atsimenu, kai šakotis buvo ypatingas vestuvinio stalo papuošimas, o dabar nors ir kasdien nusipirkti gali skanu laikas nuo laiko pasmaguriauti man labiausiai patinka be papuošimo ir šokolado
Ar kas yra kepęs orkaitėje šakotį grilio režimu. na aišku ant skardos, lygų , be ragelių. Vis gundausi, bet bijausi. O naminių kiaušinių perteklius spaudžia galvą ką iš jų padaryti. O čia būtų geras būdas juos sunaudoti.
Ar kas yra kepęs orkaitėje šakotį grilio režimu. na aišku ant skardos, lygų , be ragelių. Vis gundausi, bet bijausi. O naminių kiaušinių perteklius spaudžia galvą ką iš jų padaryti. O čia būtų geras būdas juos sunaudoti.
Nagi pati išbandžiau ir galiu pasakyti, kad gavosi nešakočio konsistensija o biskvito, t. y. minkštas ir manau kad orkaitėje neįmanoma tokio kietumo kaip pečiuje ant volo iškepti. Nepatariu ir jums pasirašyti šiai aferai.
Sveikos kepejeles ! Gal patartute kas nors kaip iškepti minkšta šakoti , maniškis trapus gaunasi noretusi tą minkšta išsikepti .o gal kas bandėte išsikepti su medumi? Nežinau kaip foto ikelti
<p>Sveikos kepejeles ! Gal patartute kas nors kaip iškepti minkšta šakoti , maniškis trapus gaunasi noretusi tą minkšta išsikepti .o gal kas bandėte išsikepti su medumi? Nežinau kaip foto ikelti</p>