Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(beverly @ 2007 12 31, 16:48)
teorija Liudas, per kursus tai toks prie bajerio buvo (nors ne visi tie jo bajeriai juokingi), bet kai reikejo laikyti teorijos mokyklini egza, tai labai grieztai vertino. Atrodo galima buvo suklysti 2 kartus, o jei vertindavo firmos savininkas (pamirsau jo pavarde), tai dar galima buvo pasitaisyti, pakartoti, jei suklysdavai 3 kartus.
Parasyk, kai pradesi vazineti, su kokiu instruktorium ir kaip seksis.

aga, butinai parasysiu mirksiukas.gif sake vairavimas bus po kokiu dvieju savaiciu.
man teorija ir Liudas desto, niu jo toks prikolnas jis man biggrin.gif bet as ir girdejau kad geriau kai teorija desto pats savininkas(jei neklystu - Valdas)
Atsakyti
sveikutes
prisijungiu prie jusu smile.gif lankiau Noriu vairuoti prie Savo. Jau baigiau ir teorija ir vaziavimus, deja praktikos neislaikiau, bet tai ir zinojau kad aikstelej susimausiu smile.gif
siaip mokykla esu labai patenkinta, ir teorija ir praktika, na uztruko tiesa labai ilgai, nes daug vaziuojanciu, bet instruktoriaus i nieka nekeisciau ax.gif

bet va turiu klausima - kokias aiksteles zinot kur butu galima su sava masina atvaziuot pasimokint? laba labai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 04, 02:33)
sveikutes
prisijungiu prie jusu smile.gif lankiau  Noriu vairuoti prie Savo. Jau baigiau ir teorija ir vaziavimus, deja praktikos neislaikiau, bet tai ir zinojau kad aikstelej susimausiu smile.gif
siaip mokykla esu labai patenkinta, ir teorija ir praktika, na uztruko tiesa labai ilgai, nes daug vaziuojanciu, bet instruktoriaus i nieka nekeisciau  ax.gif

bet va turiu klausima -  kokias aiksteles zinot kur butu galima su sava masina atvaziuot pasimokint? laba labai reikia unsure.gif

Labas, Padushkele,
Galiu viena aikstele pasakyti, kur galetum mokintis smile.gif bet tik ten uzdetas zenklas, kad negalima. Nors ir as ten mokinaus, ir daugiau tokiu atvaziavusiu buvo, ir nieko kol kas, nieks nebaude, nors policija buvo atvaziavus rolleyes.gif
Tai va, ta aikstele yra uz dainavos policijos. Ne pirmas ivaziavimas, nes ten policijos aikstele, o antras. Ten gali pasimokint. Dideles sekmes moksluose. Man aikstele irgi "misija neimanoma" biggrin.gif
Nors jau teisias issilaikiau sausio 2d. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif gal labai padejo, kad po svenciu instruktoriai linksmi buvo bigsmile.gif Bet istikro, tai aiksteleje jokiu "grybu neuzpjoviau" biggrin.gif Nors kai mokinaus, tai... nieko as pagal tuos veidrodelius nesuprasdavau. Zodziu, susikaupiau ir issilaikiau thumbup.gif
O noriu padaryti antireklama savo mokyklai cool.gif Jei kas norit veltui ismesti pinigus, kreipkites i Bernatonio mokykla, kovo 11sios g-ve. mad.gif Nieko jie ten neismoko, tik pinigus susirenka. Jei ne vyras, tai tikrai buvau visiskai zalia ir aikstelej, ir gatvej. Labai gailiuosi, kad pasirinkau sia mokymo istaiga. Tik, kad arti namu buvo.
O visom belaikanciom teises, dideles sekmes ir pasitikejio savimi!!! Sekmes! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 04 sausio 2008 - 09:01
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 04, 00:33)
sveikutes
prisijungiu prie jusu smile.gif lankiau  Noriu vairuoti prie Savo. Jau baigiau ir teorija ir vaziavimus, deja praktikos neislaikiau, bet tai ir zinojau kad aikstelej susimausiu smile.gif
siaip mokykla esu labai patenkinta, ir teorija ir praktika, na uztruko tiesa labai ilgai, nes daug vaziuojanciu, bet instruktoriaus i nieka nekeisciau  ax.gif

bet va turiu klausima -  kokias aiksteles zinot kur butu galima su sava masina atvaziuot pasimokint? laba labai reikia unsure.gif

sanciuose yra, duodi sargui 10 lt. ir vazineji, jei domins, paklausiu adreso.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2008 01 04, 09:56)
Labas, Padushkele,
Galiu viena aikstele pasakyti, kur galetum mokintis  smile.gif bet tik ten uzdetas zenklas, kad negalima. Nors ir as ten mokinaus, ir daugiau tokiu atvaziavusiu buvo, ir nieko kol kas, nieks nebaude, nors policija buvo atvaziavus  rolleyes.gif
Tai va, ta aikstele yra uz dainavos policijos.  Ne pirmas ivaziavimas, nes ten policijos aikstele, o antras. Ten gali pasimokint. Dideles sekmes moksluose. Man aikstele irgi "misija neimanoma"  biggrin.gif 
Nors jau teisias issilaikiau sausio 2d.  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif gal labai padejo, kad po svenciu instruktoriai linksmi buvo  bigsmile.gif Bet istikro, tai aiksteleje jokiu "grybu neuzpjoviau"  biggrin.gif Nors kai mokinaus, tai... nieko as pagal tuos veidrodelius nesuprasdavau. Zodziu, susikaupiau ir issilaikiau  thumbup.gif
O noriu padaryti antireklama savo mokyklai  cool.gif  Jei kas norit veltui ismesti pinigus, kreipkites i Bernatonio mokykla, kovo 11sios g-ve.  mad.gif Nieko jie ten neismoko, tik pinigus susirenka. Jei ne vyras, tai tikrai buvau visiskai zalia ir aikstelej, ir gatvej. Labai gailiuosi, kad pasirinkau sia mokymo istaiga. Tik, kad arti namu buvo.
O visom belaikanciom teises, dideles sekmes ir pasitikejio savimi!!! Sekmes!  wub.gif

saunuole, as irgi sausio 2 laikiau, bet va schmoll.gif aisku galiu kaltint kad aikstele nenukasta, o tik vos linijos prakrapstytos, ir kad egzaminuotojas, neleido masinos issibandyt, nors sakiau, kad su visai kitokia vazinejau, bet istikruju tai zinojau, kad nelabai moku as tos aiksteles, o dar kai soninis parkavimas tai huh.gif
galvoju dabar apie aikstele, jei prie dainavos PK tai netoli mano namu, bet ten kitas ivaziavimas tai jau berzelis ar ne? as noreciau kad butu bisi ten tie geri dalykeliai sudelioti blush2.gif ar dar ten kokia yra? tai nzn tada g.gif

QUOTE(Basava @ 2008 01 04, 10:07)
sanciuose yra, duodi sargui 10 lt. ir  vazineji, jei domins, paklausiu adreso.

sita zinau, labai toli man keliaut, bet vitiek aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Padushkele,2008 01 04, 13:40]
saunuole, as irgi sausio 2 laikiau, bet va schmoll.gif aisku galiu kaltint kad aikstele nenukasta, o tik vos linijos prakrapstytos, ir kad egzaminuotojas, neleido masinos issibandyt, nors sakiau, kad su visai kitokia vazinejau, bet istikruju tai zinojau, kad nelabai moku as tos aiksteles, o dar kai soninis parkavimas tai huh.gif
galvoju dabar apie aikstele, jei prie dainavos PK tai netoli mano namu, bet ten kitas ivaziavimas tai jau berzelis ar ne? as noreciau kad butu bisi ten tie geri dalykeliai sudelioti blush2.gif ar dar ten kokia yra? tai nzn tada g.gif

Nea, ne apie ta pati mes snekam. Cia as apie ta policija, kur jei tarkim vaziuoji link girstupio, tada isuki i ta g-ve, kur kauno dujos, tada tiesiai ziedu. Zinai, kur cia ta mentura? Neatsimenu, kaip a gatve vadinas. jei nesupratai, rasyk. bandysiu aiskiau paaiskint. mirksiukas.gif

P.S. siandien jau pasiemiau teises. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=rrr?,2008 01 04, 16:27]
[quote=Padushkele,2008 01 04, 13:40]

Nea, ne apie ta pati mes snekam. Cia as apie ta policija, kur jei tarkim vaziuoji link girstupio, tada isuki i ta g-ve, kur kauno dujos, tada tiesiai ziedu. Zinai, kur cia ta mentura? Neatsimenu, kaip a gatve vadinas. jei nesupratai, rasyk. bandysiu aiskiau paaiskint. mirksiukas.gif

P.S. siandien jau pasiemiau teises. bigsmile.gif
[/quote]

tai sveikinimai su teisem 4u.gif
a supratau, reiks ieskot smile.gif ten toli dar pavaziuot iki tos aiksteles nuo polcijos?
o ten yra suzymeta tie visi garazai? ax.gif
Atsakyti
rrr? as irgi sausio 2 issilaikiau teises bigsmile.gif bigsmile.gif
siandien jau pasiimiau issvajota kortele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 01 04, 19:36)
rrr? as irgi sausio 2 issilaikiau teises  bigsmile.gif  bigsmile.gif 
siandien jau pasiimiau issvajota kortele  wub.gif

smagu, saunuole thumbup.gif o as cia prisiskaiciau apie tuos visokius neislaikymus tai jau dabar nervintis pradedu verysad.gif verysad.gif verysad.gif nors dar tik pati pradzia man, bet vistiek jau nervai nelaiko
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 01 05, 13:01)
smagu, saunuole thumbup.gif  o as cia prisiskaiciau apie tuos visokius neislaikymus tai jau dabar nervintis pradedu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nors dar tik pati pradzia man, bet vistiek jau nervai nelaiko

nesinervuok mirksiukas.gif visos islaiko 4u.gif juk tam ir mokomes kad ismoktume 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kiek kainuoja teorija issilaikyti ir per kiek laiko mazdaug ja galima ismokti? g.gif Planuoju po sesijos kol bus laisvesniu menesiuku ismokti, o pavasary imti vairavima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 05, 15:24)
Mergaites, o kiek kainuoja teorija issilaikyti ir per kiek laiko mazdaug ja galima ismokti? g.gif  Planuoju po sesijos kol bus laisvesniu menesiuku ismokti, o pavasary imti vairavima rolleyes.gif

Teorijos egzaminas - 28 lt. Jei planuoji eksternu laikyt tai manau per 3 savaites laisvai ismoktum, nu aisku kiekvienas skirtingai isisavina viska. smile.gif
Atsakyti