kad nieko cia pas jus neradau... kaip tas STAINYS? grupiokas rekomendavo, bet vaikinam kitaip:D
kas lanke pasidalinkit patirtim o gal kas ruosiasi lankyti (kaune)
aš ruošiuosi, tai irgi duomiuosi kur normalūs mokslai Kaune
ieskau ir as mokyklėlės, tik biški dar bijau mašinų
reiks pastudijuot šią temelę...
reiks pastudijuot šią temelę...
kažin ar kas buvo pas mano dainuojantį instruktorių?
įdomu butu kitų atsiliepimus išgirst (paskaityt) ar ne man vienai jis toks geras pasirodė
bet va išsilaikiau teises, ir pasiilgstu aš jo
įdomu butu kitų atsiliepimus išgirst (paskaityt) ar ne man vienai jis toks geras pasirodė
na as buvau nuejus pasiziuret bet sunkiai susidaryt nuomone ,nes nelbi suprantama teorija galma mokytis bet kada kol ismoksi tai likau nesupratus r ten desto koks destytojas ar mokytis savo jegom
ejau kaune ARV. Labai puiki mokykla, paliko tik gerus ispudzius. Be to, vos ne vienintele kaune turinti tokias pat (skiriasi tik variklio turis) masinas kaip regitroj. Nemazai ju - opel astros. Su jom labai pravartu mokintis, nes kai priprasi kursu metu, tai ir per egza nebus baisu kad uzges. Kaina vos ne 1000, bet verta:)
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 24, 16:24)
kažin ar kas buvo pas mano dainuojantį instruktorių?
kas per instruktorius tas dainorelis?
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 10, 20:31)
patiko ir tas ir tas
teorija bet toje prie savo dėste savininkas, Rudaitis lyg ir, tai labai išsamiai su paveikslėliais ir filmuota medžiaga, kartais pašmaikštaudamas aiškino, labai malonus, tikrai niekada nebaisu, ko paklaust, o ir prie kompo mokinantis moteriškes visus neaiškumus maloniai aiškindavo, kad ir 5 kart to paties klausi
praktika, tai gal todėl, kad gavau kaip tik tokį instuktorių kokio norėjau, kad nesibartu, nesinervintu, ramiai aiškintu, tai va ten, tai kai ką blogai padarydavau, ramiai paaiškindavo, dar su juokeliu kokiu, o kai jau matydavo, kad susinervinau, ar bijau, ar pan. tai ir dainas dainavo, ir pasakas pasakojo, na man tai labai padėdavo, atsipalaiduot
bet čia kiekvieno norai, gal kam trukdytu, kai dainuoja šalia, o tau važiuot reik
teorija bet toje prie savo dėste savininkas, Rudaitis lyg ir, tai labai išsamiai su paveikslėliais ir filmuota medžiaga, kartais pašmaikštaudamas aiškino, labai malonus, tikrai niekada nebaisu, ko paklaust, o ir prie kompo mokinantis moteriškes visus neaiškumus maloniai aiškindavo, kad ir 5 kart to paties klausi
praktika, tai gal todėl, kad gavau kaip tik tokį instuktorių kokio norėjau, kad nesibartu, nesinervintu, ramiai aiškintu, tai va ten, tai kai ką blogai padarydavau, ramiai paaiškindavo, dar su juokeliu kokiu, o kai jau matydavo, kad susinervinau, ar bijau, ar pan. tai ir dainas dainavo, ir pasakas pasakojo, na man tai labai padėdavo, atsipalaiduot
bet čia kiekvieno norai, gal kam trukdytu, kai dainuoja šalia, o tau važiuot reik
paduskele kur cia prie savo? ta prasme prie pasimatymo?
SOS kur butu galima privaciai susirast instruktoriu gera!!!!!!!!!!!nes ju tikrai truksta.jau isbandziau pora.Vienas kaip i burna vandens prisipiles,su kitu per vairavima metalo vogt vaziuodavom.(vairavimo aikstelej budavo visa kruva)
QUOTE(jursima @ 2008 01 26, 22:41)
paduskele kur cia prie savo? ta prasme prie pasimatymo?
na kur savas, tai kitoj gatvės pusėj, kovo11 124 pas juos tinklapy yra viskas parodyta.
sureagavau i padushkeles reklama ir as noriu pas ramu instruktoriu.tik neapsisprendziu i kuria mokykla eiti- pries"Noriu vairuoti" kitoje gatves puseje yra "Rigveda" ten siulo ir 30 ir 36 ir 40 val. zaliems, aisku remiasi i kaina, bet as galvoju kad gal geriau is karto uzsirasyti i pvz. 30 praktiniu valandu, nei po to prasytis papildomu , kurios kaip supratau kainuoja apie 50 litu? kokia jusu nuomone?gal jau kas uzsirase is nauju i Rigveda prie savo? ar "Noriu vairuoti"? butu idomus jusu ispudziai.Aciu!