Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(harmoneta @ 2008 02 15, 00:23)
na paprasiau kad uzrasytu pas staini smile.gif norejau pas kura, bet jis silainiuose...
kazkaip ir laukiu tu pravaziavimu ir bijau 4u.gif

nebijok mirksiukas.gif viskas bus gerai.pamatysi smile.gif svarbiausia nesinervuok ir nebijok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
kitą savaitę ir aš einu užsirašyt į vairamivo kursus , tik dar neišsirinkau mokyklos blush2.gif , o bijau be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 14:07)
Sveikutės 4u.gif
kitą savaitę ir aš einu užsirašyt į vairamivo kursus , tik dar neišsirinkau mokyklos  blush2.gif , o bijau be galo doh.gif

Ženk drąsiai thumbup.gif siūlau ARV auto jei tikrai gerai ruošia thumbup.gif bet čia tavo pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 14:07)
Sveikutės 4u.gif
kitą savaitę ir aš einu užsirašyt į vairamivo kursus , tik dar neišsirinkau mokyklos  blush2.gif , o bijau be galo doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi bijau,ir niekaip neprisiruosiu vaziavimui,nzn ka daryti doh.gif ?vis rytoj,rytoj,taip ir liksiu baile blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2008 02 17, 19:56)
Ženk drąsiai  thumbup.gif  siūlau ARV auto jei tikrai gerai ruošia  thumbup.gif  bet čia tavo pasirinkimas  mirksiukas.gif

Ačiū už padrąsinimą blush2.gif , šiandien prisipirkau eismo taisyklių ir bilietų, rimtai kibsiu į mokslus hihihi.gif , aš ir renkuosi tarp ARV auto ir Zebro mokyklų, kiek skaičiau tai apie abi neblogi atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 22:43)
Ačiū už padrąsinimą blush2.gif , šiandien prisipirkau eismo taisyklių ir bilietų, rimtai kibsiu į mokslus hihihi.gif , aš ir renkuosi tarp ARV auto ir Zebro mokyklų, kiek skaičiau tai apie abi neblogi atsiliepimai thumbup.gif

Zebras wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2008 02 17, 20:09)
drinks_cheers.gif as irgi bijau,ir niekaip neprisiruosiu vaziavimui,nzn ka daryti doh.gif ?vis rytoj,rytoj,taip ir liksiu baile blush2.gif

Aš jei ne vyras tai net nebūčiau prisiruošus doh.gif , gi bijau, tai vis sakau ai tai vasarą, tai rudenį,tai pinigų dabar neturim, nu vis atidėlioju jau kokie metai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 17, 23:46)

Viena sako Zebras thumbup.gif , kita ARV thumbup.gif , nu tai kaip man dabar išsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 22:49)
Viena sako Zebras  thumbup.gif , kita ARV  thumbup.gif , nu tai kaip man dabar išsirinkti doh.gif

na, aš pasirinkau Zebrą pagal atsiliepimus šiame forume, vadinasi, gerų jų buvo daugiau nei apie ARV smile.gif

bet šiaip dar siūlyčiau rinktis ir kas arčiau namų ax.gif
man tai Zebras (Centre) visai patogu buvo ax.gif Instruktoriai faini, mano draugė irgi Zebre mokėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 18, 00:05)
na, aš pasirinkau Zebrą pagal atsiliepimus šiame forume, vadinasi, gerų jų buvo daugiau nei apie ARV smile.gif

bet šiaip dar siūlyčiau rinktis ir kas arčiau namų ax.gif
man tai Zebras (Centre) visai patogu buvo ax.gif Instruktoriai faini, mano draugė irgi Zebre mokėsi smile.gif

tai kad abu jie centre, tik gal Zebras kiek patogiau g.gif , nu kitą sav pasiskambinsiu vienur, kitur, žiūrėsim, jau kai išsirinksiu ateisiu pasigirt tongue.gif , jei rinksiuos Zebrą, tai kiek skaičiau, tu gerą instruktorių turėjai, tai jei ką pasufleruosi, ania wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 23:12)
tai kad abu jie centre, tik gal Zebras kiek patogiau g.gif , nu kitą sav pasiskambinsiu vienur, kitur, žiūrėsim, jau kai išsirinksiu ateisiu pasigirt tongue.gif , jei rinksiuos Zebrą, tai kiek skaičiau, tu gerą instruktorių turėjai, tai jei ką pasufleruosi, ania wub.gif  mirksiukas.gif

oi tiksliai, supainiojau su auto abc...
nebloga ir ARV, ten labai gyrė Kęstutį Kurą, bet nežinau kaip atrodo, nors esu mačius nemažai ir ARV instruktorių, nes visi jie renkasi ir susitinka su mokiniais Karaliaus Mindaugo Statoil'o aikštutėj ax.gif
Mano instruktorius buvo Juozas Rukas, bet dabar nebedirba Zebre, išėjo į ARV, bet į Prienų filialą, arčiau namų smile.gif
O Linas fainas žmogus irgi, tik jei nekalbinsi, tai gali ir nekalbėti unsure.gif
Dar Zebre yra Stasys, irgi neblogas manau, draugei dar teko važiuoti su naujuoju Zebro instruktoriumi Mindaugu, jai labai patiko thumbup.gif
na, jei ką, tai Linas moko vairuoti su VW GOLF V, o Stasys ir Mindaugas su VW POLO, tik skirtingų spalvų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 22:43)

na apie zebra tai nieko nežinau blush2.gif o ARV auto rinkaus del savo pažįstamų rekomendacijų ax.gif ten laikes prieš pora metelių ir vyro sesuo ir liko patenkinta ax.gif
tai mane dar labiau paskatino rinktis šią mokyklą thumbup.gif

Žinoma paskubek, nes sako,kad grupes nespeja sudarinet,nežinau kiek čia tos teisybes g.gif nes visi skuba išsilaikyt iki liepos 1 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 17, 23:29)
nebloga ir ARV, ten labai gyrė Kęstutį Kurą, bet nežinau kaip atrodo, nors esu mačius nemažai ir ARV instruktorių, nes visi jie renkasi ir susitinka su mokiniais Karaliaus Mindaugo Statoil'o aikštutėj  ax.gif
Mano instruktorius buvo Juozas Rukas, bet dabar nebedirba Zebre, išėjo į ARV, bet į Prienų filialą, arčiau namų smile.gif
O Linas fainas žmogus irgi, tik jei nekalbinsi, tai gali ir nekalbėti unsure.gif
Dar Zebre yra Stasys, irgi neblogas manau, draugei dar teko važiuoti su naujuoju Zebro instruktoriumi Mindaugu, jai labai patiko thumbup.gif
na, jei ką, tai Linas moko vairuoti su VW GOLF V, o Stasys ir Mindaugas su VW POLO, tik skirtingų spalvų smile.gif  4u.gif

Galiu pasakyti daug gražių atsiliepimų apie savo intruktorių Barčiauską thumbup.gif super malonus žmogus ir jau tokių šaltų nervų, ne karto nešaukė labai gerai išaiskina ir pan,svarbu klausyt ką jis sako ir viskas bus čiki thumbup.gif
Taip jei renkas Statoil ir visi jie ten malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 02 17, 23:43)
šiandien prisipirkau eismo taisyklių ir bilietų, rimtai kibsiu į mokslus hihihi.gif

Bent jau Zebre visą teorinę medžiagą duoda. thumbup.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2008 02 18, 00:29)
nebloga ir ARV, ten labai gyrė Kęstutį Kurą, bet nežinau kaip atrodo, nors esu mačius nemažai ir ARV instruktorių, nes visi jie renkasi ir susitinka su mokiniais Karaliaus Mindaugo Statoil'o aikštutėj  ax.gif
na, jei ką, tai Linas moko vairuoti su VW GOLF V, o Stasys ir Mindaugas su VW POLO, tik skirtingų spalvų smile.gif  4u.gif

Nu va, viską supasakojai apie Zebrą, nebeturiu ką ir pridurti.Aš šią m-klą rinkausi dėl gerų atsiliepimų ir kad mašiniukai tokie patys kaip Regitroj. thumbup.gif

Atsakyti