Sveikutės,
Atėjo pavasaris ,manau pradės moteraitės kepti šakočius ir rodyti savo gražius darbelius .O kaip sekasi tau audroneta kepti šakočius,o tiksliau jų ragiukai
Na kaip kepejoms sekasi?
Papildyta:
ai prastai:))) sakiau vadinsiu vokiskais banchugenais, bet ne sakociais:)))) kazko matyt nedadarau, bet kaip sakoma viskas su patirtimi
Papildyta:
QUOTE(munca @ 2012 03 23, 20:27)
Atėjo pavasaris ,manau pradės moteraitės kepti šakočius ir rodyti savo gražius darbelius .O kaip sekasi tau audroneta kepti šakočius,o tiksliau jų ragiukai
ai prastai:))) sakiau vadinsiu vokiskais banchugenais, bet ne sakociais:)))) kazko matyt nedadarau, bet kaip sakoma viskas su patirtimi
Sveikos, mergaites
Gal galit kuri patart, kur Vilniuje galima uzzisakyti sakoti vestuvems - kad ir skanus butu (su sviestuku gamintas, ne margarinu) ir kainyte nesikandziotu.
Buciau labai dekinga.
Gal galit kuri patart, kur Vilniuje galima uzzisakyti sakoti vestuvems - kad ir skanus butu (su sviestuku gamintas, ne margarinu) ir kainyte nesikandziotu.
Buciau labai dekinga.
QUOTE(shantal @ 2012 04 13, 09:58)
Sveikos, mergaites
Buciau labai dekinga.
Buciau labai dekinga.
Ir man prisireike naminio/naturalaus sakocio Vilniuje, pasakykite kur ieskoti? Per paieška išmeta nebe galiojančius skelbimus...
QUOTE(audroneta @ 2012 04 26, 14:54)
vestuvem dar as bijociau kepti, nera dar grazus:) stai tokie kol kas man sakociai iseina:))
Sakotis superinis As pernai irgi bandziau kepti...bet...kepem priesais zidini, nes irangos kitos nera, bet pabaigoj, kai jau ragiukai pradejo darytis, jis emem ir nukrito nuo volo Oj kaip buvo gaila, bet speju, kaitra buvo per maza ir nedakepe,tai nuo sukimo ir nusisuko. Bet greitu metu vel bandysiu, ziuresiu kas gausis.
O sakykit, ar galit isduoti paslapti pagal koki recepta maisot tesla? Nes ziuriu cia kieks kaiciau, tu receptu daug, bet nei prie vieno neparasyta ar kas nor sis ju gaunasi.. Kazkaip noretusi patikimo recepto
As kepu pagal standartini.
kur 60 kiausiniu , visko po 1.2kg.
Nors dabar noras atsrades truputeli paekperimentuoti. Man gaunasi sausokas, kazi kodel? riebalu per mazai? Rodos daug labai neuskepin
Nors dabar noras atsrades truputeli paekperimentuoti. Man gaunasi sausokas, kazi kodel? riebalu per mazai? Rodos daug labai neuskepin
QUOTE(audroneta @ 2012 05 29, 20:20)
As kepu pagal standartini.
Cia tas receptas, kur 1,2 kg cukraus, miltu ir sviesto, o grietineles 2 stiklines?
As kepiau savaitgali su grietine, skonis geras, bet va iranga reik tobulint, nes 800 g. sakoti kepem pries lauza 4 valandas Is spygliukai buki gavos, ir labai nekepe, nors karscio buvo daug regis....
os tai as per sventes, pagaliau kepiau ,....mano svajone isipilde
...kad ir vejas dydelis ir akis dumai griauze, asaros birejo bet variau iki galo
kiek apdeges (kaltas didelis vejas ..taip manau ) ne kokie rageliai.. bet pirmam kartui gerai
receptas is
http://www.visirecep...piniai_pyragai/
man atrode kad kiek per skysta tesla gaunasi ar taip turi buti
...kad ir vejas dydelis ir akis dumai griauze, asaros birejo bet variau iki galo
kiek apdeges (kaltas didelis vejas ..taip manau ) ne kokie rageliai.. bet pirmam kartui gerai
receptas is
http://www.visirecep...piniai_pyragai/
man atrode kad kiek per skysta tesla gaunasi ar taip turi buti
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 27, 11:05)
os tai as per sventes, pagaliau kepiau ,....mano svajone isipilde
Oho, grazutis, tik spygliuku mazokai
o kokius volus jus naudojat, kai kepat sakocius Perkat ar pacios pasigaminat, jeigu perkat tai kur
rezultatas superinis
Taip ir tiesiasi ranka gabaleli atsilauzt
Taip ir tiesiasi ranka gabaleli atsilauzt