sveikos merginos,
atsiprasau kad kisiuosi i jusu pokalbius,bet norejau paklausti gal kartias jus zinot is kur galima parsisiusti biletus mokinimuisi teisems,nes sumasciau laikytis,deja esu uzsienyje ir noreciau bent jau kol bunu su vaikuciais namuose ismokti teorine dali,gal kartais kur nors esate uzmaciusios?
Labas visoms.
As mokiausi vairuoti "Vairaldoj", prie Girstucio Na atsiliepimai neblogi, ypac teoriniu pamoku Siaip dazniausiai po darbo jose dalyvaudavau ir budavau labai pavargus tai daznai uzsnusdavau (niekaip negaledavau susilaikyt ), bet taip nedaznai budavo
Na, musu mokytojas toks tipinis senas vairuotojas su didele patirtimi ir senais bajeriais Bet isaiskino viska labai gerai.
Tik va instruktorius laaaabai nepatiko. Per ta valanda pamokos susukdavo turbut kokia 10 suktinukiu (tabako) is svampdavo
Labai mazai aiskino ir mane nervuodavo Na bet aikstelej vairuot ismokino.
Egza is 1 karto islaikiau, bet net nejauciau kad cia del jo pamoku buvo. Net nzn, gal siaip pasiseke, o gal gerai vairuoju
Na siaip si mokykla man visai patiko, tik vasara labai jau daug zmoniu buna toj mokyklelej, super tvanku.
Sekmes visoms besimokancioms
As mokiausi vairuoti "Vairaldoj", prie Girstucio Na atsiliepimai neblogi, ypac teoriniu pamoku Siaip dazniausiai po darbo jose dalyvaudavau ir budavau labai pavargus tai daznai uzsnusdavau (niekaip negaledavau susilaikyt ), bet taip nedaznai budavo
Na, musu mokytojas toks tipinis senas vairuotojas su didele patirtimi ir senais bajeriais Bet isaiskino viska labai gerai.
Tik va instruktorius laaaabai nepatiko. Per ta valanda pamokos susukdavo turbut kokia 10 suktinukiu (tabako) is svampdavo
Labai mazai aiskino ir mane nervuodavo Na bet aikstelej vairuot ismokino.
Egza is 1 karto islaikiau, bet net nejauciau kad cia del jo pamoku buvo. Net nzn, gal siaip pasiseke, o gal gerai vairuoju
Na siaip si mokykla man visai patiko, tik vasara labai jau daug zmoniu buna toj mokyklelej, super tvanku.
Sekmes visoms besimokancioms
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 02 28, 20:39)
Labas visoms.
As mokiausi vairuoti "Vairaldoj", prie Girstucio
Labai mazai aiskino ir mane nervuodavo
As mokiausi vairuoti "Vairaldoj", prie Girstucio
Labai mazai aiskino ir mane nervuodavo
Aš ir mokiausi Vairaldoj, bet dar kai ji tik atsidarė ir mane važinėt mokino Raimondas ,pats direktorius, gaila bet dabar jis neinstruktoriauja, o mano sesė ten mokosi, tik ji prie Topolio, bet iš esmės tai ten tas pats.
Klausyk, o tavo instruktoriaus vardas kartais ne Remigijus , nes sesės atsiliepimai apie jį toki pat, tai ir pagalvojau, gal tas pats. Sako ramus žmogu, nerėkia, bet ir kitų emocijų nerodo o tik rūko ir rūko.
Sesė tai galvoja, kad gal tik jai čia jis taip užkliuva
Aš kai palyginu iš jos pasakojimų su saviškiu tai manasis AUKSAS buvo. O šis sesei neleidžia 4pavara važiuot ir aplamai venge sudėtingesnių sankryžų ir t.t.
QUOTE(LiaLiaka @ 2008 02 29, 01:12)
Aš ir mokiausi Vairaldoj, bet dar kai ji tik atsidarė ir mane važinėt mokino Raimondas ,pats direktorius, gaila bet dabar jis neinstruktoriauja, o mano sesė ten mokosi, tik ji prie Topolio, bet iš esmės tai ten tas pats.
Klausyk, o tavo instruktoriaus vardas kartais ne Remigijus , nes sesės atsiliepimai apie jį toki pat, tai ir pagalvojau, gal tas pats. Sako ramus žmogu, nerėkia, bet ir kitų emocijų nerodo o tik rūko ir rūko.
Aš kai palyginu iš jos pasakojimų su saviškiu tai manasis AUKSAS buvo. O šis sesei neleidžia 4pavara važiuot ir aplamai venge sudėtingesnių sankryžų ir t.t.
tai sese gal tegul pasikeicia instruktoriu? as buvau pasiemus papildomu vaziavimu pas instruktoriu Algi, Vairaldoj, prie Topolio. labai aiskiai pasako kaip vaziuoti, isaiskino klaidas, paklausineja o kaip dabar vaziuosi, kokia pavara dabar jungsi. ketvirta pavara pas ji jungti butina sankryzose nesako kuria juosta vaziuoti, pasako tik pagrindiniu, sankryzoj i kaire, stebi ar pati matai ir ar gaudaisi. keikiasi visus apipypindavo ( nors tuo metu as gal vaira sukdavau ar pavara perjungdavau ) del visa ko, jei netekejusi, vestuvini zieda is ko nors pasiskolina labai veikia man jis patiko, kad suprantamai paaiskina
sakykit, gal kas mokesi Shilojuj Rasos gimanazijoj? koks ten lygis?
QUOTE(Jura_le @ 2008 02 29, 17:05)
sakykit, gal kas mokesi Shilojuj Rasos gimanazijoj? koks ten lygis?
Teko girdėt ne kokių atsiliepimų
Sveikos norejau pasidalinti savo ispudziais apie vairavimo mokykla Rigveda. Ja man parekomendavo draugai, taciau as truputeli nusivyliau... instruktorius Raimondas tai buvo liux fainas kaip zmogus, nerekdavo niekad, bajeriu pametydavo ir taip atpalaiduodavo vairavimo metu bet kas liecia vairavimo mokyklos tvarka tai... viska ten gadina direktore (tokia ryza ). pvz testuku negali spresti kada panorejes, nes turi but pries tai uzsiregines tam tikram laikui, ir jei ateini ne savo laiku, nors yra laisvu vietu, o poto ateina kox nors uzsiregines, ir jau nebuna laisvu like, tai ateina ryza ir pradeda rekti: keliam subines kas neuzsirases ir einam is cia! o yra ir moteriskiu ten, o ir mes siaip jau visi ne koki mokyklinukai... tada visi turi atsistoti ir iseiti, o kompai tuo tarpu lieka laisvi.. Ir dar, ofisas kuriame jinai ten su savo pavaldinem sedi pastoviai buna prirukytas, o kartais iejus randi ja rukancia prie lango Ir apskritai elgiasi su zmonem kazkaip nepagarbiai (isskyrus tada kai ateini uzsiregistruoti ar sumoket pinigu). tad jei esi dirbanti, tai negalesi ateit pasisprest tu testuku, nes ofisas sestadieniais neveikia, penktadieniais iki 16, o kitom dienom iki 18. Nebent dvi dienas per savaite kai buna paskaitele nuo 18val, tada gali per ja spresti jei buna pakankamai sedimu vietu, nes kitaip gali atvaryt ryza ir velgi isvaryt nezinau kaip kitose mokyklose, bet jei man reikes kada gyvenime kitos kategorijos, i sita tikrai neisiu
[quote=begalvos,2007 08 03, 10:39]
Man teko važinėti su Stasiu ir su Vytautu (pavardžių, deja, nežinau). Vytautas patiko labiau, daugiau ir geriau aiškino.
Nesenai išsilaikiau teises. Norėčiau padėkoti Rigvedos vairavimo instruktoriui Vytautui. Ačiū už nuostabias pamokas ir kantrybę.
Man teko važinėti su Stasiu ir su Vytautu (pavardžių, deja, nežinau). Vytautas patiko labiau, daugiau ir geriau aiškino.
Nesenai išsilaikiau teises. Norėčiau padėkoti Rigvedos vairavimo instruktoriui Vytautui. Ačiū už nuostabias pamokas ir kantrybę.
Sveikos. ką galetumet pasakyti apie Zenoną iš MŽ. Gal kas su juo važinėjot?
na as jau karta vaziavau
tai apie savo instruktoriu Staini is ARV galiu pokolkas tik gera kalbet. kazkaip isaiskina jis man viska...