QUOTE(jurvite @ 2008 03 18, 17:51)
Na, suprantama, jums būtų geriau, kad žmogus tiesiog nusipirktų jūsų įmonėj pagamintą šakotį, tai ir jums ir pirkėjui- rami galva. Tačiau, mano virtuvė, ką noriu, tą ir darau
Jums nuo to juk nieko neskaudės
, jei aš pabandysiu. O ir masinės duonos kepėjai nemanau, kad labai laimingi, kad yra šeimininkių, kurios kepa duoną namuose
...
Duonos ir sakocio kepimas namuose tikrai skirias
ir nera ko lygint. O ir produktu sanaudos LABAI skiriasi
Norit issikept sausainuku is sakocio teslos
, tikrai nepavyks. Tesla tam per skysta. Zinoma sakysit is skystos teslos galima kept pyraga formoje, tada jums teks ta piraga grauzti
, tiesiogine to zodzio prasme. Tokia jau ta tesla sakociams, ji tik sakociams ir skirta, visas kepimas yra specifinis ir neturint patirties tikrai niekas neiskeps tikro sakocio. Jei tai butu super lenga, kas antra seimininke sventems pati namie keptusi sakoti.
Reikia receptuko ?! Prasom
1 kg. margarino (tik dabar koks margarinas tiktu nezinau, gal ir sviestas siuolaikinis tiks, nes kazkada naudojom sena sovietini margarina).
1 kg. cukraus
35 kiausiniu
1 ltr. grietines (vel reikia zinot kokios, kad viskas gautusi kaip reikiant)
kepimo milteliu, arba sodos.
1.5 kg. miltu
Tai mazas sakotis, didelis yra kepamas is 60 kiausiniu
Ir teslos maisyme yra nemazai niuansu, nuo kuriu priklauso jusu sakotis
. Bus jis su ragais ar be ju, atsidurs zemeje dar nespejus iskept ar ne ir t.t.. O kepimo procesas isvis saldus
Pasirupinkit nemazu bliudu tokiam kiekiui maisyti
, geru kocelu ir kibkit i darbus
Lauksim rezultatu