Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

Sveikutės,

Atėjo pavasaris ,manau pradės moteraitės kepti šakočius ir rodyti savo gražius darbelius smile.gif .O kaip sekasi tau audroneta kepti šakočius,o tiksliau jų ragiukai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kaip kepejoms sekasi?smile.gif

Papildyta:
QUOTE(munca @ 2012 03 23, 20:27)
  Atėjo pavasaris ,manau pradės moteraitės kepti šakočius ir rodyti savo gražius darbelius smile.gif .O kaip sekasi tau audroneta kepti šakočius,o tiksliau jų ragiukai  smile.gif  4u.gif

ai prastai:))) sakiau vadinsiu vokiskais banchugenais, bet ne sakociais:)))) kazko matyt nedadarau, bet kaip sakoma viskas su patirtimi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Gal galit kuri patart, kur Vilniuje galima uzzisakyti sakoti vestuvems - kad ir skanus butu (su sviestuku gamintas, ne margarinu) ir kainyte nesikandziotu. ax.gif
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2012 04 13, 09:58)
Sveikos, mergaites 4u.gif
Gal galit kuri patart, kur Vilniuje galima uzzisakyti sakoti vestuvems - kad ir skanus butu (su sviestuku gamintas, ne margarinu) ir kainyte nesikandziotu. ax.gif
Buciau labai dekinga.

Ir man prisireike naminio/naturalaus sakocio Vilniuje, pasakykite kur ieskoti? Per paieška išmeta nebe galiojančius skelbimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 26 balandžio 2012 - 14:49
QUOTE(audroneta @ 2012 04 26, 14:54)
vestuvem dar as bijociau kepti, nera dar grazus:) stai tokie kol kas man sakociai iseina:))

wub.gif Sakotis superinis wub.gif As pernai irgi bandziau kepti...bet...kepem priesais zidini, nes irangos kitos nera, bet pabaigoj, kai jau ragiukai pradejo darytis, jis emem ir nukrito nuo volo doh.gif Oj kaip buvo gaila, bet speju, kaitra buvo per maza ir nedakepe,tai nuo sukimo ir nusisuko. Bet greitu metu vel bandysiu, ziuresiu kas gausis.
O sakykit, ar galit isduoti paslapti pagal koki recepta maisot tesla? Nes ziuriu cia kieks kaiciau, tu receptu daug, bet nei prie vieno neparasyta ar kas nor sis ju gaunasi.. Kazkaip noretusi patikimo recepto blush2.gif
Atsakyti
As kepu pagal standartini.
kur 60 kiausiniu , visko po 1.2kg.

Nors dabar noras atsrades truputeli paekperimentuoti. Man gaunasi sausokas, kazi kodel? riebalu per mazai? Rodos daug labai neuskepin g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2012 05 29, 20:20)
As kepu pagal standartini.
kur 60 kiausiniu , visko po 1.2kg.

Nors dabar noras atsrades truputeli paekperimentuoti. Man gaunasi sausokas, kazi kodel? riebalu per mazai? Rodos daug labai neuskepin g.gif  g.gif

Cia tas receptas, kur 1,2 kg cukraus, miltu ir sviesto, o grietineles 2 stiklines?
As kepiau savaitgali su grietine, skonis geras, bet va iranga reik tobulint, nes 800 g. sakoti kepem pries lauza 4 valandas doh.gif Is spygliukai buki gavos, ir labai nekepe, nors karscio buvo daug regis....
Atsakyti
os tai as per sventes, pagaliau kepiau ,....mano svajone isipilde thumbup.gif
...kad ir vejas dydelis ir akis dumai griauze, asaros birejo biggrin.gif bet variau iki galo
kiek apdeges (kaltas didelis vejas ..taip manau g.gif ) ne kokie rageliai.. bet pirmam kartui gerai ax.gif
user posted image
receptas is
http://www.visirecep...piniai_pyragai/
man atrode kad kiek per skysta tesla gaunasi ar taip turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 27, 11:05)
os tai as per sventes, pagaliau kepiau ,....mano svajone isipilde thumbup.gif
...kad ir vejas dydelis ir akis dumai griauze, asaros birejo biggrin.gif bet variau iki galo
kiek apdeges (kaltas didelis vejas ..taip manau g.gif ) ne kokie rageliai..  bet pirmam kartui gerai ax.gif

Oho, grazutis, tik spygliuku mazokai smile.gif
Atsakyti
o kokius volus jus naudojat, kai kepat sakocius ax.gif Perkat ar pacios pasigaminat, jeigu perkat tai kur biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Atize,2012 07 18, 16:54]
o kokius volus jus naudojat, kai kepat sakocius ax.gif Perkat ar pacios pasigaminat, jeigu perkat tai kur biggrin.gif
[/quote

kepu ant medinio volo biggrin.gif

tai ta proga imesiu savo kepta antra karta, rezultatas..... pacios matot biggrin.gif
kita kart bandysiu papuost rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
rezultatas superinis thumbup.gif
Taip ir tiesiasi ranka gabaleli atsilauzt biggrin.gif
Atsakyti