Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Šokoladinė @ 2008 02 19, 23:26)
Sveiki  4u.gif
Mokiausi prieš kelis metus pas instruktorių Audrių, labai super, geras instruktorius, ramus , moka viska labai gerai išaiškinti ir turi laabai daug kantrybės.Tai ačiū jam labai.beje ir visas drauges ten esu nukreipus, ir iš visų atsiliepimai labai geri  thumbup.gif

Kokioj mokykloj jis dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2008 03 17, 12:59)
aš mokiaus ARV-auto  ax.gif  jei nori galiu duoti jo numeriuką  ax.gif  rašyk į a.ž  mirksiukas.gif

o koks instruktoriaus vardas ax.gif nes man irgi aktualu, pradėsiu nuo trečiadienio kursus lankyti, o po to ir važinėjimas nusimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2008 03 17, 19:35)
o koks instruktoriaus vardas ax.gif nes man irgi aktualu, pradėsiu nuo trečiadienio kursus lankyti, o po to ir važinėjimas nusimato 4u.gif

silainiuose eisi ar centre?
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2008 03 17, 18:35)

Edmundas Barciauskas thumbup.gif čia laisvės al. mokiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 03 18, 02:34)
silainiuose eisi ar centre?

Šilainiuose ax.gif
Atsakyti
ko ko nepatarciau tai Zukausko mokykloj Juozo fool.gif
1.siabingai nesusitvarkes,smirdantis (ciut neapsivemiau,sakiau,kad vairuosiu langa atsidarius,nes karsta )
2.masina baisi,golfas nezinau gal 1900 metu blink.gif vos sankaba spaudziasi....
3.nesamones kalba,rimtai,esu turejus 3 instruktorius ,bet tokiu nesamoniu ne vienas nera kalbejes blush2.gif
nebuvo jokios naudos su juo pavazinejus....
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2008 03 18, 20:57)
Šilainiuose ax.gif

tada rekomenduociau Kura smile.gif nors pati jo neesu net macius biggrin.gif
as cia pati rinkaus pas kuri eiti, tai daug domejaus.
rekomendavo Staini ir Kura. tai ejau pas staini nes jis centre dirba o Kuras silainiuose:)
Atsakyti
ARV auto yra nuostabus instruktorius Antanas Kunckas. Nors vairuot mokinausi pries 10 metu, bet kai kuriuos jo pamokymus ir dabar prisimenu biggrin.gif Vazinet mokina su vysniniu vw golf biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš čia anskčiau tik paskaitinėdavau, o dabar jau pilnai prie jūsų jungiuos-šiandien pasirašiau sutartį. Pajamiau zebrą! smartass.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
gal galetumete kuri nors parasyti numeriuka "zebro" Lino? buciau labai dekinga... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 03 27, 18:33)
Nu aš čia anskčiau tik paskaitinėdavau, o dabar jau pilnai prie jūsų jungiuos-šiandien pasirašiau sutartį. Pajamiau zebrą! smartass.gif

šaunuolė 4u.gif

manau nesigailėsi wub.gif

QUOTE(Bonya @ 2008 03 28, 23:39)
sveikutes 4u.gif
gal galetumete kuri nors parasyti numeriuka "zebro" Lino? buciau labai dekinga... mirksiukas.gif

tai kad man rodos čia nėra paslaptis, nes jų int. puslapyje tas numeriukas duotas ax.gif
867022217 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 03 29, 00:49)
šaunuolė 4u.gif

manau nesigailėsi wub.gif

Ale po sutarties pasirašymo pradėjau bijot smile.gif Kaip gi mane tokią "mumu" kas nors perlauš? Orientacijos 0, staigios reakcijos turbūt irgi. Ir va labai norjėua spėt iki liepos 1d. bet kažin..
Atsakyti