metu nesiulo
nu man instruktorius sake kad 100 litu kainuoja, kad neateitu is kitu mokyklu nes ir taip jau instruktoriai nebespeja, o jiems svarbiau kad savi geriau islaikytu, nes reitingai kyla....
QUOTE(harmoneta @ 2008 04 07, 20:33)
nu man instruktorius sake kad 100 litu kainuoja, kad neateitu is kitu mokyklu nes ir taip jau instruktoriai nebespeja, o jiems svarbiau kad savi geriau islaikytu, nes reitingai kyla....
Mat kaip O as galvoju ko jie ten aiskina, kad nepriima...
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 07, 22:41)
Mat kaip O as galvoju ko jie ten aiskina, kad nepriima...
kai tiek zmoniu, nebespeja zmogeliai...
O varge, gerai kad prieš 2 metus išsilaikiau Kokios dabar kainos O parekomenduoti galiu mokyklos "Zebras" instruktorių Liną V. (pavardės tiksliai neatsimenu). Jis man super superiausias Čia Kaune. Jei kam reikia, rašykit až, telefono paieškosiu. Nors yra ir internetinis puslapis www.mokykla-zebras.lt
QUOTE(Lera @ 2008 04 06, 14:17)
čia turejau omeni kad regitroi kai laikai egzą o ne mokyklos instruktoriai
tai tie kur regitroj tai egzaminuotojais vadinami, o kur moko vaziuoti tai instruktoriai
QUOTE(ausrakns @ 2008 03 15, 18:01)
Kokia mokykla baigei? As vazinejau su Stasiu is ZEBRO. Tai man labai .
Sveika. Gal galetum ir man parasyt i az jo numeriuka?
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 08, 21:33)
Sveika. Gal galetum ir man parasyt i az jo numeriuka?
Stasys jau išėjo iš Zebro. Ir su juo tartis tik per mokyklą buvo galima, nes taip jis sakė, tipo neturi su kuo mokinti važinėt.
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 09, 08:48)
Stasys jau išėjo iš Zebro. Ir su juo tartis tik per mokyklą buvo galima, nes taip jis sakė, tipo neturi su kuo mokinti važinėt.
oho, ir jis išėjo
o ką priėmė vietoj jo?
QUOTE(LOCKETS @ 2008 04 09, 09:41)
Nežinau. Kai klausiau jo , kodėl išeinat, sakė, kad algų nemoka, tipo vis rytoj, rytoj, o jam paskolos ir panašiai. Tai aš biškį pakrauųpau, tokia apyvartapasjuos dabar ir neatranda pinigų susimokėt.