QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 17:33)
7 kw,tai labai daug,nepigus sakotis gaunas,reiks malkom kurent
kol malkos uzsidegs ir noras praeis
QUOTE(ra @ 2012 01 11, 14:31)
Pirma gera naujiena MAN - pasikeliau sutarti su el tinklais, turiu trifazi 10 kw. ))) Klausimas ar laidai tiek paveš, bet jei ką, galiu atsitempt tam kepimui laidą tiesiai nuo skaitliuko ant stulpo, ane? ))
Bo mano aparatui tik teną reikia pakeist. O jis kainuoja pas tą vyrioką 70 lt
Vnž pati sau pavydžiu, bo manau, kad gal ne šį mėnesį, bet sąlyginai neužilgo kepsiu..
Gerai, dabar naujienos Jums. Neapsirikau. Buitinio aparačiuko kaina būtų 1500 lt. Be varikliuko...
Žiūrint į nuotrauką matos geležiniai volai.. sakau gal skambinkitės ir tarkites, kad be volų darytų, volus pačios rasit, kas ištekins? (Kitavertus nesenai tekinau paanšaus dydžio dariktą, tai 50 lt sumokėjau - nepigu, o dar reiks geleziu ir rankenu...)
Vnž vyrioko kontaktai nurodyti skelbime:
El. paštas: kombinatorius@splius.lt
Telefonas: 860405523
Jei kas susitarsi, pasigirkit, a?
Bo mano aparatui tik teną reikia pakeist. O jis kainuoja pas tą vyrioką 70 lt
Vnž pati sau pavydžiu, bo manau, kad gal ne šį mėnesį, bet sąlyginai neužilgo kepsiu..
Gerai, dabar naujienos Jums. Neapsirikau. Buitinio aparačiuko kaina būtų 1500 lt. Be varikliuko...
Žiūrint į nuotrauką matos geležiniai volai.. sakau gal skambinkitės ir tarkites, kad be volų darytų, volus pačios rasit, kas ištekins? (Kitavertus nesenai tekinau paanšaus dydžio dariktą, tai 50 lt sumokėjau - nepigu, o dar reiks geleziu ir rankenu...)
Vnž vyrioko kontaktai nurodyti skelbime:
El. paštas: kombinatorius@splius.lt
Telefonas: 860405523
Jei kas susitarsi, pasigirkit, a?
aciukas uz inf
....jo tikrai nepygiai, reiks kazka kita galvot , mano viriokas moka vyrit, kaimynas su alektra gal dar varikliuka imontuotu, nusipirkti tenu ir pasidaryti brezini
o kur tu tenu galima rasti pirk pardei?