privaloma viesai ))))
siaip ir as kiek skaiciau, kad prazioj letai, veliau greiciau.. Na as taip mastau, kuo greiciau, tuo didesne iscentrine jega ir tesla taskosi is centro i pakrascius )))))))))))
Kice, penktadieni prasideda elektros permonatvimo darbai. Vien del to sakocio peciaus
ra, nu tu pavarai.. kieta moeriske
QUOTE(kice @ 2012 03 07, 20:21)
terskite terskite, labai i nauda visoms Ypatingai toms, kurios tik svajoja apie sakocius
Kas ten siule iranga? Gal galima i e-maila daugiau info? Su kainom, nuotraukos ?
gra@nkm.lt
Kas ten siule iranga? Gal galima i e-maila daugiau info? Su kainom, nuotraukos ?
gra@nkm.lt
As irgi svajojau svajojau, ir visai netiketai prisisvajojau:) tik butu gerai kad viskas gerai isseitu:) Na bet kepant tik tris menesiukus, ir netgi ne kiekviena diena, manau dar ismoksiu:)) o dar jeigu kas nors patars:) bus
O kokia dabar savikaina iseina sakocio? pvz 40 kiausiniu?
QUOTE(rivera @ 2012 03 08, 18:31)
O kokia dabar savikaina iseina sakocio? pvz 40 kiausiniu?
nu as dabar primeciau, kad be elektros, tokiomis proporcijomis kaip as kepu, tai butu 44 vien uz produktus.
QUOTE(audroneta @ 2012 03 08, 20:04)
nu as dabar primeciau, kad be elektros, tokiomis proporcijomis kaip as kepu, tai butu 44 vien uz produktus.
jei apie 2 kg. svorio tai dar ir 2 val kept
QUOTE(rivera @ 2012 03 08, 21:02)
jei apie 2 kg. svorio tai dar ir 2 val kept
Na man greiciau gaunasi o is 40 , jau gautusi apie 3kg:) nu cia aisku , mano neprofesionalo skaiciavimais:)
..na trifazę virtuvėj jau turiu (mergos, TAI atrodo kaip priešgaisrinis čiaupas arba stop kranas... ), ale už darbą elektrikas paėmė tokią sumą, kad pačio pečiaus rekonstrukcija turės pakentėti bent mėnesį.
Turiu klausimą kepančioms - kur Jūs viską plakate - maišote?
Tą vieną kart, kai kepiau, mano kenwoodas pamėlo nuo darbo ir įtampos... Rankom gi tingiu..
Tą vieną kart, kai kepiau, mano kenwoodas pamėlo nuo darbo ir įtampos... Rankom gi tingiu..
! | Primenu, kad čia nepageidaujamos komercinio / reklaminio pobūdžio žinutės. Panašias žinutes radus, jos bus trinamos be perspėjimo, o dalyviams skirtos atitinkamos nuobaudos. |
QUOTE(ra @ 2012 03 09, 20:25)
..na trifazę virtuvėj jau turiu (mergos, TAI atrodo kaip priešgaisrinis čiaupas arba stop kranas... ), ale už darbą elektrikas paėmė tokią sumą, kad pačio pečiaus rekonstrukcija turės pakentėti bent mėnesį.
saunuole gi tu:))
del plakimo , turiu tokia didele maisykle,manau kad virs 100 kiausu galetu ismaisyt. O rankomis vargas, jau vien baltymus isplakti...
QUOTE(ra @ 2012 03 09, 20:25)
Manau paprasti buitiniai prietaisai cia nepaves . Reiktu kazkokio ale pramoninio arba savadarbio. O paprasciausias variantas, bliudas ir kocelas .
QUOTE(rivera @ 2012 03 10, 17:29)
Manau paprasti buitiniai prietaisai cia nepaves . Reiktu kazkokio ale pramoninio arba savadarbio. O paprasciausias variantas, bliudas ir kocelas .
kazkur maciau feisbok diedukas su drele plaka