Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 18, 00:29)
oi tiksliai, supainiojau su auto abc...
nebloga ir ARV, ten labai gyrė Kęstutį Kurą, bet nežinau kaip atrodo, nors esu mačius nemažai ir ARV instruktorių, nes visi jie renkasi ir susitinka su mokiniais Karaliaus Mindaugo Statoil'o aikštutėj  ax.gif
Mano instruktorius buvo Juozas Rukas, bet dabar nebedirba Zebre, išėjo į ARV, bet į Prienų filialą, arčiau namų smile.gif
O Linas fainas žmogus irgi, tik jei nekalbinsi, tai gali ir nekalbėti unsure.gif
Dar Zebre yra Stasys, irgi neblogas manau, draugei dar teko važiuoti su naujuoju Zebro instruktoriumi Mindaugu, jai labai patiko thumbup.gif
na, jei ką, tai Linas moko vairuoti su VW GOLF V, o Stasys ir Mindaugas su VW POLO, tik skirtingų spalvų smile.gif  4u.gif

Tai ,kad Stasys su golfu vazineja, o Linas su polo.
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 02 19, 20:04)
Tai ,kad Stasys su golfu vazineja, o Linas su polo.

na, kad bent jau vasaros pabaigoje Linas su Golfu važinėo, manau ir dabar taip pat smile.gif

Zydrulyte, o dėl išlaikymų, tai ir iš kitų mokyklų išlaiko iš 1-2 karto smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mokiausi prieš kelis metus pas instruktorių Audrių, labai super, geras instruktorius, ramus , moka viska labai gerai išaiškinti ir turi laabai daug kantrybės.Tai ačiū jam labai.beje ir visas drauges ten esu nukreipus, ir iš visų atsiliepimai labai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 02 18, 13:00)
1. zinau, kad su astra sunkiau i ikalne uzvaziuot ax.gif
2. o kazin regitroj negalima pasirink kitos masinos ax.gif  pvz kai duoda pasibandyt masina, tai galima gi pasakyt, kad man blogai su sitou masiniuku vaziuot...

1. blink.gif Tikrai nesamonė.
2. Jei taip pasakysi, tai tau atsakys, kad ateik kitą kartą bet už egzą mokėsi išnaujo. Skaitysis, kad neišlaikiai. Nes reik atsisakyt egzo kol dar tau nepaskirtas egzaminatorius, ten nėra taip, kad mašina nepatiko ar egzaminatorius ne tas kaip tikėjaisi.
Jie burtų keliu traukia ir jau kuris išpuls su to mašiniuku ir važiuosi.
Jie žinok masto taip, jei žmogus moka vairuot, tai jam mašinos markė neturi reikšmės. Aišku nekalbu jei tave pasodintų ant miniveno, bet ten tokių nėra.

Nedemonstruokite, kad bijot nes jiems tai ne naujiena, daugiau pasitikėjimo savim, juk baisiausia yra ne egzaminas o tai, kad po kelių dienų vienai į gatvę teks važiuot, na gal su vyru ar draugu, bet atsakomybė visa tenka naujai iškeptai vairuotojai.

Sėkmės visoms(iems) besimokantiems user posted image
Po kiek laiko skaitysit čia kitų besimokančių pokalbius ir galvosit, kaip viskas pažystama ir išgyventa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladinė @ 2008 02 20, 01:26)
Sveiki  4u.gif
Mokiausi prieš kelis metus pas instruktorių Audrių, labai super, geras instruktorius, ramus , moka viska labai gerai išaiškinti ir turi laabai daug kantrybės.Tai ačiū jam labai.beje ir visas drauges ten esu nukreipus, ir iš visų atsiliepimai labai geri  thumbup.gif

O kurioje mokykloje šis instruktorius? g.gif

Norėjau paklausti,gal kas žinote,kur Kaune mokina instruktorės moterys? g.gif
Atsakyti
Taigi jau galiu girtis, užsirašiau į ARV auto clap.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 19, 20:14)
na, kad bent jau vasaros pabaigoje Linas su Golfu važinėo, manau ir dabar taip pat smile.gif

Zydrulyte, o dėl išlaikymų, tai ir iš kitų mokyklų išlaiko iš 1-2 karto smile.gif biggrin.gif

na taip išlaiko,bet matyt rečiau biggrin.gif o kas del išlaikymų tai viskas priklauso nuo mūsų pasiruošimo,jaudinimosi ir pan ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Luana @ 2008 02 20, 11:38)
Taigi jau galiu girtis, užsirašiau į ARV auto clap.gif

šaunuole thumbup.gif dabar pradek iš kart mokytis ir spręsk testus prie kompo mirksiukas.gif bus lengviau ir greičiau išmoksi bigsmile.gif gali prisiregistruoti net www.teises.lt ten testai yra panašus kaip regitros ax.gif
Atsakyti
vistiek aš už ZEBRĄ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 02 20, 10:08)
Norėjau paklausti,gal kas žinote,kur Kaune mokina  instruktorės  moterys?  g.gif

Žinau, kad yra ir tikrai ne viena.
Vairaldoj kiek žinau tikrai viena labai thumbup.gif buvo, gal dar ir yra g.gif
Jie dvi mokyklas turi, prie girstupio ir prie topolio.
Pažiūrėk čia www.vairalda.lt

Ir tiksliai žinau, kad neik pas instruktorę vardu DŽENETA doh.gif doh.gif doh.gif , neatsimenu kokia ten jos ta mokykla mastau.gif Žodžiu su spalvotu golfu važinėja ji ir dar kažkokį sporto klubą žemuose Šančiuose turi. Žodžiu pravalas ten su ja juodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiaLiaka: 20 vasario 2008 - 13:01
As palnuoju laikyti teises galvoju uzsirasyti arv auto, yra filialas silainiuose. gal kas cia lankotes ar lanketes?
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2008 02 20, 13:19)

šaunuole  thumbup.gif  dabar pradek iš kart mokytis ir spręsk testus prie kompo  mirksiukas.gif  bus lengviau ir greičiau išmoksi  bigsmile.gif  gali prisiregistruoti net www.teises.lt ten testai yra panašus kaip regitros  ax.gif

Jau po truputėlį bandau mokytis, turiu nusipirkus bilietus blush2.gif , ačiū užpatarimą, prisiregistruosiu ir čia kur tu siūlai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gania @ 2008 02 20, 14:05)
As palnuoju laikyti teises galvoju uzsirasyti  arv auto, yra filialas silainiuose. gal kas cia lankotes ar lanketes?

Aš čia užsirašiau mirksiukas.gif , pradėsiu lankyt nuo kovo 12 biggrin.gif , jei ir tu nori čia lankyt, tai paskubėk, nes grupė jau beveik sudaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 20, 13:10)
Jau po truputėlį bandau mokytis, turiu nusipirkus bilietus blush2.gif , ačiū užpatarimą, prisiregistruosiu ir čia kur tu siūlai mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš čia užsirašiau mirksiukas.gif , pradėsiu lankyt nuo kovo 12  biggrin.gif , jei ir tu nori čia lankyt, tai paskubėk, nes grupė jau beveik sudaryta mirksiukas.gif

lauksiu tavo atsiliepimų ax.gif aš makiaus pagrindiniam mirksiukas.gif
kaip ten sakoma,ankščiau pradesi greičiau išmoksi ax.gif
Atsakyti