Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 17:33)
7 kw,tai labai daug,nepigus sakotis gaunas,reiks malkom kurent  lotuliukas.gif

kol malkos uzsidegs ir noras praeis lotuliukas.gif

QUOTE(ra @ 2012 01 11, 14:31)
Pirma gera naujiena MAN - pasikeliau sutarti su el tinklais, turiu trifazi 10 kw. smile.gif))) Klausimas ar laidai tiek paveš, bet jei ką, galiu atsitempt tam kepimui laidą tiesiai nuo skaitliuko ant stulpo, ane? smile.gif))
Bo mano aparatui tik teną reikia pakeist. O jis kainuoja pas tą vyrioką 70 lt smile.gif
Vnž pati sau pavydžiu, bo manau, kad gal ne šį mėnesį, bet sąlyginai neužilgo kepsiu..

Gerai, dabar naujienos Jums. Neapsirikau. Buitinio aparačiuko kaina būtų 1500 lt. Be varikliuko...
Žiūrint į nuotrauką matos geležiniai volai.. sakau gal skambinkitės ir tarkites, kad be volų darytų, volus pačios rasit, kas ištekins?  g.gif (Kitavertus nesenai tekinau paanšaus dydžio dariktą, tai 50 lt sumokėjau - nepigu, o dar reiks geleziu ir rankenu...)

Vnž vyrioko kontaktai nurodyti skelbime:
El. paštas:  kombinatorius@splius.lt
Telefonas:  860405523
Jei kas susitarsi, pasigirkit, a?

aciukas 4u.gif uz inf
....jo g.gif tikrai nepygiai, reiks kazka kita galvot g.gif, mano viriokas moka vyrit, kaimynas su alektra gal dar varikliuka imontuotu, nusipirkti tenu ir pasidaryti brezini rolleyes.gif
o kur tu tenu galima rasti pirk pardei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 11 sausio 2012 - 14:15
Aš tenus pirkau hidrotekoj. Bet jei aš už tris strypinius 0,8 kw tenus (viso - 2,4 kw) sumokejau apie 150, o tas vyriokas už visus 7 kw tenus (sakė trys tenai po metrą..viso - 3 metrai, juos lanksto, kaip kad matosi foto) sakė paimtų 70 lt. jauti skirtumą?
Arba reikia ieškoti, kas prekiausja tenais pigiau ir išsilankstyti alei savo aparatą.. jaučiu paatogiausiaa, pigiausia.
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2012 01 11, 15:48)
Aš tenus pirkau hidrotekoj. Bet jei aš už tris strypinius 0,8 kw tenus (viso - 2,4 kw) sumokejau apie 150, o tas vyriokas už visus 7 kw tenus (sakė trys tenai po metrą..viso - 3 metrai, juos lanksto, kaip kad matosi foto) sakė paimtų 70 lt. jauti skirtumą? 
Arba reikia ieškoti, kas prekiausja tenais pigiau ir išsilankstyti alei savo aparatą.. jaučiu paatogiausiaa, pigiausia.

cia uz metra ar uz 3m. 70 lt.

ar uztenka 2,4kw
Atsakyti
pas mane kokie 25 kw yra trifaze..
Tai kai paleisi savo aparata, Ra - duok zinot.. norim i sakocius paziureti, aparaciuka paciupineti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 11, 17:44)
cia uz metra ar uz 3m. 70 lt.

ar uztenka 2,4kw

Už 3 metrus smile.gif

Nu neužtenka, neužtenka, dėl to ir kreipsiuos pas vyrioką kito teno... Juk sakė, kad be 7 kw nekeps.

QUOTE(kice @ 2012 01 11, 19:02)
pas mane kokie 25 kw yra trifaze..
Tai kai paleisi savo aparata, Ra - duok zinot.. norim i sakocius paziureti, aparaciuka paciupineti.. smile.gif

Na ir šiaip jau galėtum kada į svečius smile.gif)))
Atsakyti
nugi man reikia kazkokios rimtos priezasties, kad MBreidi atsitempciau kartu :0 nes kai jis masinoj sedi - turiu tik 3 min laiko sveciuose biggrin.gif
Atsakyti
Kice, supratau 4u.gif smile.gif
Elektrikas iškviestas smile.gif Ateis penktadienį, apžiūrėsim laidus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 07, 18:50)
sita jau sene zinojau :)kaina kandziojasi  blink.gif , dizainas neblogas g.gif kaip ir kaina pakylo g.gif , cia jau reiktu masiskai kept su tokia pecka, kad acipirktu doh.gif ,galetu buti mazesnis, pasistatai ant stalo ir kepi sau biggrin.gif

kazkaip to pacio zmogaus peciu radau pigiau rolleyes.gif
http://www.skelbimai...us-2043333.html
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 01 13, 12:04)
kazkaip to pacio zmogaus peciu radau pigiau  rolleyes.gif
http://www.skelbimai...us-2043333.html

vistiek per brangu 4000 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 13, 13:45)
vistiek per brangu 4000  schmoll.gif

nu metalas ir darbas ne pigiai kainuoja biggrin.gif O kai pamaciau uz kokia kaina aprudijusia pardavineja (http://www.skelbimai...is-4685062.html) tai man sis variantas pasirode pigus o dar ir apmoko kaip kepti su ja ax.gif
Atsakyti
Mjo, aš irgi manau, kad kaina protinga, atsižvelgiant į metalo ir visų "komoiuteriukų" bei varikliukų kainas.... O vat kad įpirkt negaliu - čia kita kalba... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2012 01 13, 14:37)
Mjo, aš irgi manau, kad kaina protinga, atsižvelgiant į metalo ir visų "komoiuteriukų" bei varikliukų kainas.... O vat kad įpirkt negaliu - čia kita kalba...  unsure.gif

uz dyka nieks nenori dirbti smile.gif vat ka tik ziurejau kaip prie zidinio romnesa demonstruoja savo kepamus sakocius ax.gif http://www.youtube.c...player_embedded
sis variantas manau gautusi pigiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 13 sausio 2012 - 14:45