Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

QUOTE(pasta222 @ 2012 01 03, 10:02)
SU NAUJAIS METAIS!!!!

tai ka mergaites, šakočiu nebekepat unsure.gif

niekas nutrauku nerodo g.gif  verysad.gif

keptume,deja,niekaip nesumastau kaip cia ta peciu pasidaryt buto salygom,o info nulis,nieks neisduoda paslapciu,juk reikia zinoti,jei tenais kaitint,tai kokio galingumo reikia,kad keptu o ne dziutu.Gal kas kada pasidalins ziniomis,tuomet oi kaip kepsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2012 01 03, 17:59)
Gal kas kada pasidalins ziniomis,tuomet oi kaip kepsim  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2011 08 03, 13:42)
Vau kiek šakočio receptų, pati nesiryžčiau kepti, bet mano nuomonė apie skaniausius šakočius Kaune:

http://maistodiletan...-skaniausi.html

Cia yra patys nuostabiausi sakociai kokius yra teke ragauti tiek man, tiek visiems ka pazystu! O tinginiai isvis nuodemes verti. Dar siandien gabaleli valgiau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 03, 23:30)
Cia yra patys nuostabiausi sakociai kokius yra teke ragauti tiek man, tiek visiems ka pazystu! O tinginiai isvis nuodemes verti. Dar siandien gabaleli valgiau  nestuke.gif

cia kaip typo reklama g.gif

o mes norim pacios kept rolleyes.gif nuo pradziu iki galo cool.gif
Atsakyti
Ne tikrai nera reklama, as net nezinau tos moters, kuri kepa, namuose vardo ir nezinau kur ju galima nusipirk apart jos namu biggrin.gif
Tiesiog, kodel nepagyrus gal kazkam pravers, nes kai kokia proga ruosiama SM yra puikus informacijos saltinis. As irgi mielai pati issikepciau, bet panasu, kad be nuosavo peciau labai jau sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 06, 18:50)
Ne tikrai nera reklama, as net nezinau tos moters, kuri kepa, namuose vardo ir nezinau kur ju galima nusipirk apart jos namu  biggrin.gif
Tiesiog, kodel nepagyrus gal kazkam pravers, nes kai kokia proga ruosiama SM yra puikus informacijos saltinis. As irgi mielai pati issikepciau, bet panasu, kad be nuosavo peciau labai jau sudetinga  smile.gif

drinks_cheers.gif
-----------------------------
gal turit info apie elektini peciu, kept namu saligom, arba kaip sumeistravot g.gif[/COLOR]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 07 sausio 2012 - 14:12
turem.. va koks grozis.. nu kaina irgi nebloga.. smile.gif
http://dsp.lt/skelbi...
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 01 07, 17:25)
turem.. va koks grozis.. nu kaina irgi nebloga.. smile.gif
http://dsp.lt/skelbi...

sita jau sene zinojau :)kaina kandziojasi blink.gif , dizainas neblogas g.gif kaip ir kaina pakylo g.gif , cia jau reiktu masiskai kept su tokia pecka, kad acipirktu doh.gif ,galetu buti mazesnis, pasistatai ant stalo ir kepi sau biggrin.gif
Atsakyti
tai pasiskambink ir pasidomek - koks ten tu kaitinimo tenu galingumas, kokia temperatura reikalinga kepimui smile.gif Tipo kaip pirkejas smile.gif
Atsakyti
Labu, Kic smile.gif Man įdomu ko jie metus laiko to aparato negali parduoti smile.gif)) Jaučiu laukia manęs ar Tavęs smile.gif))))

Pasta, dėl tenų - kai aš savo aparatui siunčiau iš Hidrotekos. Emiau 3 tenus po 800 W, tai buvo žvėriškai per mažai.
Va, radau sąskaitą:
Maitinimo įtampa: 230 V
Galingumas: 800 W
Diametras: 8,5 mm
Ilgis: 850 mm

Už tris sumokėjau su pristatymu 143 lt.

Žinočiau, kad dar du padės, pirkčiau, bet nelabai tikiu - su trim tenais šakotis tik džiuvo. Į kepimą tai nebuvo panašu visai.

Papildyta:
Metus laiko nerūpėjo, ale vėl užsikabinau doh.gif

Žiūrėkit, čia pečius, turintis 10 tenų po 0,9 kw.t.y. bendras tenų galingumas yr 9 kw...

tai man dar būt reikėję pirkt ir pirkt tų tenų.. g.gif na ir triobelei amen...
Atsakyti
Ra, man atrodo, kad jie ten gamina tuos aparatus ir pardavineja.. Ne viena toki turi.. smile.gif
Man kad nuli nubrauktu nuo kainos, tai ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
Nu, Kic, jei nulį nubraukt, jamčiau ir aš smile.gif))))) O jei imtumėm du, taai gal ir dar kainą nuleistų? smile.gif

Ok, gal kurios diedas/tėtis/brolis/meilužis/kaimynas kažkaip susijęs su tenais, kaitinimais ar elektra? Mergos, nu kiba nesusikonstruosim? tereikia šiek tiek daugiau žinių, nei turim dabar smile.gif
Atsakyti