Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

laba
gal parekomenduoti koki instruktoriu papildomom pamokom kaune?kursus jau pabaigus bet pas ta pati instruktoriu nenoriu
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 03 15, 17:29)
laba
gal parekomenduoti koki instruktoriu papildomom pamokom kaune?kursus jau pabaigus bet pas ta pati instruktoriu nenoriu

Kokia mokykla baigei? As vazinejau su Stasiu is ZEBRO. Tai man labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
tai gal tada numeriuka i az galetum atsiusti smile.gif as arv-auto vazinejau smile.gif ar tavo instruktorius mokina papildomai?gal ir zinai kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 03 16, 13:07)
tai gal tada numeriuka i az galetum atsiusti smile.gif as arv-auto vazinejau smile.gif ar tavo instruktorius mokina papildomai?gal ir zinai kiek kainuoja? smile.gif

o pas koki instruktoriu mokinaisi?
Papildyta:
QUOTE(harmoneta @ 2008 03 05, 23:58)
na as jau karta vaziavau smile.gif
tai apie savo instruktoriu Staini is ARV galiu pokolkas tik gera kalbet. kazkaip isaiskina jis man viska...

drinks_cheers.gif
man irgi jis labai geras instruktorius, pats paciausias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
viena vairavima taip isejo, kad turejau vaziuoti su kitu instruktorium.. niu tai net ner ka lygint su stainiu.
Atsakyti
as pas algi.tai gal numeriuka kas galit atsiusti kokio instruktoriaus? smile.gif
Atsakyti
ausrakns, o gal gali parasyti kiek ima uz papildomus vaziavimus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 03 16, 13:07)

As vista dar nelabai su kompu moku elgtis, bandziau parasyti az ,tik negarantuoju, kad gavosi. Siaip tai net nezinau ar su juo asmeniskaI galima susitarti. Jei nepabrango, tai baigusiem Zebra valanda-50, o atejusiem is kitur 60.
Atsakyti
Gal kas turite parduoti "Mokomes vairuoti" kompakta su testais. Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 03 17, 12:38)
As vista dar nelabai su kompu moku elgtis, bandziau parasyti az ,tik negarantuoju, kad gavosi. Siaip tai net nezinau ar su juo asmeniskaI galima susitarti. Jei nepabrango, tai baigusiem Zebra valanda-50, o atejusiem is kitur 60.

Niu kiek man žinoma, tai zebre papildomos pamokos yra truputį pabrangusios-jei iš kitos mokyklos tai 70 Lt jau kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 03 16, 12:07)

aš mokiaus ARV-auto ax.gif jei nori galiu duoti jo numeriuką ax.gif rašyk į a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 03 17, 12:59)
Niu kiek man žinoma, tai zebre papildomos pamokos yra truputį pabrangusios-jei iš kitos mokyklos tai 70 Lt jau kainuoja smile.gif

blink.gif taip pabrango vaziavimai... kai mokiausi (aisku tai buvo 2,5 metu atgal) valanda kainavo 35-40 lt.
Atsakyti
mano instruktorius iš AUTO ABC buvo pats geriausias... Kai pirmą kartą pamačiau, tai išsigandau, nes didelis labai, grėsmingai man pasirodė, bet kai pabendravom pamačiau, kad super... labai geras žmogus ir dar geriasnis instruktorius... buvau žalia vairavimui, bet po jo pamokymų iš pirmo karto išlaikiau... Ričiardas jis... visoms rekomenduoju.
Atsakyti