QUOTE(Padushkele @ 2008 01 04, 02:33)
sveikutes
prisijungiu prie jusu
lankiau Noriu vairuoti prie Savo. Jau baigiau ir teorija ir vaziavimus, deja praktikos neislaikiau, bet tai ir zinojau kad aikstelej susimausiu
siaip mokykla esu labai patenkinta, ir teorija ir praktika, na uztruko tiesa labai ilgai, nes daug vaziuojanciu, bet instruktoriaus i nieka nekeisciau
bet va turiu klausima - kokias aiksteles zinot kur butu galima su sava masina atvaziuot pasimokint? laba labai reikia
Labas, Padushkele,
Galiu viena aikstele pasakyti, kur galetum mokintis
bet tik ten uzdetas zenklas, kad negalima. Nors ir as ten mokinaus, ir daugiau tokiu atvaziavusiu buvo, ir nieko kol kas, nieks nebaude, nors policija buvo atvaziavus
Tai va, ta aikstele yra uz dainavos policijos. Ne pirmas ivaziavimas, nes ten policijos aikstele, o antras. Ten gali pasimokint. Dideles sekmes moksluose. Man aikstele irgi "misija neimanoma"
Nors jau teisias issilaikiau sausio 2d.
gal labai padejo, kad po svenciu instruktoriai linksmi buvo
Bet istikro, tai aiksteleje jokiu "grybu neuzpjoviau"
Nors kai mokinaus, tai... nieko as pagal tuos veidrodelius nesuprasdavau. Zodziu, susikaupiau ir issilaikiau
O noriu padaryti antireklama savo mokyklai
Jei kas norit veltui ismesti pinigus, kreipkites i Bernatonio mokykla, kovo 11sios g-ve.
Nieko jie ten neismoko, tik pinigus susirenka. Jei ne vyras, tai tikrai buvau visiskai zalia ir aikstelej, ir gatvej. Labai gailiuosi, kad pasirinkau sia mokymo istaiga. Tik, kad arti namu buvo.
O visom belaikanciom teises, dideles sekmes ir pasitikejio savimi!!! Sekmes!
Gimus vaikui moteris įgyja nežemiškų gebėjimų- matyti tamsoje, girdėti sapne, vaikščioti be garso, gyventi be miego ištisas dienas...