Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

Sveikutės puikios šeimininkės
thumbup.gif
Mano didžiulė svajonė iš mokti kepti naminius šakočius. Aš suprantu, kad tai DIDŽIULĖ paslatis, kurios nenori atskleisti profesionalūs kepėjai, įrangą pirkti, taip pat DIDŽIULĖ paslaptis, nes beskaitant tik paaiškėja, kad viskas iš kartos į kartą perduodama. verysad.gif ir kepimas ir pirkimas įrangos.
Be to aš dar labai noriu išmokti kepti ir šimtalapį (truputį neįtemą, nes mes kalbamės apie šakočius hihihi.gif ).
Atsakyti
Kad iskeptum sakoti reikia, tureti specialia iranga, jos negausi lengvai ir tikrai nemanau, kad mokesi tukstan lt ar daugiau, kad iskeptum sakoti smile.gif , todel daug kas kepame orkaiteje. Galima kepti sluoksnis po sluoksnio orkaiteja, naudojant virsutinio griliaus rezima. Receptu rasti galima interenete nemazai.

http://tasty-diary.b...io-recepta.html
stai gali bandyti, cia isvis kaip keksas keptas.

Simtalapiu yra atskirra, tema, pasimk receota ir bandyk, jei kas nepaviks klaus, o mes atsakysim. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 18 rugpjūčio 2009 - 09:00
aciuks.gif
už tai kad patarete, bet aš vistiek nesuprantu kaip išsikepti šakotį orkaitėje - grilyje. aš turiu elektrinę, gal daugau informacijos ir kur tai ieškoti.
o šimtalapį aš kepiau 4 kartus, tik man viena bėda - sviestas kažkaip išbėga, nu kaip jums paaškinti, kuomet kepa tai skarda, pyrago dugnas pilnas svieto, jis netoks kaip kepa jau kažkiek patyrusi kepėja, tai man labai gaila, vadinasi aš kąžką netai darau g.gif g.gif
Atsakyti
Tiesiog nusistatai reikiame recepte temperatura, ir pili po sluoksniuka tešlos. Ipili pirma kai iškepa pili kita ir taip kol supilsit visus.
Papildyta:
Tuoj pasistengsiu jums surasti recepta smile.gif Supermamose kelios merginos kepe si sakoti orkaiteje unsure.gif Tik jus mieloji neatidarinekite daugiau temu, gerai jus klauskite papuosimu temoje ir nebeatidarinekite, nes juk bus tikras jovalas jei prikursime cia simtus temu, nebus nei diskusijos, nei temos uzpildymo.. JUk ir taipo daug placiu temu, jomis ir naudokites wink.gif smile.gif
Atsakyti
Mjooo rolleyes.gif , šakočius jau orkaitėje bei griliuose kepa žmonės... doh.gif originalu, drąsu... biggrin.gif Batoną nelabai išeitų iškepti tokį, koks jis TURI BŪTI, o čia šakotį.

Išradingi lietuvaičiai visais laikais buvo, yra ir bus. Aleliuja. lithuania.gif
Atsakyti
Na vokieciai orkaiteje kepa šakočio pyraga bankuchena, ir nieko cia as blogo nematau blink.gif wink.gif
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry27942864

Štia nuoroda i Daividijos orkaiteje kepta bankuchena laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 18 rugpjūčio 2009 - 12:46
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 18, 14:49)
Na vokieciai orkaiteje kepa šakočio pyraga bankuchena, ir nieko cia as blogo nematau  blink.gif  wink.gif
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry27942864

Štia nuoroda i Daividijos orkaiteje kepta bankuchena  laugh.gif

Gal tik nereikia sapnuoti, vokiškas, lietuviškai taip vadinamas bankuchenas, kepamas irgi ne orkaitėje biggrin.gif Konstruojamos specialios krosnys jiems kepti.
O toje nuorodoje yra visiškas pyragas, beje, gal ir skanus, tačiau net receptas ne itin primena šakočio tešlos sudedamąsias dalis. smile.gif
Atsakyti
Na as vis geriau negu nieko. Beto blogo autore, raso kad sakocio-kekso skonis panasus i pirktinio, nors as netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Miela Domi95,
esu jums dėkinga už jūsų rūpestį aciuks.gif aciuks.gif
manu kad praves
aš tai džiaugiuosi, kad galima pasidalinti mintimis, rasti atsakymą į iškilusį klausimą
assa.gif assa.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
Domi95
blush-anim-cl.gif aš atsiprašau, as tokia višta, dar tik kelios dienos tai jau pridirbau čia visko
bet dabar jau po truputį tvarkausi šiame tinklakyje blush2.gif
Atsakyti
Jei pagal šakočio receptą kepsi, tik proporcijas sumažinsi (sunku gi būtų su 100 kiaušinių susitvarkyti doh.gif lotuliukas.gif ), tai kepk orkaitėj ar krosny, daugmaž visvien šakočio skonis bus mirksiukas.gif O aiškinimasis koks turi būti TIKRAS šakotis ar batonas- tai jau visiškai beprasmis doh.gif Juk duonos irgi visokių rūšių yra, visokių receptų (o ir pagal tą patį receptą kaskart kitokio skonio duona iškepa), tai absurdas vieną vadint tikra, o kitą jau ne. Pati kepiau "šakotį" pagal receptą orkaitėj ir tikrai puikiai išėjo, kaip ir tikėjausi cool.gif Tikrai, iškeptas minkštokas būna, bet paskui apstingsta. mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 08 18, 16:05)
Miela Domi95,
esu jums dėkinga už jūsų rūpestį  aciuks.gif  aciuks.gif
manu kad praves
aš tai džiaugiuosi, kad galima  pasidalinti mintimis, rasti atsakymą į iškilusį klausimą
assa.gif  assa.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Papildyta:
Domi95
  blush-anim-cl.gif aš atsiprašau, as tokia višta, dar tik kelios dienos tai jau pridirbau čia visko
bet dabar jau po truputį tvarkausi šiame tinklakyje blush2.gif

Na nieko, dabar zinosite, ir kai iskils klausimas musu paklausite, tik naudokites tam skirtomis temomis ir viskas mirksiukas.gif
Sekmes kepant sakoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 08 18, 12:38)
Mjooo  rolleyes.gif , šakočius jau orkaitėje bei griliuose kepa žmonės...  doh.gif originalu, drąsu...  biggrin.gif Batoną nelabai išeitų iškepti tokį, koks jis TURI BŪTI, o čia šakotį.

Išradingi lietuvaičiai visais laikais buvo, yra ir bus. Aleliuja.  lithuania.gif

nesuprantu kas tamstai uzkliuvo, patalyne dauguma irgi namie skalbia, o ne i skalbyklas nesa ir ka nenumire nei vienas ismiegojas tokioj kokia TURI BUTI doh.gif
Atsakyti