Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(comep @ 2008 04 04, 20:28)
kazkaip po tilo uzdarymo itariu neisvengsi persedimu
iki stoteles esancios pries regitra vaziuoja man atrodo 44 mikras,tai nusibeldus iki pvz pilies reiktu ji gaudyt

QUOTE(comep @ 2008 04 04, 20:32)
ir dar lyg 7-11 trulai,

QUOTE(harmoneta @ 2008 04 04, 20:42)
ta regitra tai kazkokiam  uzkampy... nervina doh.gif

QUOTE(LiaLiaka @ 2008 04 05, 01:39)
Nu ta Regitra tai tikrai užkampis, bet nuo Eigulių dabar tik 11 beroc važiuoja, va grafikiukas jei dar reik arba va čia pasidairyk dar, gal kitų variantų atrasi, bet be persėdimo tik 11 mirksiukas.gif

ačiū moterytes jūms labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet ir padare tą regitrą kažkokiam užkampi kol ikki jos nuvažiosi prisinervinsi tiek kad viską pasauly pamirši doh.gif
dabar į palaikymą kurios nneišlaiko mergynos jus turit suprast kad kartais instruktoriei tičia jums sukelia itampą juk jeigu jus neišlaikot jiems papildomi pinigai blink.gif tai kad žinodami tai stenkites kaip imanoma nepasidot spaudimui, jei turit galimibė pavažinekit prieš egzą su draugė, vyru ar pan. turint mokyklinio baigimo kortele galim su M raidė vazinet su žmogum kuriom seja giministės ryšiai, ir važinekit MB prie regitros nuvaro ir važineja tais keliais kur egzą reik laikyt ax.gif aišku venodu situaciju neuna kely bet visvien geriau negu nieko cool.gif bet kokiu atveju laikykites merginos už ko galit biggrin.gif 4u.gif vistiek bus Jūsų viršus didis.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduosit koki instruktoriu, kuris priimtu privaciai, (uz kokius 50-60Lt) ? nes perskambinejau kelias mokyklas tai kainos ohoho doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2008 04 05, 09:51)
Na maniškis instruktorius buvo iš auto abc ir imdavo 50 lt už 1,5 h. Bet man nepatiko tai kad jis man visada pasakinėdavo ką daryti, neleisdavo pačiai mąstyti. Ir po 5 papildomų vairavimų aš du kartus neišlaikiau egzo regitroje. Tai pamaniau gal reiktu pakeisti instruktorių. Jau depresija prasideda kad neišmokstu vairuoti gatvėje verysad.gif

nenoriu cia liudinti ar jau labiau nuteikineti pries viena ar kita mokykla, bet giordejau daug nekokiu atsiliepimu apie auto abc. ir taip nemazai tu atsiliepimu...
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 04 05, 11:21)
ačiū moterytes jūms labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bet ir padare tą regitrą kažkokiam užkampi kol ikki jos nuvažiosi prisinervinsi tiek kad viską pasauly pamirši  doh.gif 
dabar į palaikymą kurios nneišlaiko mergynos jus turit suprast kad kartais instruktoriei tičia jums sukelia itampą juk jeigu jus neišlaikot jiems papildomi pinigai  blink.gif tai kad žinodami tai stenkites kaip imanoma nepasidot spaudimui, jei turit galimibė pavažinekit prieš egzą su draugė, vyru ar pan. turint mokyklinio baigimo kortele galim su M raidė vazinet su žmogum kuriom seja giministės ryšiai, ir važinekit MB prie regitros nuvaro ir važineja tais keliais kur egzą reik laikyt  ax.gif  aišku venodu situaciju neuna kely bet visvien geriau negu nieko  cool.gif  bet kokiu atveju laikykites merginos už ko galit  biggrin.gif  4u.gif  vistiek bus  Jūsų viršus didis.gif

na cia tai kas cia per instruktorius, kuris sulelia itampa doh.gif tai cia jau neinstruktorius, o kazkoks nesusipratimas doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif begciau nuo tokio instruktoriaus kuo toliau... bent jau mano tai visuomet drasindavo ir sakydavo nesinervuok ir t.t.... dar nesu girdejus, kad jie sukeltu kokia tais itampa...
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 04 05, 15:49)

Papildyta:

dar nesu girdejus, kad jie sukeltu kokia tais itampa...

jo, jo, kai kurie sukelia labai teigiamas emocijas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 04 05, 15:56)

o maniskis nesukelia jokiu emociju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JusTinTina @ 2008 04 04, 22:38)
  Indreaja, paskaitos destomos pirmadieni/antradieni ta pati medziaga, ir treciadieni/ketvirtadieni ta pati  smile.gif

Aha, jau apturėjau dvi smile.gif Noriu patekt pas Liną, bet tai ***** man čia chebra prigąsdino, kad gali ir netekt pas jį pabuvot..labai jau daug norinčių..
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 04 05, 15:56)

eina sau... tai jau pas toki daugiau gyvenime neiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 04 05, 14:49)
na cia tai  kas cia per instruktorius, kuris sulelia itampa doh.gif

čia turejau omeni kad regitroi kai laikai egzą o ne mokyklos instruktoriai blink.gif
Atsakyti
Reikalingas instruktorius, parekomenduokit ka nors... blink.gif blush2.gif
Atsakyti
gal zinot kiek arv-auto papildomi pravaziavimai saviems kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 04 06, 18:17)
gal zinot kiek arv-auto papildomi pravaziavimai saviems kainuoja? 4u.gif

Jei neklystu saviems 50Lt kainuoja mirksiukas.gif . Aš tai dar vos kelis kartus važiavau, bet jau nusiteikus, kad papildomų man tikrai reikės ax.gif
Klausyk dabar net susimasčiau, mes gal kartu teoriją laikom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 04 07, 15:24)
Jei neklystu saviems 50Lt kainuoja  mirksiukas.gif  . Aš tai dar vos kelis kartus važiavau, bet jau nusiteikus, kad papildomų man tikrai reikės ax.gif
Klausyk dabar net susimasčiau, mes gal kartu teoriją laikom g.gif

as jau teorija pabaigiau smile.gif siandien klausiau instruktoriaus tai sake saviems 40 ar 45 kainuoja, o kitiems 100 biggrin.gif
Atsakyti