Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

[quote=Zydrulyte,2008 02 18, 11:55]
na apie zebra tai nieko nežinau blush2.gif o ARV auto rinkaus del savo pažįstamų rekomendacijų ax.gif ten laikes prieš pora metelių ir vyro sesuo ir liko patenkinta ax.gif
tai mane dar labiau paskatino rinktis šią mokyklą thumbup.gif
Žinoma paskubek, nes sako,kad grupes nespeja sudarinet,nežinau kiek čia tos teisybes g.gif nes visi skuba išsilaikyt iki liepos 1 smile.gif
Papildyta:

as tai pat ARV rinkausi, del to, kad daug pazystamu, draugu ten mokesi ir visi buvo labai patenkinti. kad profesionali komanda dirba tai tikrai sutinku thumbup.gif
taip, taip mergaites paskubekit isirinkt mokykla, nes dabar visi verziasi, kad suspeti iki liepos 1 d. isilaikyt teises, tai grupese zmoniu milijonai.
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 02 18, 12:21)
taip, taip mergaites paskubekit isirinkt mokykla, nes dabar visi verziasi, kad suspeti iki liepos 1 d. isilaikyt teises, tai grupese zmoniu milijonai.

Tai ir aš noriu į tą traukinį suspėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luana: 18 vasario 2008 - 11:40
QUOTE(Caca* @ 2008 02 18, 11:12)
Bent jau Zebre visą teorinę medžiagą duoda. thumbup.gif
Nu va, viską supasakojai apie Zebrą, nebeturiu ką ir pridurti.Aš šią m-klą rinkausi dėl gerų atsiliepimų ir kad mašiniukai tokie patys kaip Regitroj. thumbup.gif

biggrin.gif
na, aš tikrai patenkinta, man labai patiko, biolaukais us instruktoriais sutapo turbūt wub.gif

gaila tik, akd opel astra neturi biggrin.gif
nes man laikant abu kartus pasitaikė astra lotuliukas.gif
bet nėra ji tokia baisi kaip nupasakoja kiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 18, 13:44)
biggrin.gif
na, aš tikrai patenkinta, man labai patiko, biolaukais us instruktoriais sutapo turbūt wub.gif

gaila tik, akd opel astra neturi biggrin.gif
nes man laikant abu kartus pasitaikė astra lotuliukas.gif
bet nėra ji tokia baisi kaip nupasakoja kiti  ax.gif

zinau, kad su astra sunkiau i ikalne uzvaziuot ax.gif
o kazin regitroj negalima pasirink kitos masinos ax.gif pvz kai duoda pasibandyt masina, tai galima gi pasakyt, kad man blogai su sitou masiniuku vaziuot...
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 02 18, 13:00)
zinau, kad su astra sunkiau i ikalne uzvaziuot ax.gif
o kazin regitroj negalima pasirink kitos masinos ax.gif  pvz kai duoda pasibandyt masina, tai galima gi pasakyt, kad man blogai su sitou masiniuku vaziuot...

nežinau , ar galima pasikeisti mašiną, man rodos nelabai, bet Zebre sakė, kad turim teisę atsisakyti egzamino tą dieną, jei mašina nepatinka ax.gif
bet aš neatsisakiau, nieko blogo ta Astra, aš abu kartus iš pirmo karto ant kalniuko užvažiavau thumbup.gif
gana smagi mašina smile.gif
Atsakyti
Man tai išviso tas važiavimas kolkas aukštasis pilotažas hihihi.gif , nes apsoliučiai nieko neišmanau, net nelabai žinau nuo ko pradėti įlipus į mašiną wub.gif , bet tikiuosi išmoksiu blush2.gif
Atsakyti
[quote=gintaryte1,2008 02 18, 11:21]
[quote=Zydrulyte,2008 02 18, 11:55]
na apie zebra tai nieko nežinau blush2.gif o ARV auto rinkaus del savo pažįstamų rekomendacijų ax.gif ten laikes prieš pora metelių ir vyro sesuo ir liko patenkinta ax.gif
tai mane dar labiau paskatino rinktis šią mokyklą thumbup.gif
Žinoma paskubek, nes sako,kad grupes nespeja sudarinet,nežinau kiek čia tos teisybes g.gif nes visi skuba išsilaikyt iki liepos 1 smile.gif
Papildyta:

as tai pat ARV rinkausi, del to, kad daug pazystamu, draugu ten mokesi ir visi buvo labai patenkinti. kad profesionali komanda dirba tai tikrai sutinku thumbup.gif
[/quote]
kaip neišlaikiau iš pirmo karto egzaminuotojas regitros pasake: " keista,nes iš ARV auto ateje retas kuris neišlaiko iš 1-2 karto. Tikrai prefesionaliai ruošia"
O aš išsilaikiau tik iš antro kartelio 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Luana @ 2008 02 18, 13:11)
Man tai išviso tas važiavimas kolkas aukštasis pilotažas hihihi.gif , nes apsoliučiai nieko neišmanau, net nelabai žinau nuo ko pradėti įlipus į mašiną wub.gif , bet tikiuosi išmoksiu blush2.gif

nesijaudink viska paaiškinsi parodys ir bus OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 18, 14:11)

na del to tai tikrai nesijaudink mirksiukas.gif viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif juk dauguma is musu ejo nieko nezinodamos...tik nesinervuok, nugalek visas baimes mirksiukas.gif daugiau pasitikejimo ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2008 02 18, 16:22)
nesijaudink viska paaiškinsi parodys ir bus OK  thumbup.gif

QUOTE(gintaryte1 @ 2008 02 18, 17:15)
na del to tai tikrai nesijaudink mirksiukas.gif  viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif  juk dauguma is musu ejo nieko nezinodamos...tik nesinervuok, nugalek visas baimes mirksiukas.gif  daugiau pasitikejimo ir pirmyn 4u.gif

aciuks.gif ačiukas mergaitės už padrasinimus rolleyes.gif , aš stengiuosi nusiteigti, kad viskas bus gerai ax.gif ,kolkas dar labai smarkai nesijaudinu, svarbiausiai tinkamai mokyklą pasirinkti, kai sužinosiu kada prasideda kursai ir vis artėjant tam laikui, po truputėlį turbūt ir jauduliukas kils blush2.gif .
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif

gal kas moketes vairuoti Gineidoje, Vilniuje?
Reikia issirinkt instruktoriu ir nzn kuri... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 02 19, 12:54)

Labas,
Mokiausi pas Lauryną thumbup.gif ... Jaunas, malonus, ramus... o tuo pačiu - reiklus: neleidžia nuolaidžiauti savo baimėms, neryžtingumui ir pan. Važinėja su VW Golf. Vairavimo egzaminą išlaikiau iš pirmo karto biggrin.gif .... Tiesa, pas jį beprotiškos eilės, skambink jau dabar, jei nori užsirašyti bent balandžio mėnesiui mirksiukas.gif .
Taip pat girdėjau gerus atsiliepimus apie Audrių - griežtokas, bet ir išmoko vairuoti, kad pačiai nebus gėda...(berods moko su Audi).
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 02 19, 12:54)
labukas visoms  4u.gif

Pritariu ratnai, Laurynas thumbup.gif
Dar teko važinėti su instruktorium Alfredu. Tai buvo mano pirmas instruktorius, kaip sako instruktorius Laurynas, padėjo mano vairavimo pamatus, buvau mokinė labai sunkiai įsisavinanti žinias. Alfredas kantrus, nerėkia, gal kiek yra linkęs daryti nuolaidas, prisitaikyt prie mano norų (man toks įspūdis), bet važinėjau ir buvau patenkinta.
Laurynas "sudėjo visus taškus ant i", ramumas begalinis ir užkrečiantis, labai aiškiai pateikia vairavimo subtilybes. Toks turėtų būti vairavimo instruktorius.
Jeigu tektų dar kartą rinktis, net nemąstydama rinkčiausi Lauryną, laukčiau tiek kiek reikėtų (juk užsirašiusi laukiau beveik šešias savaites).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 19 vasario 2008 - 15:32