Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistinėlė automobilyje

QUOTE(hamurappi @ 2008 12 23, 02:18)
tikrai turi buti. pas mae buvo atveju kai reikalinga buvo. Pvz i zvejiba nuvaziauvau, tai kabli i pirsta ikisau. Bet ten toj vaistinelei (veigu parduotuvej nupirkti uz 20-30 lt) nieko siep naudingo nera. Tableciu tai juokiu...

Tikrai nieko gero vaistinėlėj,bet jei reikia,tai reikia.Aš irgi buvau ant trišakio surūdijusio kablio užlipus,atidarau,o ten nieko tinkamo.Gerai,kad netoli toks vyrukas žvejojo,pasirodo,kaimo veterinaras,tai visokio bieso mašinoj pas jį pilna,patepliojo su kažkokiu tepalu ir dar nuvežė nuo stabligės skiepyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėti ir matyt tai vaistinėlej privalo buti tik tvartliava, tablečių ir visokiu tepalu skystalu negali but bo nežinodas žmogus teikdamas pagalba gali ka nors ir nunuodyt ar kitaip nužudyt. čia rimtai. tada kvieti pagalbą tipo 03, ir lauki kol atvyks specai. na ir dievulio prašyt pageidautina rolleyes.gif
Atsakyti
Aš manau,kad toj parduodamoj vaistinėlėj nėra to ko ištikro reikia.Žinoma,turi būti tvarščių,binto,pleistro,sterilių servetėlių,bet aš ten vežiosiuos ir vandenilio peroksido,amoniako,tepalą žaizdoms,vaistų nuo skausmo,tepalo žaizdoms...na tiesiog tokių pagrindinių vaistukų... smile.gif
Atsakyti
As swnukuose savo vaistinele pirkau, tai maciau, kad ten tik tvarsciai. tiesa sakant nieko ten daugiau ir nepalaikysi, kai temp. skirtumas masinoj per para gali buti nuo -25 iki 20, dar nekalbant apie dregme...
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2009 01 10, 18:59)
As swnukuose savo vaistinele pirkau, tai maciau, kad ten tik tvarsciai. tiesa sakant nieko ten daugiau ir nepalaikysi, kai temp. skirtumas masinoj per para gali buti nuo -25 iki 20,  dar nekalbant apie dregme...

Nusikalbi, tokiu temperaturu skirtumu nebuna, o masinoje turetu buti viskas ko gali prireikti. Tai neapsiriboja vaistinele ir gesintuvu. Pas mane yra ir virve, kirvis, kastuvas, pledas, padegamasis skystis, visokiu irankiu, zipai, trosas, akumo pakrovimo laidai, zinoma atsarginio rato pakeitimo komplektas, bakelis ir t.t.
Atsakyti
tai kad buna pirkt sukomplektuotos 4u.gif
Atsakyti
Parduodamos tokios kokios pagal reikalavimus turi buti. NEGALIMA vaistu veziotis vaistinelej. Jei kam nors kas nors nutiks ir jus duosit tam zmogui vaistu - jus gali po teismus uztampyt. Nesiokites svarbiausius, jums patiems reikalingus vaistus, bet neduokit ju svetimiems. Kiekvieno vaisto anotacijoj ta perskaitysit.
O kalbant apie laikymo salygas tai rimrai juk diena pvz. auto stovi sauleje ir kaista, nakti atsala. Be to stresinej situacijoj ar atkreipsit demesi i vaistu galiojimo laika? Kazin.
Dabar net greitaja issikvietus jums ne visa pagalba suteiks. Juk net med. sesutes be daktaro negali jums vaistu duoti.
Sutinku su belil del visu kitu dalyku. As irgi masinoje turiu visokiu priedu.
Atsakyti
as zinau, kad reikia tureti vasitinele, bent jau tvarsciu kokiu. bet neikad nesivezioju. dazniasuiai taip ir buna, ko reikia masinoja nera, o ko nereikia pilna:) visokiu puodliu, kvepalu, temosas ir ttt.. reiks taisytis:)
Atsakyti
QUOTE(belil @ 2009 01 11, 09:50)
Nusikalbi, tokiu temperaturu skirtumu nebuna, o masinoje turetu buti viskas ko gali prireikti. Tai neapsiriboja vaistinele ir  gesintuvu. Pas mane yra ir virve, kirvis, kastuvas, pledas, padegamasis skystis, visokiu irankiu, zipai, trosas, akumo pakrovimo laidai, zinoma atsarginio rato pakeitimo komplektas, bakelis ir t.t.

o lovos ten neturi? o kompiuteris stacionarus irgi gal yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(belil @ 2009 01 11, 10:50)
Nusikalbi, tokiu temperaturu skirtumu nebuna, o masinoje turetu buti viskas ko gali prireikti. Tai neapsiriboja vaistinele ir  gesintuvu. Pas mane yra ir virve, kirvis, kastuvas, pledas, padegamasis skystis, visokiu irankiu, zipai, trosas, akumo pakrovimo laidai, zinoma atsarginio rato pakeitimo komplektas, bakelis ir t.t.

O gal dar ir saldytuva turi? O mikrobangu krosnele? biggrin.gif
Atsakyti
kita vertus gal ir gerai viska tureti, ir kirvuka, ir virve, nenumatytiems gyvenimo atvejams:) na manau geriau negu nieko:) bet jei tieg daug daigtu, ar telpa keleiviai i automobili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tabatule @ 2009 01 19, 17:30)
Sveikos merginos,
Norejau paklausti gal kuriai reikia gero masiniuko? parduodu savo Honda Jazz skubiai ir visai nebrangiai nes isvykstu i Danija. http://auto.plius.lt...t...&id=2130575
tel 8620 67293

Gal geriau prie skelbimu reikejo deti? Cia kaip ir ne ta tema g.gif
Atsakyti