Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(trola @ 2008 02 24, 19:19)
įdomu, ar dar priimtų i ARV. reiks turbut ryt nulekti pasiklausti smile.gif

Net nežinau g.gif , aš praeitą savaitę užsirašiau, tai jau sakė, kad labai daug norinčių yra, bet pabandyk niekas į galvą neduos, biggrin.gif gal vienoj grupėj susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 24, 19:35)
Net nežinau g.gif , aš praeitą savaitę užsirašiau, tai jau sakė, kad labai daug norinčių yra, bet pabandyk niekas į galvą neduos, biggrin.gif  gal vienoj grupėj susitiksim mirksiukas.gif

patekau be problemu biggrin.gif
Atsakyti
kad i arv visus priema... grupej virs 60 zmoniu, net nera kur atsiset kartais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2008 02 25, 20:05)
patekau be problemu biggrin.gif

Tai gerai susitiksim mirksiukas.gif , nuo kada pradedi
Papildyta:
QUOTE(harmoneta @ 2008 02 25, 21:23)
kad i arv visus priema... grupej virs 60 zmoniu, net nera kur atsiset kartais blink.gif

tai kad dabar visur taip, nes visi iki liepos 1 nori issilaikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 25, 20:33)
Tai gerai susitiksim mirksiukas.gif , nuo kada pradedi
Papildyta:

tai kad dabar visur taip, nes visi iki liepos 1 nori issilaikyt ax.gif

kovo 12 jei gerai pamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2008 02 25, 21:52)
kovo 12 jei gerai pamenu  biggrin.gif

ir aš nuo kovo 12 ax.gif
Atsakyti
Uzsirasiau i Mobilus zmones.Vietu ten yra.Pradesiu nuo 27 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2008 02 26, 22:06)
Uzsirasiau i Mobilus zmones.Vietu ten yra.Pradesiu nuo 27 dienos.

tai daug kur vietu yra tongue.gif 0 va zebre ir arv kiek zinau tai ojojoj kiek zmoniu - begalybe, patekt sunku, kazkas jau minejo, kad grupes sudaromos jau ir geguzes menesiui... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2008 02 24, 13:50)
Sveikos 4u.gif

aš irgi ruošiuos į kursus, gyvenu Šilainiuose, tai turiu du pasirinkimus, kurie netoli namų "Mobilūs žmonės" ir "ARV auto mokykla" neseniai atsidare ax.gif apie ARV matau, neblogi atsiliepimai, o kaip "MŽ", gal kas turite atsiliepimų g.gif

ax.gif

Labas,mokiausi pries pusmeti MZ,viskas gerai,tik man su instruktorium nepasiseke.Vziavimu metu nemoke manes,o tik skaiciavo laika greiciau praeis ta valanda. Su juo neislaikiau,teko samdytis is kitos mokyklos ir tada ejos kaip sviestu patepta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitaz: 27 vasario 2008 - 10:30
QUOTE(Dolitaz @ 2008 02 27, 11:25)
Labas,mokiausi pries pusmeti MZ,viskas gerai,tik man su instruktorium nepasiseke.Vziavimu metu nemoke manes,o tik skaiciavo laika greiciau praeis ta valanda. Su juo neislaikiau,teko samdytis is kitos mokyklos ir tada ejos kaip sviestu patepta

Gal gali isduoti instruktorio varda,kad nepatekciau pas ji.
Atsakyti
Gal kas kur A kategorijai mokinatės?? Man galima savarankiškai pasiruošt, tik nežinau kokius klausimus treniruotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 02 27, 21:28)
Gal kas kur A kategorijai mokinatės?? Man galima savarankiškai pasiruošt, tik nežinau kokius klausimus treniruotis  blush2.gif

ZEBRAS turi motociklą, Linas moko su juo važinėtis ax.gif
Atsakyti