Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

QUOTE(ra @ 2012 01 07, 22:16)
Nu, Kic, jei nulį nubraukt, jamčiau ir aš smile.gif))))) O jei imtumėm du, taai gal ir dar kainą nuleistų? smile.gif

Ok, gal kurios diedas/tėtis/brolis/meilužis/kaimynas kažkaip susijęs su tenais, kaitinimais ar elektra? Mergos, nu kiba nesusikonstruosim? tereikia šiek tiek daugiau žinių, nei turim dabar smile.gif

bet kurioje troboje bus 9kw itampos?bent jau pas mane 5,5.,tai galiu net nebandyt,nes kitaip namus sudeginsiu
Atsakyti
nu pala, gal visų 9 nereik.. todėl ir paieškomas gabus elektrikas smile.gif)))
Kic, Tu protinga, ryt pasuk šiauliečiams, gudriai paklausk kiek pas juos tenų W smile.gif
ir mažu anie konstruoja ką mažesnio buitinio? g.gif
Atsakyti
n u gi gal trifazes tos kepyklos yra.. tada ju galingumas daug didesnis.. smile.gif As pasuoju - nekepsiu per ateinanti penkmeti tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2012 01 07, 23:42)
nu pala, gal visų 9 nereik.. todėl ir paieškomas gabus elektrikas smile.gif)))
Kic, Tu protinga, ryt pasuk šiauliečiams, gudriai paklausk kiek pas juos tenų W smile.gif
ir mažu anie konstruoja ką mažesnio buitinio?  g.gif

.... na gal kas paskambinot bigsmile.gif gal turit ziniu ax.gif
ar gamina mazesnius rolleyes.gif
------------------------
as del galingumo nepergyvenu, nes galiu pasijungti ir tryfaze ,man svarbu kad kaina butu ikandoma rolleyes.gif

daba galvoju kiek reiktu tenu kept namu saligom g.gif
Atsakyti
ryt pasuksiu, sian kitais kepiniais buvau uzsiemus. Pas mane nusvitimas - juk irgi trifaze turiu.
Kas galite paaiskinti skirtumus.. Rasukas va rase, pas ja 5,5..(as niekaip nepasiziuriu popieru kiek pas mane).. o jei trifazis..tai ka tada reikstu? galite man isaiskinti kaip tai viskas apskaiciuojama?

Pasta, itariu ne tenu kiekio reikia, o ju galingumo.. Ti yr ju visokiu gi yr. Isuktum viena, bet 9 kw ir iskeptum smile.gif)))

jezus, kaip reikia elektriko..
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2012 01 08, 23:03)

jezus, kaip reikia elektriko..

drinks_cheers.gif
tai galvoju ir as , tenai ar galingumas svarbjau g.gif

laukiam naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 09, 10:35)
tai galvoju ir as , tenai ar galingumas svarbjau g.gif

sakyčiau tenu kiekis - tada karstis pasiskirsto tolygiau.

Nu va, mergikės, kiek informacijos gavau bigsmile.gif
Skambinau tam vyriokui. kalba noriai ir daug. Paprašiau, kad mums paskaičiuotų kiek kainuotų jų gaminamas visiškai buitinis aparatukas. Sako, kad brangiausia ten, ana,m, kompiuteriukas, reguliuojantis sukimosi greitį ir dar kažką.
Tai paprašiau, kad paskaičiuotų su rankiniu sukimu, paprasčiausią ir pigiausią variantą apie 40 cm šakočiui. Ryt paprašė paskambinti bigsmile.gif
Jų pečiaus bendras tenų galingumas - 7 kw. Kai paminėjau savo 2,4 pečiuką, kuris tik džiovino, o šakotį baigiau kept statybinio feno pagalba, juokės, sakė be 7 kw niekaip.
O tai reiškia reikia žiūrėti savo įvadus, laidus, skaitliukus ir t.t. Taip, išsigelbėjimas trifazė. Ryt labiau paklausinėsiu plačiau apie tai smile.gif
Minėjau, kad jau kaip pulsim visossssssssssssssssssss pirkt..... smile.gif)))

Vnž laukiam rytojaus smile.gif))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 09 sausio 2012 - 12:55
QUOTE(ra @ 2012 01 09, 13:54)
Minėjau, kad jau kaip pulsim visossssssssssssssssssss pirkt..... smile.gif)))

Vnž laukiam rytojaus smile.gif))))

aciu 4u.gif uz info

vaikins nespes gamint lotuliukas.gif

laukiam laukiam , o paskui atakuosim..... gun_bandana.gif

------------------------
velnias.....mano vistytes kiausu apstojo det lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 09 sausio 2012 - 14:29
aga smile.gif
prisiminiau kas antras brangiausias - tenai. O be to niekaip. Paskaiciavau, jei mano vienas tenas kainavo iki 50, o tokiu reiktu 9... tai 450 vien tenai. g.gif
kaži ar pigiau kaip kokis 1500 iseis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2012 01 09, 15:47)
aga smile.gif
prisiminiau kas antras brangiausias - tenai. O be to niekaip. Paskaiciavau, jei mano vienas tenas kainavo iki 50, o tokiu reiktu 9... tai 450 vien tenai.  g.gif
kaži ar pigiau kaip kokis 1500 iseis...  g.gif

manau kas gamina pecku, perka urmu tenus g.gif
jei apie 1500 lt. doh.gif tai nz , o dar be varikliuko verysad.gif
man tai sviecia iki 1000 rolleyes.gif
Atsakyti
7 kw,tai labai daug,nepigus sakotis gaunas,reiks malkom kurent lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma gera naujiena MAN - pasikeliau sutarti su el tinklais, turiu trifazi 10 kw. smile.gif))) Klausimas ar laidai tiek paveš, bet jei ką, galiu atsitempt tam kepimui laidą tiesiai nuo skaitliuko ant stulpo, ane? smile.gif))
Bo mano aparatui tik teną reikia pakeist. O jis kainuoja pas tą vyrioką 70 lt smile.gif
Vnž pati sau pavydžiu, bo manau, kad gal ne šį mėnesį, bet sąlyginai neužilgo kepsiu..

Gerai, dabar naujienos Jums. Neapsirikau. Buitinio aparačiuko kaina būtų 1500 lt. Be varikliuko...
Žiūrint į nuotrauką matos geležiniai volai.. sakau gal skambinkitės ir tarkites, kad be volų darytų, volus pačios rasit, kas ištekins? g.gif (Kitavertus nesenai tekinau paanšaus dydžio dariktą, tai 50 lt sumokėjau - nepigu, o dar reiks geleziu ir rankenu...)

Vnž vyrioko kontaktai nurodyti skelbime:
El. paštas: kombinatorius@splius.lt
Telefonas: 860405523

Jei kas susitarsi, pasigirkit, a?

Atsakyti