Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(zossia @ 2007 08 19, 10:35)
ir kur instruktorius nemindo uz tave sankabos ir nenusukineja vaziavimo laiko, neparodo marsrutu ir nepasakoja kazkokiu nesamoniu per kiekviena pamoka vis lygiai ta pati. Nes kitaip nueje laikyti egzamino apsigedinsit kaip as apsigedinau nes atejau visai neismokyta zmoniskai sankabos valdyt ir ardziausi po ta aikstele kaip su traktorium

visi uz tave mindys sankaba, kol neisitikins, ka tikrai moki su ja elgtis, juk instruktoriai yra samdomi iskart su savo masinomis, todel naturalu, kad jie saugo masinas. lygiai tas pats ir su laiko nusukinejimu mirksiukas.gif
as irgi pykau ant viso svieto, kad neislaikiau, buvo kaltas instruktorius, masina, regitrininkas, bet juk is tiesu tik as pati ir mano nemoksiskumas ax.gif todel manau gana pykti ant kitu, uzpyk ant saves ir nebus kaltu nei masinu, nei instruktoriu schmoll.gif

neoficialiai instruktoriai ima 40-50 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 08 19, 15:19)
visi uz tave mindys sankaba, kol neisitikins, ka tikrai moki su ja elgtis, juk instruktoriai yra samdomi iskart su savo masinomis, todel naturalu, kad jie saugo masinas. lygiai tas pats ir su laiko nusukinejimu mirksiukas.gif
as irgi pykau ant viso svieto, kad neislaikiau, buvo kaltas instruktorius, masina, regitrininkas, bet juk is tiesu tik as pati ir mano nemoksiskumas ax.gif todel manau gana pykti ant kitu, uzpyk ant saves ir nebus kaltu nei masinu, nei instruktoriu schmoll.gif

neoficialiai instruktoriai ima 40-50 Lt smile.gif

Ne, as nemoksa tik todel, kad ne su tokia masina mokiausi, nezinojau koks skirtumas. Su trantais ismokes naujom nelabai pavaziuosi is pirmo karto smile.gif . Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 07 29, 09:59)
as girdejau daug geru atsiliepimu apie "Auto ABC"  thumbup.gif  jei eisiu tai tik ten  thumbup.gif

Galiu gincytis.... ax.gif
Dar tik teorija einu Donelaicio g tai be komentaru....
Sumokejau 750lt kaip studente uz teorija+20ak val vairavimo.
Kita 1dieni skirsto instruktorius, galvojau rasiu kokios nors info ale kad cia tyluma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 08 22, 23:15)
Galiu gincytis....  ax.gif
Dar tik teorija einu Donelaicio g tai be komentaru....
Sumokejau 750lt kaip studente uz teorija+20ak val vairavimo.
Kita 1dieni skirsto instruktorius, galvojau rasiu kokios nors info ale kad cia tyluma sad.gif

blink.gif as jau uzsirasius i sia mokykla, taciau teorija eisiu prie muravos, ten sake gerai isaiskina smile.gif
Atsakyti
Gal prie muravos ir gerai...
bet donelaicio doh.gif
per tv rodo lyg 'auksciausia pavara' aiskina apie nauja taisykle, as nueinu i paskaita klausiu destytojo kad paaiskintu tas man pila: kur cia tokias pasakas skaitai ir zvengia.. paklausi kaip butu jei pakeistum situacijoj kazkoki zenkla ar pan tai paaiskina: palaukit, neskubekit, prieisim ir prie tokios situacijos... kazkaip nzn nesinori prigasdint ar primeluot, bet galima kartais pagalvot kad destytojas kartais ant silumikes paima... blink.gif nzn gal cia tik man vaidenasi...
Atsakyti
QUOTE(arjadeva @ 2007 08 02, 23:29)
gal žinote koks geriausias instruktorius Rigvedoje? Man atrodo paskiria Aleksandrą Giedraitį? gal kas pas jį mokinotės vairuoti? aš laabai bijau, nes vyras tai sakė, kad man reikia nebent labai gero instruktoriaus, o jei ne tai gausiu daug rėkti, nes vairuoju klaikiai  lotuliukas.gif    ...

parasyk butinai paskui kaip tau su juo sekes ax.gif nes labai idomu kaip jis laikosi is seniau pazistu, bet nesimokius pas ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 08 22, 23:26)
blink.gif  as jau uzsirasius i sia mokykla, taciau teorija eisiu prie muravos, ten sake gerai isaiskina  smile.gif

Teorija mane ten gerai ismokino, bet aisku ir pati nesnaudziau book.gif Nu bet jau ju parkas tai DIeve padek mega_shok.gif as pati pries tris metus vazinejau su reno twingo, toks mazas melynas "kibiriukas", antra pavara tik labai pasistengus ijungdavau doh.gif ir siaip senas trantaliukas jau buvo, bet maciau ir dabar ji dar vazineja hihihi.gif Nu zodziu, duok Dieve kad tau pasisektu bent kiek naujasne masina gaut, nes kiek zinau ten nelabai kas ir pasikeite, viena astrike prie kurios visi verziasi o visa kita senienos, sakau nezinau, gal kas ir atsinaujine. Zodziu vairuot as ismokau kitoje mokykloje "VAIRALDOJ" ten ir automobiliu normaliu pasirinkimas ir instruktoriu normaliu ir teorija su nepasenusiom vaizdo priemonem desto ir kolektyvas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Aisku jei jau uzsirasiai ir uzstata nemaza palikai tai nebegiosi gi, bet del idomumo atsiversk WWW.VAIRALDA.LT, tikrai rasi daug skirtumu tarp kazkada buvusios prestizines auto ABC. SEKMES!!!
Papildyta:
QUOTE(soera @ 2007 08 19, 15:19)
visi uz tave mindys sankaba, kol neisitikins, ka tikrai moki su ja elgtis, juk instruktoriai yra samdomi iskart su savo masinomis, todel naturalu, kad jie saugo masinas. lygiai tas pats ir su laiko nusukinejimu

TIKRAI NE VISI nono.gif ax.gif
Atsakyti
o as tai jau wisi metai su virsum vargstu se teisem.. o situacija mano tokia: issilaikiau pernai teorija, o po to isvaziavau studinti i kita miesta.. tik savaitgaliais vairuodavau.. ir tai ne wisais.. pravaziavau wisas pamokas, ir nieko neismokau doh.gif vaziuodavau wisada panasiu marsrutu, bet nei karto nevaziavau Vilijampolej, kur wisi marsrutai driekiasi, o link Sawanoriu vaziuodavau.. kitoj mokykloj paiemiau pamokas dabar, gatvej lyg ir prakutau, bet aikstutej wisai nesijauciu stipri.. g.gif daba wel moxlai prasides, turbut nespesiu issilaikyti ir vel pasaka be galo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2007 08 25, 00:32)
o as tai jau wisi metai su virsum vargstu se teisem.. o situacija mano tokia: issilaikiau pernai teorija, o po to isvaziavau studinti i kita miesta.. tik savaitgaliais vairuodavau.. ir tai ne wisais.. pravaziavau wisas pamokas, ir nieko neismokau  doh.gif  vaziuodavau wisada panasiu marsrutu, bet nei karto nevaziavau Vilijampolej, kur wisi marsrutai driekiasi, o link Sawanoriu vaziuodavau.. kitoj mokykloj paiemiau pamokas dabar, gatvej lyg ir prakutau, bet aikstutej wisai nesijauciu stipri..  g.gif  daba wel moxlai prasides, turbut nespesiu issilaikyti ir vel pasaka be galo..  verysad.gif

Uzjauciu tave, aikstutej su kuo nors is savu, pazystamu pasimanevruok, kad nekainuotu tiek, bet aisku tik reik kad normaliai isaiskintu kur ziuret reik parkuojantis ir t.t., tada tikrai nebus sunku. Netemk tiek, susiimk ir i paskaitas pati dumsi, kuo ilgiau dar uztemsi tuo dar sunkiau bus. Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
Tai nieks nepatars del auto abc instruktoriu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 08 27, 13:36)
Tai nieks nepatars del auto abc instruktoriu? verysad.gif

Ten toks praplikes kokiu 40-45metu vyrukas, anksciau su opel astra vazinejo man rodos ir dabar dar jis ten dirba. Jis neblogas, bet kadangi jo vienintelio automobilis buvo naujausias tai pas ji visi ir verzesi, gal dabar kas ir pasikeite. Nugi pavarciau ju puslapi, tai lyg ir yra daugiau naujasniu automobiliu, gal tau pasiseks ne su tokiu senu vazinet kaip man, turiu omeni automobiliu o ne instruktorium biggrin.gif . Mano auto buvo senas, bet instruktorius laaabai geras papuole thumbup.gif , tik jis jau ten nebedirba, man besimokinant pradejo dirbti VAIRALDOJ tai as pas ji pabegau ir baigiau mokintis jau su nauja masina good.gif . Sekmes ir jums, duok Dieve kad ne koks isterikas pasitaikytu, tai ne naujas auto nepades 4u.gif
Atsakyti
aciu, Ingutaa, prasysim instruktoriaus plikio hihihi.gif
QUOTE(INGUTAA @ 2007 08 27, 12:45)
duok Dieve kad ne koks isterikas pasitaikytu, tai ne naujas auto nepades 4u.gif

unsure.gif
nzn luo toliau tuo labiau galiuosi kad papuoliau i sita durniu laiva, siand turejo skirstyt vairavimo laika, nes LYGTAIS nuo kitos sav pradedam vairuot. bet teorijos destyt pagalvojo kad irnesakyk.gif ai, dar spesim doh.gif
Atsakyti